Πίσω

Κατάλογοι

2020 ΜΕΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

2020 ΜΕΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ιανουάριος. ΜΕΡΕΣ εκπτώσεων. ΜΕΡΕΣ ελευθερίας με νέο laptop, νέο wearable και το smartphone που πάντα ήθελες. ΜΕΡΕΣ έμπνευσης με μια καινούρια φωτογραφική μηχανή στο χέρι και ένα tablet μέσα στο backpack σου. ΜΕΡΕΣ ψυχαγωγίας με νέα TV, νέο headset και νέα κονσόλα. ΜΕΡΕΣ άνεσης και στιλ με τις πιο ξεχωριστές προτάσεις σε έπιπλα και είδη lifestyle. Και φυσικά ΜΕΡΕΣ €πιστροφής με 20% επιπλέον όφελος στις αγορές όλων των μικρών και μεγάλων μικροσυσκευών με κάρτες Eurobank.

Πλαίσιο γραφείο

Σε αυτόν τον κατάλογο θα δεις γραφεία σε «αληθινές συνθήκες εργασίας» ώστε να πάρεις ιδέες για να τις ταιριάξεις στον δικό σου χώρο, ανάλογα με το προφίλ της δουλειάς σου, αλλά και το στιλ σου. Θα βρεις πολλές προτάσεις για έπιπλα γραφείου, ανατομικές καρέκλες, αναλώσιμα και είδη τεχνολογίας ή μικροσυσκευές και gadgets που θα σε εμπνεύσουν. Τα tips εργονομίας και οι χρήσιμες συμβουλές οργάνωσης θα σε βοηθήσουν να βελτιώνεις το γραφείο σου από καιρό σε καιρό.

Γιατί Λευκές Συσκευές από το Πλαίσιο;

Η επιλογή της νέας σου οικιακής συσκευής δεν είναι απλή υπόθεση. Συσκευές που... μιλάνε μεταξύ τους, καινοτόμες λύσεις για κάθε χώρο και διάσταση, και κυρίως νέες επιλογές που υπόσχονται να κάνουν τη ζωή σου στο σπίτι πιο εύκολη και πιο «έξυπνη». Προτού λοιπόν ξεφυλλίσεις τον κατάλογο που κρατάς στα χέρια σου για να επιλέξεις τη νέα σου συσκευή, ανακάλυψε τους πιο σημαντικούς λόγους που κάνουν το Πλαίσιο τον ιδανικό προορισμό για να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου!