Έξοδα αποστολής

Παραγγελία με παράδοση στο χώρο του πελάτη

 

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

 • από Δευτέρα μέχρι Σάββατο από τις 9.00 μέχρι 17.00 για Αθήνα, Θεσσαλονίκη
 • από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ίδιες ώρες για την Πάτρα, τη Λάρισα, την Χαλκίδα, τα Μέγαρα και τις πρωτεύουσες των όλων νομών της Κρήτης
 • Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ίδιες ώρες για Κόρινθο και Λουτράκι
 • Τρίτη και Πέμπτη και ίδιες ώρες για τη Σαλαμίνα
 • Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας ή εταιρίας ταχυμεταφορών. Ειδικά για τις περιοχές της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, το προηγούμενο βράδυ της ημέρας παράδοσης θα λάβετε ένα SMS με εκτίμηση για το εύρος της ώρας παράδοσης, στο κινητό τηλέφωνο που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

Αποστολή προϊόντων:

Κάνε την παραγγελία σου μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Σάββατο και το Πλαίσιο αποστέλλει την παραγγελία σου:

 • την επόμενη ημέρα στις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Χαλκίδα, Μέγαρα και στις πρωτεύουσες των νομών της Κρήτης (Ηράκλειο, Χανιά, Άγιο Νικόλαο και Ρέθυμνο).
  Για τις περιοχές της Κρήτης προκειμένου να γίνει παράδοση την επόμενη ημέρα η παραγγελία πρέπει να έχει καταχωρηθεί έως τις 13:00. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται το Σάββατο δρομολογούνται απευθείας για Τρίτη.
 • Ειδικά για Κόρινθο, Λουτράκι, και Σαλαμίνα, η παραγγελία θα πρέπει να έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 15:00 ώρα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας, από την ημέρα παράδοσης, όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω.
 • Εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών στις πρωτεύουσες των νομών (Ηπειρωτική Ελλάδα) και εντός 3-5 εργάσιμων ημερών, σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.

Οι παραπάνω χρόνοι ισχύουν εφόσον τα προϊόντα που έχεις παραγγείλει είναι διαθέσιμα για αποστολή.

 

Εάν δεν επιθυμείς δρομολόγηση της παραγγελίας σου την επόμενη ημέρα, η σελίδα μας σου δίνει τη δυνατότητα:

 • εντός του δικτύου διανομής μας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Χαλκίδα, Μέγαρα, Κόρινθο, Λουτράκι, Σαλαμίνα και στις πρωτεύουσες των νομών της Κρήτης) να επιλέξετε συγκεκριμένη ημερομηνία μέσα σε ένα εύρος τριών ημερών, με αρχή την πρώτη δυνατή ημερομηνία παράδοσης και σύμφωνα με τις διαθέσιμες ημέρες όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω.
 • στην υπόλοιπη Ελλάδα την ημέρα που σας εξυπηρετεί, μέσα σε ένα εκτιμώμενο εύρος τριών μερών, όπως περιγράφεται από τους χρόνους παράδοσης παραπάνω.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.
Για τις παραπάνω παραδόσεις συνεργαζόμαστε με συγκεκριμένες εταιρείες courier και μεταφορικές. Σε αυτές παραδίδουμε την επόμενη εργάσιμη τα προϊόντα, οι οποίες αναλαμβάνουν τη μεταφορά στο τελικό καταναλωτή, οι ίδιες ή μέσω τρίτης συνεργαζόμενης εταιρίας.

Έξοδα αποστολής:

Για παραγγελίες αξίας 35€ και άνω τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες αξίας κάτω των 35€ τα μεταφορικά έξοδα διαμορφώνονται ως εξής:

 • 3€ για παραδόσεις εντός του δικτύου διανομής του Πλαισίου (Αθήνα, Θεσσαλονίκη Πάτρα, Λάρισα, Χαλκίδα, Μέγαρα, Κόρινθο, Λουτράκι, Σαλαμίνα και όλη την Κρήτη).
 • Σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα για την υπόλοιπη Ελλάδα, ανάλογα με τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας:

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 35€


2kg

2-4kg

4-6kg

>6kg

ΜΙΚΡΟ ΔΕΜΑ

3€

5€

6€

8,5€

ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΜΑ

4€

6€

8,5€

10€

 

Για την παράδοση μεγάλων ηλεκτρικών συσκευών ισχύουν ειδικοί όροι όπως περιγράφονται παρακάτω. Πιο συγκεκριμένα, για παραδόσεις προϊόντων από τις κατηγορίες:

 • Ψυγεία – καταψύκτες
 • Κουζίνες – σετ εντοιχισμού
 • Πλυντήρια – Στεγνωτήρια
 • Κλιματιστικά

ισχύουν οι παρακάτω όροι:

 • Στις πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Χαλκίδα, Μέγαρα, Κόρινθο, Λουτράκι, Σαλαμίνα, Ηράκλειο, Χανιά η παράδοση γίνεται δωρεάν. Για παραδόσεις σε διαμέρισμα μέχρι και τον 4ο όροφο δεν υπάρχει κάποια επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν μπορεί να μεταφερθεί από τις σκάλες ή τον ανελκυστήρα. Από τις δωρεάν παραδόσεις σε όροφο εξαιρούνται:

  • Ψυγεία – καταψύκτες τύπου «ντουλάπας»
  • Οποιαδήποτε συσκευή υπερβαίνει τα 100kg σε μεικτό βάρος.

