Διοικητικά Στελέχη

Κατερίνα Βασιλάκη
Οικονομική Διευθύντρια
Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών με μεταπτυχιακές σπουδές στα Διεθνή Χρηματοοικονομικά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και γνωρίζει τέσσερις γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Τούρκικα). Εργάζεται στην Εταιρία από το 2005 και εργαζόταν ως Financial Controller μέχρι τον Απρίλιο του 2016 όπου και ανέλαβε τα καθήκοντα της Οικονομικής Διευθύντριας. Επίσης, κατέχει την ιδιότητα της Investor Relations Officer από το 2008.
Ελένη Νάστου
Διευθύντρια Direct Sales
Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του Τ.Ε.Ι. Πειραιά με ειδίκευση στο Marketing. Εργάζεται στην Εταιρία από το 1997, δραστηριοποιήθηκε 3 χρόνια στο Τμήμα Αγορών, στη συνέχεια στο τμήμα Πωλήσεων για Επιχειρήσεις και σήμερα έχει την Διεύθυνση του Direct Sales.
Ευαγγελία Γιαννοπούλου
Διευθύντρια Business Reporting
Γεννήθηκε το 1973. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Εργάζεται στην Εταιρία από το 1997. Μέχρι και το 2002 εργαζόταν στo Εμπορικό τμήμα των Ειδών Βιβλιοχαρτοπωλείου, όπου το 1998 ανέλαβε τη Διεύθυνση του Τμήματος. Το 1999 ήταν μέλος της ομάδας που εγκατέστησε το μηχανογραφικό σύστημα SAP IS-Retail ως Key User στoν τομέα του Material Μanagement και το 2002 ανέλαβε τη Διεύθυνση του Τμήματος SAP. To 2012 ανέλαβε ως εσωτερικός ελεγκτής της Εταιρίας και από το 2021 είναι η Διευθύντρια στο Τμήμα Business Reporting.
Επιστροφή στην κορυφή