Τι καλύτερο να ακούς από τους αγαπημένους σου ανθρώπους να σου λένε «Το είδα και μας σκέφτηκα»;
Αν δεν είναι αυτό αγάπη, τότε τι είναι!;

Έχουμε συγκεντρώσει TOP προτάσεις δώρων για να δημιουργήσετε μαζί τις καλύτερες αναμνήσεις σας!


Δώρα για τις καλύτερες στιγμές μας

Δώρα ανά τιμή

To είδα και σε σκέφτηκα

H μεγαλύτερη αγάπη των αγαπημένων σου (μετά από εσένα φυσικά) ποια είναι;
Βρες το δώρο που θα τους κάνει να σε ερωτευτούν ακόμα περισσότερο.

Χώρια δεν μπορούν

Αυτά τα σετ προϊόντων είναι πολύ ερωτευμένα μεταξύ τους και περιμένουν να τα δωρίσεις σε αυτούς που αγαπάς!

Δημιούργησε ένα μοναδικό δώρο που θα μείνει αξέχαστο

Playlist to fall in love

Συχνές Ερωτήσεις για Δώρα Αγίου Βαλεντίνου

  • Φυσικά! Αν ασχολείται πολύ με το στυλ της, τότε μπορείς να επιλέξεις μία πρέσα μαλλιών, ένα ψαλίδι για μπούκλες ή μία συσκευή καθαρισμού προσώπου για να κάνει τα beauté της στο σπίτι. Τώρα, αν ασχολείται με τη φωτογραφία, έχεις άπειρες επιλογές σε φωτογραφικές μηχανές, selfie sticks και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Αν πάλι ακολουθεί ένα fitness lifestyle, μπορείς να επιλέξεις ένα smartwatch για να κάνει τις μετρήσεις της ή ένα ολοκληρωμένο fitness kit για το γυμναστήριο. Πάντως ό,τι κι αν επιλέξεις από το Πλαίσιο, σίγουρα θα την κάνεις πολύ χαρούμενη!
  • Εμείς είμαστε εδώ! Αν είναι λάτρης της τεχνολογίας, μπορείς να επιλέξεις ένα smart gadget, όπως ένα drone για να απαθανατίσει τα μοναδικά τοπία των διακοπών σας. Αν πάλι είναι «τηλεορασάκιας», μια έξυπνη επιλογή είναι ένα soundbar για να απογειώσει τον ήχο! Και... αν είναι gamer, μπορείς να πάρεις εκείνο το παιχνίδι για το οποίο μιλάει όλη μέρα. Ή να του πάρεις ένα νέο headset για να επικοινωνεί με τους συμπαίκτες του. Οι επιλογές είναι αμέτρητες!
  • Για πιο εναλλακτικά δώρα Αγίου Βαλεντίνου σκέψου να δημιουργήσεις ένα προσωποποιημένο δώρο που θα μείνει αξέχαστο! Στο Πλαίσιο θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για τις πιο… αγαπησιάρικες DIY κατασκευές.
  • Φυσικά! Γιατί ένα δώρο Αγίου Βαλεντίνου πάει «πακέτο» με μία κάρτα αγάπης! Διάλεξε το σχέδιο που σου αρέσει, γράψε τις πιο «ζεστές» ευχές αγάπης και πρόσφερέ το στον/στην αγαπημένο/η σου!
  • Εννοείται! Μπες στο plaisio.gr, πρόσθεσε στο καλάθι το δώρο που σου έκανε «κλικ» για το ταίρι σου και πλήρωσε σε δόσεις με το πρόγραμμα μήνα-μήνα.
  • Ακόμα κι αν δεν ξέρεις, τι να επιλέξεις για το άλλο σου μισό, σου έχουμε την ιδανική λύση. Μία δωροκάρτα Πλαίσιο, την οποία μπορείς να «γεμίσεις» από 10 έως και 500 ευρώ! Τι καλύτερο από το να διαλέξει ό,τι θέλει;