Πίσω

Κατάλογοι

Κάνε κλικ και βρες τώρα τον μάστορα (μέσα) σου.

Κάνε κλικ και βρες τώρα τον μάστορα (μέσα) σου. Ξεφύλλισε το νέο ηλεκτρολογικό μας κατάλογο και ανακάλυψε μία μεγάλη γκάμα σε λάμπες, πολύπριζα, εργαλεία ηλεκτρικά & χειρός, καλώδια κάθε τύπου, UPS κ.ά. για να οργανώσεις με τον πιο έξυπνο τρόπο τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού σου. Αν είσαι χομπίστας, ο κατάλογος θα γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο σου με όμορφες στιγμές. Μη χάνεις λεπτό.

Φτιάξε το Wi-Fi σου

Φτιάξε το Wi-Fi σου. Φτιάξε τη ζωή σου, γιατί με ένα ισχυρό Wi-Fi δεν έχεις μόνο μια απλή σύνδεση στο internet, αλλά μια νέα εμπειρία ασφάλειας, ψυχαγωγίας και δυνατού σήματος σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Το Πλαίσιο σου προτείνει τις κατάλληλες προιοντικές επιλογές για να: 1. επεκτείνεις το σήμα του Wi-Fi σύμφωνα με τα τετραγωνικά του χώρου σου, 2. βρεις την IP Camera για να νιώσεις απόλυτη ασφάλεια 24/7, 3. ανακαλύψεις το router που θα απογειώσει ψυχαγωγία σου, με ταινίες στο Netflix & online gaming χωρίς lag 4. δημιουργήσεις το πιο λειτουργικό home office.

Για εκτύπωση που… κάνει εντύπωση!

Μέχρι τώρα τον έβρισκες στο γραφείο, το σπίτι ή τις δημόσιες υπηρεσίες. Μέχρι τώρα τον θεωρούσες συνηθισμένο. Όχι πια! Ο εκτυπωτής του μέλλοντος προσγειώθηκε στο σήμερα και σου προσφέρει πολλά περισσότερα από απλές φωτοτυπίες! Ξεφύλλισε τις επόμενες σελίδες και βρες ό,τι χρειάζεσαι για να: _Εκτυπώσεις τρισδιάστατα αντικείμενα με 3D Printers _Βρεις τα πιο οικονομικά μελάνια και toners _Γεμίσεις με απίθανες στάμπες τα t-shirts ή τα κάδρα σου _Ανακαλύψεις εξοπλισμό για εκτυπώσεις σε κάθε επιφάνεια _Διακοσμήσεις τα κάδρα, τις κορνίζες ή τα ημερολόγια σου Ο ιδανικός εκτυπωτής για σένα υπάρχει και θα τον βρεις στο Πλαίσιο. Εκεί που η εκτύπωση δεν σταματά να κάνει εντύπωση!

THINK…

THINK… Σκέψου έναν απέραντο κόσμο ψυχαγωγίας. Κορυφαία τεχνολογία και μοναδικές τηλεοράσεις για κάθε ανάγκη σε προσιτή τιμή. Αυτά σε περιμένουν στον κόσμο των Turbo-x TV’s, αποκλειστικά στο Πλαίσιο. Με πάνω από 500.000 πωλήσεις σε 5 χρόνια και πάνω από 280.000 πελάτες να μας δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους, συνεχίζουμε να δημιουργούμε. THINK TV THINK X-TRAORDINARY TV THINK TURBO-X

Γιατί Λευκές Συσκευές από το Πλαίσιο;

Η επιλογή της νέας σου οικιακής συσκευής δεν είναι απλή υπόθεση. Συσκευές που... μιλάνε μεταξύ τους, καινοτόμες λύσεις για κάθε χώρο και διάσταση, και κυρίως νέες επιλογές που υπόσχονται να κάνουν τη ζωή σου στο σπίτι πιο εύκολη και πιο «έξυπνη». Προτού λοιπόν ξεφυλλίσεις τον κατάλογο που κρατάς στα χέρια σου για να επιλέξεις τη νέα σου συσκευή, ανακάλυψε τους πιο σημαντικούς λόγους που κάνουν το Πλαίσιο τον ιδανικό προορισμό για να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου!