Ανακύκλωση συσκευών

Στο Πλαίσιο σου δίνουμε τη δυνατότητα να ανακυκλώσεις την παλαιά σου ηλεκτρική συσκευή ή χρησιμοποιημένες μπαταρίες. Η ανακύκλωση γίνεται σε συνεργασία με πιστοποιημένους φορείς που φροντίζουν για τη σωστή αποκομιδή των συσκευών/μπαταριών, ώστε να μειωθεί όσο το δυνατόν η επιβάρυνση προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα να  διαχωριστούν υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εκ νέου.

 

Η ανακύκλωση μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

  1. Στα καταστήματά μας, τα οποία διαθέτουν κάδους από πιστοποιημένους φορείς. Ειδικά για μπαταρίες υπάρχουν ξεχωριστοί κάδοι σε συνεργασία με εταιρία που αναλαμβάνει την αποκομιδή.
  2. Με παραλαβή της συσκευής από το χώρο σου, εφόσον έχει προηγηθεί αγορά νέας αντίστοιχης.

Ο πρώτος τρόπος αφορά κυρίως υπολογιστές, εξαρτήματα υπολογιστών, περιφερειακά, τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, gadgets, άλλα ψηφιακά είδη και μικρές οικιακές συσκευές (πχ blender, πιστολάκι μαλλιών κλπ).

Ο δεύτερος τρόπος αφορά κυρίως μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγεία, πλυντήρια, κλιματιστικά, κουζίνες κλπ. Κατά την αγορά θα πρέπει να μας ενημερώσεις εάν υπάρχει προϊόν προς ανακύκλωση, ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες. Αρκεί μία αναφορά στον συνεργάτη μας σε περίπτωση παραγγελίας από το κατάστημα ή τηλεφωνικά και μία σημείωση στα σχόλια της παραγγελίας αν αυτή καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ειδικά και μόνο για τις μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές δύναται να υπάρχει προσφορά δωροεπιταγής, κάτι που αναγράφεται στη σελίδα μας στο προϊόν προς αγορά, εφόσον αυτή προσφέρεται.

 

Πριν προχωρήσεις σε ανακύκλωση συσκευής, προτείνουμε να διαβάσεις με προσοχή τους όρους που διέπουν τη διαδικασία, τους οποίους θα βρεις εδώ.

Επιστροφή στην κορυφή