Το ξέρεις ότι μπορείς να μειώσεις τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς;

Πάμε να δούμε λίγα πράγματα για την κατανάλωση των συσκευών σου αλλά και τους τρόπους που μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα, προστατεύοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον.

Συσκευές που «καίνε»

«Βγάλτο απο την πρίζα! Καίει!» Σίγουρα το έχεις ακούσει ή το έχεις πει. Ας δούμε παρέα ποιες συσκευές πρέπει να «προσέχεις» στο σπίτι σου.2 Tips για εξοικονόμηση

Prev Next

Μέτρα την κατανάλωση με Smart πρίζες

Για να μείωσεις το κόστος πρέπει πρώτα να μετρήσεις και να ελέγξεις την κατανάλωσή σου. Οι smart πρίζες θα γίνουν ο βοηθός σου.

Prev Next

Μείωσε την κατανάλωση,ξεκινώντας με τον φωτισμό

Μπορείς να μειώσεις σημαντικά την κατανάλωση ρεύματος χρησιμοποιώντας LED λάμπες αντί για συμβατικές. Έτσι, και κερδίζεις σε χρήματα αλλά και προστατεύεις το περιβάλλον.Κάθε δωμάτιο, κάθε ώρα της ημέρας θέλει και τον φωτισμό της. Ανακάλυψε τις λάμπες YODA LED.

Prev Next

Διακοπή ρεύματος; Μείνε ON LINE πάντα

Δουλεύεις απο το σπίτι; Είσαι Gamer; Θες να έχεις πρόσβαση σε internet και τηλέφωνο πάντα; Τότε αξίζει να επενδύσεις σε ένα καλό UPS. Έτσι, όχι μόνο θα προστατεύσεις τις συσκεύες σου από τις αυξομειώσεις ρεύματος αλλά θα παραμείνεις ON LINE ακόμα και σε περίπτωση διακοπής!Επιστροφή στην κορυφή