   

  Για τις παραπάνω υποπεριπτώσεις, όπως και για παράδοση σε όροφο από 5ο και άνω, η διαδικασία γίνεται κατόπιν συνεννόησης, ενώ επιβαρύνεσαι το κόστος που ενδέχεται να προκύψει, για το οποίο θα έχεις ήδη ενημερωθεί πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια.

  Η μεταφορά της συσκευής θα πρέπει να γίνει με ασφάλεια. Γι’ αυτό το σκοπό ο πελάτης έχει την υποχρέωση να μας ενημερώσει πριν τη δρομολόγηση της παραγγελίας για τυχόν εν γένει δυσκολίες ή ασυνήθιστα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν από το σημείο που θα σταματήσει ο μεταφορέας μέχρι το τελικό σημείο τοποθέτησης της συσκευής εντός της οικείας, ώστε να κάνουμε εγκαίρως τις διαδικασίες για χρήση επιπλέον εξοπλισμού και ανθρώπινου δυναμικού. Αντίστοιχα με παραπάνω, επιβαρύνεσαι το κόστος που ενδέχεται να προκύψει, για το οποίο θα έχεις ήδη ενημερωθεί πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια.

   

 • Στις πρωτεύουσες νομών τα μεταφορικά έξοδα θα είναι 19,90€ ανά τεμάχιο συσκευής.

 • Στην υπόλοιπη Ελλάδα (νησιά και απομακρυσμένες περιοχές στα ηπειρωτικά) τα μεταφορικά έξοδα θα είναι 39,90€ ανά τεμάχιο συσκευής.
 •  

  Για τις δύο αυτές υποπεριπτώσεις, η παράδοση γίνεται επί της κεντρικής εισόδου του κτιρίου που αναγράφεται στη διεύθυνση παράδοσης που μας έχει υποδειχθεί. Η μεταφορά της συσκευής στην τελική θέση τοποθέτησής της γίνεται με μέριμνα του ίδιου του πελάτη.

   

  Εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεταφορική εταιρεία της προτίμησής σου, με την οποία το Πλαίσιο δε συνεργάζεται. Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείς τα έξοδα και την ευθύνη της μεταφοράς, ανεξάρτητα αν η παραγγελία ξεπερνάει τα 35€. Εάν το επιλέξεις, θα πρέπει να κανονίσεις με δική σου εντολή ώστε ο μεταφορέας να παραλάβει τη παραγγελία από το κέντρο διανομής μας.

   

  Στην περίπτωση που επιλέξεις δικό σας μεταφορέα:

  • Η πληρωμή δεν μπορεί να γίνει με αντικαταβολή
  • Η παραγγελία μπορεί να γίνει μόνο τηλεφωνικά ή σε κατάστημά μας. Δεν μπορεί να καταχωρηθεί online

   

  Παραγγελία με παραλαβή από κατάστημα

   

  Κάνε την παραγγελία σου και ζήτα να παραλάβεις από όποιο κατάστημα του δικτύου μας σε εξυπηρετεί.

  Μέσω της σελίδας μας www.plaisio.gr, μπορείς να κάνεις παραγγελία και να ζητήσεις να παραλάβεις από το κατάστημα της επιλογής σου σε μέρα που να εξυπηρετεί. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που θα επιλέξεις, σου δίδεται η δυνατότητα να παραλάβεις είτε αυθημερόν, είτε σε μελλοντική ημερομηνία. Οι διαθέσιμες ημερομηνίες θα εμφανιστούν στο καλάθι αγορών σου. Η διαθεσιμότητα των καταστημάτων μας για κάθε προϊόν εμφανίζεται στη σελίδα μας κάτω από την τιμή του. Επιπλέον, υπάρχει ειδικό πεδίο στο ίδιο σημείο για να βάλεις τον ταχυδρομικό σου κώδικα με σκοπό να ενημερωθείς για το πλησιέστερο κατάστημα.

   

  Για να πραγματοποιήσεις την παραγγελία σου με παραλαβή από κατάστημα, θα πρέπει να προσέξεις τα παρακάτω:

  • Μπορείς να την εξοφλήσεις μόνο μέσω κάρτας (χρεωστική ή πιστωτική) ώστε να είναι έτοιμη τη στιγμή που θα περάσεις για την παραλαβή της.
  • Σε περίπτωση μη παραλαβής την επιλεγμένη ημέρα, η παραγγελία θα παραμείνει ενεργή για τρεις ημέρες. Κατόπιν ακυρώνεται χωρίς προειδοποίηση και η αξία της χρέωσης επιστρέφεται στην κάρτα με την οποία έγινε η συναλλαγή.
  • Από τη μέθοδο της παραλαβής σε κατάστημά μας εξαιρούνται μεγάλες οικιακές συσκευές, για τις οποίες γίνεται παράδοση μόνο στο χώρο του πελάτη.

   

  Ειδικότερα για την αυθημερόν παραλαβή της παραγγελίας από κατάστημά μας, θα πρέπει να την έχεις καταχωρήσει στο σύστημά μας μέχρι τις 18:00 ώρα το αργότερο (μετά τις 18:00 μπορείς να παραλάβεις την επόμενη ημέρα).

Επιστροφή στην κορυφή