Ζωντανές, πολύχρωμες εικόνες με ήχο που σε περιβάλλει!

Κορυφαία Χαρακτηριστικά

Κάν’ το πραγματικότητα με ρεαλιστικές εικόνες και ήχο

Δες ζωηρά χρώματα, ρεαλιστικές λεπτομέρειες και αντιθέσεις με αυτή την 4K HDR τηλεόραση που διαθέτει τεχνολογία αναβάθμισης σήματος 4K X-Reality™ PRO, ο

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Πιο ισχυρή, πιο αποδοτική, πιο όμορφη

Ο επεξεργαστής 4K HDR Processor X1™ της Sony εξασφαλίζει ισχυρή επεξεργασία εικόνας σε πραγματικό χρόνο για εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες. Οι εικόνες αναβαθμίζονται σχεδόν σε πραγματική ποιότητα 4K HDR.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Ανακάλυψε κάθε λεπτομέρεια με ποιότητα 4K

Με την τεχνολογία 4K X-Reality™ PRO, οι εικόνες αναβαθμίζονται σχεδόν σε πραγματική ποιότητα 4K για μοναδική ευκρίνεια. Η εικόνα ενισχύεται και βελτιστοποιείται σε πραγματικό χρόνο, αποκαλύπτοντας πλούσιες, ρεαλιστικές λεπτομέρειες και υφές, που δεν θα έβλεπες!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Αναπαράγει μια ευρύτερη, ακριβέστερη γκάμα χρωμάτων

Με μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων, η οθόνη TRILUMINOS με επεξεργαστές X1 αναπαράγει περισσότερα χρώματα από μια συμβατική τηλεόραση. Αναλύει και επεξεργάζεται δεδομένα σε κάθε εικόνα για πιο φυσικά και ακριβή χρώματα, ώστε οι εικόνες να εμφανίζονται στα μάτια σου ακόμα πιο ρεαλιστικές.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Πανέμορφη ευκρίνεια ακόμα και στις γρήγορες σκηνές

Με την τεχνολογία Motionflow™ XR της Sony, η κίνηση σε σκηνές με γρήγορη δράση αποδίδεται με ευκρίνεια και ομαλότητα. Οι κινούμενες εικόνες ελέγχονται με ακρίβεια για ελαχιστοποίηση της θόλωσης. Ακόμα και στις σκηνές υψηλής ταχύτητας, οι εικόνες παραμένουν καθαρές, χωρίς απώλεια φωτεινότητας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ
Σχεδιασμένη για να κρατάει την προσοχή σου στην εικόνα

O Narrow bezel-less σχεδιασμός δίνει στην τηλεόραση μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση που συνδυάζεται αρμονικά σε οποιοδήποτε σύγχρονο περιβάλλον.

Επόμενο
Προηγούμενο

Ήχος που σε περιβάλλει από παντού

Με το 4K X-Reality™ PRO, οι εικόνες αναβαθμίζονται σχεδόν σε πραγματική ποιότητα 4K για μοναδική ευκρίνεια. Η εικόνα ενισχύεται και βελτιστοποιείται σε πραγματικό χρόνο, αποκαλύπτοντας επιπλέον λεπτομέρειες στα βιβλία και στην αρχιτεκτονική της βιβλιοθήκης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Απόλαυσε ήχο υψηλής ποιότητας

Σχεδιασμένο για να συμπληρώνει την ποιότητα ήχου και την κομψότητα της τηλεόρασης με το μοναδικό νέο σχήμα του, το ηχείο X-Balanced αποδίδει ευκρινή ήχο σε ταινίες και μουσική.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ
Ανακάλυψε νέους κόσμους με την ταχύτητα της ομιλίας σου

Βρες το περιεχόμενο ψυχαγωγίας που ονειρεύεσαι απλώς προφέροντας δυνατά τις επιθυμίες σου. Χάρη στον προηγμένο φωνητικό έλεγχο της Android TV™ της Sony, απολαμβάνεις ταινίες και εκπομπές από εφαρμογές ή μεταδίδεις περιεχόμενο στη στιγμή.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ
Εύκολος χειρισμός με έξυπνο τηλεχειριστήριο

Σύνδεσε αποκωδικοποιητές και άλλες συσκευές μέσω HDMI στην τηλεόραση και ελέγξτε τα με το έξυπνο τηλεχειριστήριο. Πιο λεπτή, στρογγυλεμένη σχεδίαση με ενσωματωμένο μικρόφωνο φωνητικού ελέγχου και βελτιωμένη διάταξη κουμπιών για εύκολη χρήση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ
Το Netflix ένα κουμπί μακριά

Οι τηλεοράσεις Sony διαθέτουν ένα ειδικό κουμπί για το Netflix στο χειριστήριο, για να μπορείς να ξεκινήσεις την αγαπημένη σου σειρά με ένα μόνο κλικ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ
Λειτουργεί με Apple AirPlay & Apple HomeKit

Με το Apple AirPlay, μεταδίδεις εικόνα και ήχο στην τηλεόραση απευθείας από iPhone, iPad ή Mac. Παρακολούθησε ταινίες και εκπομπές από το iTunes και χρησιμοποιήσε εφαρμογές ή το Safari.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Απελευθέρωσε την ψυχαγωγία σου

Οι αγαπημένες σου εφαρμογές, στην TV σου. Βρες όλα όσα θες: τις τελευταίες διαδικτυακές ταινίες, παιχνίδια, μουσική και τηλεόραση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ
 • Netflix

  Ταινίες, ντοκιμαντέρ και πρωτότυπες σειρές.

 • Youtube™

  Ανακάλυψε βίντεο, κανάλια και δημιουργούς περιεχομένου.

 • Ταινίες/TV Google Play™

  Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες στην οθόνη σου.

 • Sony Select

  Ανακάλυψε επιλεγμένες εφαρμογές της Sony.