Απογευματινή Παράδοση

Αποκλειστικά για περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής και την πόλη της Θεσσαλονίκης, δίδεται και η δυνατότητα παράδοσης απογευματινές ώρες εντός του διαστήματος 17:00-22:00. Ο ενδιαφερόμενος, αφού επιλέξει παράδοση στο χώρο του συμπληρώνοντας τον επιθυμητό ΤΚ, ενημερώνεται άμεσα για τη δυνατότητα απογευματινής παράδοσης στην περιοχή του. Κατόπιν, μπορεί να επιλέξει από τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες που εμφανίζονται στη φόρμα παραγγελίας.

 

Για τις απογευματινές παραδόσεις ισχύουν τα παρακάτω:

  • Η υπηρεσία προσφέρεται Δευτέρα έως Παρασκευή.
  • Κατά τις απογευματινές παραδόσεις, δεν υποστηρίζονται πρόσθετες υπηρεσίες όπως πχ χρήση αναβατορίου ή γερανού. Επίσης δεν υποστηρίζονται υπηρεσίες σύνδεσης/αποσύνδεσης συσκευών, πλην της σύνδεσης των πλυντηρίων ρούχων που πραγματοποιείται κανονικά (απαιτείται να έχει γίνει η αγορά της υπηρεσίας κατά την παραγγελία). Τυχόν αποσύνδεση παλαιάς συσκευής, δεν πραγματοποιείται. Οι υπόλοιπες υπηρεσίες πραγματοποιούνται σε δεύτερο χρόνο, κατόπιν ραντεβού.
  • Υπηρεσίες ανακύκλωσης συσκευών πραγματοποιούνται κανονικά (πρότερη ενημέρωσή μας θα πρέπει να υπάρξει με ευθύνη του πελάτη. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρεις εδώ). Θα πρέπει η παλαιά συσκευή να είναι αποσυνδεδεμένη και η αποκομιδή της να μην απαιτεί επιπλέον υπηρεσίες από την παράδοση (πχ χρήση αναβατορίου ή γερανού).
  • Το κόστος της υπηρεσίας είναι 4,90€ και προστίθεται στην αξία της παραγγελίας την ώρα της καταχώρησής της. Σε περίπτωση που η συνολική αξία της παραγγελίας είναι μικρότερη των 85,00€, εφαρμόζονται έξοδα αποστολής 3,00€.
  • Η υπηρεσία προσφέρεται για όλη τη γκάμα προϊόντων μας και ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας.

 

Σε περίπτωση που λόγω ανωτέρας βίας (πχ αυξημένη κίνηση, δυσμενείς καιρικές συνθήκες) η παράδοση εκτιμάται ότι θα αργήσει πέραν των προβλεπόμενων, θα υπάρξει επικοινωνία και επαναδρομολόγηση για άλλη μέρα, είτε πρωί είτε απόγευμα, κατόπιν συνεννόησης.

Επιστροφή στην κορυφή