Διοικητικά Στελέχη

Βασιλάκη Κατερίνα
Οικονομική Διευθύντρια
Γεννήθηκε στις 1981 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών με μεταπτυχιακές σπουδές στα Διεθνή Χρηματοοικονομικά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και γνωρίζει τέσσερις γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Τούρκικα). Εργάζεται στην Εταιρεία από το 2005 και εργαζόταν ως Financial Controller μέχρι τον Απρίλιο του 2016 όπου και ανέλαβε τα καθήκοντα της Οικονομικής Διευθύντριας. Επίσης, κατέχει την ιδιότητα της Investor Relations Officer από το 2008.
Βέργος Δημήτρης
Εμπορικός Διευθυντής Ειδών Γραφείου και Αναλωσίμων
Γεννήθηκε το 1963. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά. Εργάζεται στην Εταιρία από το 1989.
Γιαννοπούλου Ευαγγελία
Διευθύντρια Ανάπτυξης Καταστημάτων και Reporting
Γεννήθηκε το 1973. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Εργάζεται στην Εταιρία από το 1997.
Νάστου Ελένη
Διευθύντρια Πωλήσεων σε Επιχειρήσεις
Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Εργάζεται στην Εταιρεία από το 1997.
Σαρουλίδης Ιωάννης
Διευθυντής Πλαισίου Βουλγαρίας
Γεννήθηκε το 1976. Είναι απόφοιτος Ι.Ε.Κ Λογιστικής. Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε εταιρίες κινητής τηλεφωνίας ως υπεύθυνος καταστημάτων. Εργάζεται στην εταιρία από το 2000.
Τσουμάνης Αναστάσιος
Διευθυντής Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού
Γεννήθηκε το 1969. Είναι πτυχιούχος του American University (Bsc Business Administration), με μεταπτυχιακό ΜΒΑ στο Cardiff Business School και Green Belt στο 6σ. 
Με επαγγελματική εμπειρία 24 χρόνων εντός και εκτός Ελλάδος εργάζεται στην Εταιρεία από τον Σεπτέμβριο του 2019. 
Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά.
Τσιριμώκος Ηλίας
Διευθυντής Μηχανογράφησης
Γεννήθηκε το 1968. Είναι απόφοιτος του Ι.Ε.Κ. ΞΥΝΗ ως τεχνικός Η/Υ και της σχολής Control Data. Διαθέτει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και έχει συμμετάσχει σε πολλά ενδο-επιχειρησιακά σεμινάρια. Εργάζεται στην Εταιρία από το 1989.
Επιστροφή στην κορυφή