Πλαίσιο service

To Πλαίσιο service προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Περισσότεροι από 140 τεχνικοί, πιστοποιημένοι από τα κορυφαία brands κατασκευαστών, εκπαιδεύονται συνεχώς και είναι σε θέση να επισκευάσουν άμεσα και γρήγορα τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές σου συσκευές.

Σε περιπτώσεις που η συσκευή σου βρίσκεται εντός εγγύησης, αμέσως μετά την επισκευή, συνεχίζεται η υπάρχουσα εγγύηση.

Σε περιπτώσεις που η επισκευή δεν καλύπτεται από την εγγύηση παρέχουμε εγγύηση ενός έτους, η οποία αφορά τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήσαμε και την εργασία που πραγματοποιήσαμε.

24 service points

Διαθέτουμε 24 service points, όπου θα βρεις εξειδικευμένους τεχνικούς συμβούλους που μπορούν, με τη βοήθεια του υπερσύγχρονου εξοπλισμού που έχουν στη διάθεση τους, να διαγνώσουν κάθε βλάβη που παρουσιάζει η συσκευή σου και να σου προτείνουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο επισκευής. Αν μένεις στην επαρχία και δεν υπάρχει κοντά σου ένα κατάστημα Πλαίσιο, επικοινώνησε μαζί μας στο 2102895000 προκειμένου να σε βοηθήσουμε με την καλύτερη δυνατή λύση.

Online 24/7

Επειδή μια βλάβη μπορεί να παρουσιαστεί οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας με ένα email στο techsupport@plaisio.gr 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Με την υπηρεσία remote support, η έμπειρη ομάδα των τεχνικών μας, μπορεί να επιλύσει προβλήματα εξ’ αποστάσεως, όπου είναι δυνατό, και να σου αποστείλει την εγγύηση στο email σου.

Τεχνική υποστήριξη στο χώρο σου

Για επισκευές στο χώρο σου μπορείς να κλείσεις ραντεβού με έναν εξειδικευμένο τεχνικό μας τηλεφωνικά στο 2102895000.

Οι υπηρεσίες που μπορεί να λάβεις στο χώρο σου είναι:

 • Αναβάθμιση Desktop & laptop
 • Συναρμολόγηση & τοποθέτηση υπολογιστή
 • Εγκατάσταση δικτύων και δικτυακών προϊόντων
 • Τοποθέτηση προϊόντων εικόνας και ήχου
 • Εγκατάσταση Software & Hardware
 • Εκμάθηση χρήσης προϊόντων
 • Σύνδεση και επίδειξη προϊόντων
 • Δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη

  Εάν επιθυμείς να συνομιλήσεις με έναν τεχνικό μας κάλεσε στο 2102895000. Περισσότεροι από 25 εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, επιλύοντας οποιαδήποτε τεχνική σου απορία και παρέχοντας σου τεχνικές συμβουλές για τις αγορές σου. Για τους κατόχους συσκευών Turbo-x κάλεσε στην ειδική γραμμή 800 800 7000.

  Pick and repair

  Με την υπηρεσία pick and repair ένας τεχνικός της ομάδας μας, θα έρθει να παραλάβει την συσκευή σου και να στην επιστρέψει επισκευασμένη.

  Επιστροφή στην κορυφή