Διάλεξε υπηρεσία
ανα κατηγορία

Μάθε όλους τους τρόπους
που μπορείς να προστατέψεις,
να εγκαταστήσεις και να
επισκευάσεις όλες τις
συσκευές σου

Δες εδώ

Φέρε την πληρωμή
στα μέτρα σου

25 Service points

Μπες σε ένα κατάστημα μας
και επισκεύασε εύκολα
και γρήγορα τη συσκευή σου.

Δες εδώ

Εμπειρία Πλαίσιο

Δεν παίρνεις απλά ένα προϊόν,
αλλά όλα αυτά μαζί!

Mάθε περισσότερα

Εγκαταστάσεις & Συνδέσεις Υπηρεσιών

Δες σε ποιες περιοχές της Ελλάδας οι εξειδικευμένοι συνεργάτες
μας θα σε βοηθήσουν με τη εγκατάσταση και τη σύνδεση των νέων
συσκευών σου.

Οι περιοχές που
υποστηρίζονται είναι:

Συχνές ερωτήσεις

Από επέκταση της εγγύησης ή επισκευή, μέχρι και σύνδεση της νέας ή απεγκατάσταση της παλιάς σου συσκευής. Οι υπηρεσίες που θα βρεις στο Πλαίσιο είναι πολλές! Βρες ποιες «συνοδεύουν» τη συσκευή σου και απόλαυσε όλα τα οφέλη του Plaisio Support.
Ναι, παρέχει τεχνική υποστήριξη τηλεφωνικά, online 24/7, στο χώρο σου ή σε ένα από τα 25 εξειδικευμένα service points του Πλαισίου. Για να σε διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο, με το pick&repair, αναλαμβάνουμε την παραλαβή της συσκευής σου, την επισκευή της και την επιστροφή της στο χώρο σου. Η επιλογή είναι δική σου!
Φυσικά! Έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί, αναλαμβάνουν τόσο την απεγκατάσταση του παλιού σου κλιματιστικού, όσο και τη σύνδεση του καινούργιου. Το Plaisio Support είναι πάντα δίπλα σου!
Φυσικά και υπάρχει, ανάλογα τις εκάστοτε ενέργειες που τρέχουν. Μπες στο plaisio.gr και επίλεξε τα κλιματιστικά που σε ενδιαφέρουν και δες αν προσφέρεται η υπηρεσία της δωρεάν εγκατάστασης.
Εννοείται! Είτε το θες για το σπίτι, είτε για κάποιον επαγγελματικό χώρο, το Πλαίσιο θα σου δώσει χρήσιμες συμβουλές για την εγκατάσταση Wi-Fi extender.
Ναι, σου παρέχουμε τη δυνατότητα επισκευής των οικιακών σου συσκευών! Μάλιστα, μπορείς να παρακολουθείς 24h/24ωρο το service status, συμπληρώνοντας μόνο τον κωδικό της επισκευής!
Φυσικά! Μπορείς να δεις εύκολα και γρήγορα πού βρίσκεται η παραγγελία σου, μέσω της ΝΕΑΣ υπηρεσίας live tracking.
Φυσικά και μπορείς! Οι επαγγελματίες μας έρχονται στο χώρο σου και, με την παράδοση της νέας σου συσκευής παραλαμβάνουν την παλιά για ανακύκλωση. Η διαδικασία της ανακύκλωσης είναι δωρεάν, ενώ συμβάλλεις δραστικά για ένα καλύτερο και πιο ποιοτικό μέλλον του πλανήτη!