Ψηφιακή Μέριμνα

Διάλεξε κατηγορία ή HOT προσφορά και εξαργύρωσε το κουπόνι σου!

Είσαι δικαιούχος; Δες παρακάτω.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Λίγο πριν αποφασίσεις

διάβασε και τα παρακάτω …

Δες γιατί να επιλέξεις το Πλαίσιο…

Συχνές Ερωτήσεις

Δες τις πιο συχνές ερωτήσεις, σχετικά με το πρόγραμμα. Δεν βρήκες απάντηση στην ερώτησή σου; Επικοινώνησε μαζί μας!

 • Το Πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ» αποτελεί τη συνέχεια του Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ». Με απλά λόγια, είναι ένα πρόγραμμα επιδότησης αξίας 200€ για την αγορά Laptop, Tablet, ή Σταθερού υπολογιστή. Γενικότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ που ολοκληρώθηκε το 2021 μπορείτε να βρείτε εδώ
 • Μπορείς να υποβάλλεις αίτηση για να λάβεις το Voucher των 200€ από τις 11 Μαΐου 2022 έως και 8 Ιουλίου 2022.

  Μην αγχώνεσαι: Μπορείς να αγοράσεις tablet, laptop ή desktop, εφόσον έχεις λάβει τη σχετική έγκριση και την έκδοση του Voucher.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπες εδώ
 • Εάν είσαι εκπαιδευτικός οποιασδήποτε βαθμίδας (από νηπιαγωγείο μέχρι και λύκειο) είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα, τότε δικαιούσαι το Voucher.

  Επίσης, στο πρόγραμμα εντάσσονται και οι οικογένειες με παιδιά που φοιτούν σε εκπαιδευτικές δομές της χώρας και επλήγησαν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας τον Ιούλιο και Αύγουστο του 2021.

  Εάν πληροίς τα κριτήρια και για τις δυο κατηγορίες, τότε μπορείς να λάβεις επιταγές και τους δυο πυλώνες.

  Διάβασε περισσότερες πληροφορίες για τους εδώ
 • Μπαίνεις εδώ και ακολουθείς τα σχετικά βήματα.

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Έχε εύκαιρα username & password για το Taxisnet σου.
 • Αν είσαι εκπαιδευτικός (ΠΥΛΩΝΑΣ Α) ενημερώνεσαι αμέσως. Αν είσαι δικαιούχος του ΠΥΛΩΝΑ Β (πυρόπληκτοι), τότε θα πρέπει πρώτα να υποβάλλεις ορισμένα δικαιολογητικά προς έλεγχο. Όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα γνωρίζεις και εάν εγκρίθηκε η αίτησή σου.

  Θα ενημερωθείς και μέσω SMS στο κινητό τηλέφωνο που θα δηλώσεις.
 • Μπορείς να εξαργυρώσεις την επιταγή των 200€ σε κάθε κατάστημα Πλαίσιο, τηλεφωνικά ή από το Plaisio.gr από τις 18 Μαΐου.

  Προσοχή: Μπορείς να αγοράσεις μόνο tablet, laptop ή desktop.
 • Δυστυχώς όχι. Επειδή είναι προσωπικά δεδομένα, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουμε τους κωδικούς σας. Η διαδικασία είναι εύκολη. Απλά ακολουθείστε τα βήματα εδώ
 • Όχι. Η αγορά με το voucher της Ψηφιακής Μέριμνας ΙΙ, αφορά αποκλειστικά αγορές με Απόδειξη Λιανικής.
 • Εφόσον πληροίς τα κριτήρια ναι. Αλλά πρόσεχε. Δεν μπορούν να εξαργυρωθούν πάνω από 3 vouchers για την επιδότηση μίας και μόνο επιλέξιμης λύσης. Δηλαδή, το ύψος της δημόσιας επιχορήγησης ανά επιλέξιμη λύση στο πλαίσιο του Προγράμματος δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 600€.
 • Όχι. Δεν χρειάζονται δικαιολογητικά κατά την παράδοση ή την παραγγελία.
 • Όχι. Υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για τις συσκευές. Μην ανησυχείς όμως, δεν θα μπερδευτείς.

  Υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα για να διαλέξεις. Έχουμε φροντίσει να υπάρχει ειδική σήμανση σε όσα προϊόντα είναι επιλέξιμα στο πρόγραμμα της Ψηφιακής Μέριμνας ΙΙ.
 • Σαφώς και μπορείς. Έχεις την επιλογή να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής που σε εξυπηρετεί: Πιστωτική-Χρεωστική κάρτα, e-banking, αντικαταβολή και PayPal (online συναλλαγές).
 • Τα vouchers εξαργυρώνονται σ’ ένα προϊόν και τυχόν διαφορές στην τιμή δεν χρησιμοποιούνται για την αγορά άλλων προϊόντων ούτε δύναται να επιστραφούν.

* Το voucher δεν μπορεί να εξαργυρωθεί για την αγορά περιφερειακών & accessories. ΜΟΝΟ εάν επιλέξεις να κάνεις την εξαργύρωση σε desktop μπορείς να εξαργυρώσεις το voucher συνδυαστικά με οθόνη – ποντίκι – πληκτρολόγιο – ηχεία – web camera – headsets .