SONY XH95

XH95

Κορυφαία εικόνα και ήχος, σε κάθε περιβάλλον!
Scroll

Κορυφαία χαρακτηριστικά

4K HDR X1 4K X-Reality Triluminos Android TV Full Array LED X-Motion Clarity Acoustic Multi Audio DOLBY VISION DOLBY ATMOS S-FORCE
SONY XH95

Ανακάλυψε πραγματικά αυθεντικές εικόνες

Δες πόσο πιο ενυπωσιακές μπορούν να είναι οι ταινίες που παρακολουθείς όταν συνδυάζεται η ισχύς του επεξεργαστή X1 Ultimate με την τεχνολογία Acoustic Multi-AudioTM

Ανακάλυψέ την

ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Scroll

Απόλαυσε την ακρίβεια της ρεαλιστικής αντίθεσης

Full array LED
LCD Edge
LCD τύπου Edge
Full Array LED
Full Array LED της Sony με X-tended Dynamic Range Pro

Με ζώνες LED που ανάβουν ανεξάρτητα, η τεχνολογία Full Array LED αποδίδει πιο ρεαλιστική αντίθεση, κάνοντας τα φωτεινά σημεία ακόμα πιο φωτεινά και τα σκοτεινά σημεία, αντίστοιχα, πιο σκοτεινά. Η αντίθεση βελτιώνεται ακόμα περισσότερο, χάρη στο X-tended Dynamic Range™ PRO, το οποίο ρυθμίζει τη φωτεινότητα χαρίζοντας εντονότερη λαμπρότητα στις φωτεινές λεπτομέρειες και πιο βαθιά, πλούσια μαύρα στις σκιές.

Ανακάλυψέ την

Αναπαράγει μια ευρύτερη, ακριβέστερη γκάμα χρωμάτων

Triluminos Display

Με μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων, η οθόνη TRILUMINOS με τον επεξεργαστή X1 Ultimate, αναπαράγει περισσότερα χρώματα από μια συμβατική τηλεόραση. Αναλύει και επεξεργάζεται δεδομένα σε κάθε εικόνα για πιο φυσικά και ακριβή χρώματα, ώστε οι εικόνες να είναι ακόμα πιο ρεαλιστικές.

Ανακάλυψέ την

Αναπαράγει μια ευρύτερη, ακριβέστερη γκάμα χρωμάτων

X-Wide Angle

Με μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων, η οθόνη TRILUMINOS με επεξεργαστές X1 αναπαράγει περισσότερα χρώματα από μια συμβατική τηλεόραση. Αναλύει και επεξεργάζεται δεδομένα σε κάθε εικόνα για πιο φυσικά και ακριβή χρώματα, ώστε οι εικόνες να εμφανίζονται στα μάτια σου ακόμα πιο ρεαλιστικές.

Ανακάλυψέ την

Πανέμορφη ευκρίνεια ακόμα και στις γρήγορες σκηνές

X-Motion Clarity

Σε κάποιες οθόνες, οι σκηνές σπορ και γρήγορης δράσης μπορεί να φαίνονται θολές. Η τελευταία τεχνολογία X-Motion Clarity™ κρατάει την εικόνα ομαλή, φωτεινή και καθαρή. Κάθε μεταβολή φωτεινότητας ελέγχεται ξεχωριστά και η διάρκειά της βελτιστοποιείται, ενώ η φωτεινότητα ενισχύεται όταν χρειάζεται, για να μην χάνεις τίποτα.

Ανακάλυψέ την

Σχεδιασμένη για να κρατάει την προσοχή σου στην εικόνα

TV TV TV

Εικόνες που συμβαδίζουν με τον ήχο

Acoustic Multi-Audio

Η τεχνολογία Acoustic Multi-Audio™ της Sony περιλαμβάνει δύο τουίτερ τοποθέτησης ήχου στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, ώστε ο ήχος να μπορεί να ακολουθεί τη δράση, για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία. Οι ανεξάρτητοι ενισχυτές ελέγχονται ξεχωριστά, βελτιώνοντας την πίεση και τη σταθερότητα του ήχου, για περισσότερο ρεαλισμό.

Ανακάλυψέ την

Ήχος που σε περιβάλλει από παντού

DOLBY ATMOS

Βυθίσου στον ήχο και μπες μέσα στη δράση σα να είσαι εκεί. Με το Dolby Atmos, ο ήχος πρέρχεται απευθείας από πάνω αλλά και από το πλάι, για να ακούς αντικείμενα να μετακινούνται πιο ρεαλιστικά, για μια απόλυτα πολυδιάστατη εμπειρία.

Ανακάλυψέ την

Πολυδιάστατος ήχος με S-Force Front Surround

S-Force Front Surround

Άκουσε τον ήχο σα να παράγεται από ξεχωριστό πολυκαναλικό ηχείο Surround. Αναβαθμίζοντας τα σήματα εισόδου, το S-Force Front Surround αναπαριστά ένα εικονικό πολυκαναλικό σύστημα ηχείων Surround μέσα στην τηλεόρασή σου, για καθηλωτικό ήχο.

Ανακάλυψέ την

Απόλαυσε ήχο υψηλής ποιότητας

X-Balanced Speaker

Σχεδιασμένο για να συμπληρώνει την ποιότητα ήχου και την κομψότητα της τηλεόρασης με το μοναδικό νέο σχήμα του, το ηχείο X-Balanced αποδίδει ευκρινή ήχο σε ταινίες και μουσική.

Ανακάλυψέ την

Προσαρμόζει την φωτεινότητα στις ανάγκες σου

Brightness

Περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο αισθητήρα φωτός που βελτιστοποιεί τη φωτεινότητα της εικόνας σύμφωνα με τις συνθήκες του χώρου, ενισχύοντάς τη σε φωτεινούς χώρους και μειώνοντάς τη σε σκοτεινούς, ώστε να απολαμβάνετε πάντα την ιδανική προβολή.

Ανακάλυψέ την

Ήχος προσαρμοσμένος στο περιβάλλον σου

Sound according to environment

Η εμπειρία ήχου μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το περιβάλλον του δωματίου σου. Οι κουρτίνες, για παράδειγμα, απορροφούν τον ήχο, ενώ αντικείμενα μπροστά από την τηλεόραση μπορεί να διαταράξουν τη διέλευση του ήχου, υπονομεύοντας την ποιότητα της ακρόασης. Αυτή η τηλεόραση 4K Ultra HD ανιχνεύει αντικείμενα και αναπαράγει ήχο που είναι ενισχυμένος και βελτιστοποιημένος για το δωμάτιό σου.

Ανακάλυψέ την

Βαθμονομημένη λειτουγρία Netflix με TOP ποιότητα

Netflix

Η λειτουργία αναπτύχθηκε ειδικά για το περιεχόμενο παραγωγής Netflix και για αναπαραγωγή της εικόνας στην τηλεόραση σε αυθεντική ποιότητα στούντιο. Με τη Βαθμονομημένη λειτουργία Netflix, το όραμα και ο σκοπός του δημιουργού διατηρούνται απόλυτα.

Ανακάλυψέ την
Όχι στα καλώδια

Πες όχι στα καλώδια

Κρύψε καλά τα καλώδια στη βάση και κράτησε τα στη θέση τους με το παρεχόμενο στήριγμα καλωδίων.

Ανακάλυψέ την
Προηγμένος φωνητικός έλεγχος

Ανακάλυψε νέους κόσμους με την ταχύτητα της ομιλίας σου

Βρες το περιεχόμενο ψυχαγωγίας που ονειρεύεσαι απλώς προφέροντας δυνατά τις επιθυμίες σου. Χάρη στον προηγμένο φωνητικό έλεγχο της Android TVTM της Sony, απολαμβάνεις ταινίες και εκπομπές από εφαρμογές ή μεταδίδεις περιεχόμενο στη στιγμή.

Ανακάλυψέ την
Τηλεχειριστήριο με οπίσθιο φωτισμό

Ορατή στο σκοτάδι με τηλεχειριστήριο με οπίσθιο φωτισμό

Κρύψε καλά τα καλώδια στη βάση και κράτησε τα στη θέση τους με το παρεχόμενο στήριγμα καλωδίων.

Ανακάλυψέ την
Apple AirPlay

Λειτουργεί με Apple AirPlay & Apple HomeKit

Με το Apple AirPlay, μεταδίδεις εικόνα και ήχο στην τηλεόραση απευθείας από iPhone, iPad ή Mac. Παρακολούθησε ταινίες και εκπομπές από το iTunes και χρησιμοποιήσε εφαρμογές ή το Safari.

Ανακάλυψέ την
Όχι στα καλώδια

Εύκολος χειρισμός με έξυπνο τηλεχειριστήριο

Σύνδεσε αποκωδικοποιητές και άλλες συσκευές μέσω HDMI στην τηλεόραση και ελέγξτε τα με το έξυπνο τηλεχειριστήριο. Πιο λεπτή, στρογγυλεμένη σχεδίαση με ενσωματωμένο μικρόφωνο φωνητικού ελέγχου και βελτιωμένη διάταξη κουμπιών για εύκολη χρήση.

Ανακάλυψέ την
Netflix
Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες στην οθόνη σου
YouTube
Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες στην οθόνη σου
Google Play
Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες στην οθόνη σου
Sony Select
Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες στην οθόνη σου