Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σου στις σελίδες του www.plaisio.gr είναι πιθανό να σου ζητηθεί να μοιραστείς και να δηλώσεις προσωπικά σου στοιχεία (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες σου ή για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνεις οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του site www.plaisio.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σου μαζί μας, για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από τον Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της ΠΛΑΙΣΙΟ Computers που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σου δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση σε ευαίσθητα στοιχεία σου, απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σου έχει ληφθεί από εμάς. Τα προσωπικά σου στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις, δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την ΠΛΑΙΣΙΟ Computers επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σου μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα δεδομένα σου δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας, μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας που θα βρεις στον σύνδεσμο: https://www.plaisio.gr/contact.aspx.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, κάθε χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Εδώ μπορείς να δεις με λεπτομέρεια την Πολιτική απορρήτου της ΠΛΑΙΣΙΟ Computers.

Επιστροφή στην κορυφή