Κάνε scroll & μάθε τα ΠΑΝΤΑ για το 5G

Έλα στην παρέα μας

Μάθε τα πάντα για το 5G

Πώς βελτιώνει την καθημερινότητά σου

 • Συσκευές που αγγίζουν το "μέλλον"
 • Ακραίες Ταχύτητες και Στιγμιαία Απόκριση
 • Ψυχαγωγία Επόμενης Γενιάς
 • Νέα Εποχή Mobile Gaming
 • Video Κλήσεις με Αδιάλειπτη Επικοινωνία
 • Παραγωγικό Work From Home

Πώς θα βελτιώσει τη ζωή σου

 • Απομακρυσμένη Ιατρική Περίθαλψη
 • Αυτόνομα Οχήματα
 • Απομακρυσμένη Διαχείριση Παραγωγής
 • Απομακρυσμένη Παρακολούθηση Δύσβατων Περιοχών
 • Απομακρυσμένη Διαδραστική Διδασκαλία

Τι σημαίνει 5G;

Απίστευτα υψηλές ταχύτητες

Έως και 10 φορές καλύτερο από το 4G, το δίκτυο 5G προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση και ταχύτητες που μπορεί να ξεπεράσουν ακόμα και το 1Gbps!

Στιγμιαία απόκριση

Από βιντεοκλήσεις και εταιρικά οχήματα μέχρι mobile games και απομακρυσμένη διδασκαλία, η εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση (latency) επιτρέπει την εκτέλεση εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο.

Αμέτρητες συσκευές

Οι δυνατότητες ταυτόχρονης σύνδεσης πολλών συσκευών σε μικρή απόσταση αλλά και η χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, ανοίγουν το δρόμο για το Internet of Things, τα αυτόνομα οχήματα κ.ά.

Βελτιωμένες υπηρεσίες υγείας

Ανεξάρτητα από την απόσταση, ηλικιωμένοι και άτομα που χρήζουν στενής ιατρικής επίβλεψης έχουν άμεση επικοινωνία με ιατρικό ή παραϊατρικό προσωπικό.

Επίβλεψη δύσβατων περιοχών

Μέσα από διασυνδεδεμένες συσκευές και drones, επιτρέπεται η παρακολούθηση κρίσιμων (π.χ. ορυχεία ή δάση) ή δύσβατων περιοχών σε πραγματικό χρόνο.

Ψυχαγωγία επόμενης γενιάς

Με το 5G η χρήση του internet απογειώνεται, αφού πλέον το «κατέβασμα» και το «ανέβασμα» μεγάλων αρχείων, το streaming, οι βιντεοκλήσεις και το online gaming γίνονται χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.

5G
100 φορές ταχύτερο από το 4G!

Το δίκτυο 5G δεν έχει να κάνει απλά με την ταχύτητα. Είναι κάτι πολύ περισσότερο!

Κάνε Scroll για περισσότερα!

Σχεδιάστηκε για έναν κόσμο, όπου δισεκατομμύρια συσκευές εξαρτώνται από τη συνεχή σύνδεση τους στο διαδίκτυο. Στην πλήρη του ανάπτυξη, θα επιτρέπει μέγιστες ταχύτητες που θα φτάνουν έως και τα 10Gbps και θα μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 1.000.000 συνδεδεμένες συσκευές ανά τετρ. χιλιόμετρο!

Ακραία γρήγορο και εξαιρετικά σταθερό, θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείς βίντεο σε ποιότητα ανάλυσης 8Κ χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, ενώ χρόνος απόκρισης θα κατέβει στο 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου!

Συνεργάζεται άψογα με ασύρματους αισθητήρες, με διασυνδεδεμένα οχήματα και μηχανήματα, συστήματα έξυπνου φωτισμού, έξυπνες οικιακές συσκευές και άλλες προηγμένες τεχνολογίες (Internet of things). Το 4G δεν έχει την ταχύτητα, την ικανότητα και την ευελιξία που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη υποστήριξη μιας ταχέως αναπτυγμένης γενιάς φορητών συσκευών.

Πώς βελτιώνει
την καθημερινότητά σου

Work From Home

Αξιοποιώντας τις απίστευτες ταχύτητες του δικτύου 5G, η εργασία από το σπίτι είναι ιδιαίτερα παραγωγική, αρκεί να έχεις στα χέρια σου τον κατάλληλο εξοπλισμό. Παρέχοντας άμεση πρόσβαση στο cloud και αδιάλειπτη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, οι συσκευές 5G σου επιτρέπουν να διατηρήσεις την παραγωγικότητα σε υψηλά επίπεδα και να συνομιλείς μέσω βίντεο με τα μέλη της ομάδας σου χωρίς καθυστερήσεις!

Ψυχαγωγία & Gaming

Οι μοναδικές δυνατότητες του 5G δεν αφορούν μόνο την εκπαίδευση ή την εργασία, αφορούν και την ψυχαγωγία. Οι απίστευτες ταχύτητες και η προστιθέμενη υπολογιστική ισχύ των συσκευών 5G επαναπροσδιορίζουν τις δυνατότητες των mobile gaming και δημιουργούν μοναδικές προϋποθέσεις, για να απολαμβάνεις online multiplayer/eSports τίτλους όπου κι αν βρίσκεσαι. Ο ελάχιστος χρόνος απόκρισης και το τεράστιο εύρος ζώνης αναβαθμίζουν την εμπειρία παιχνιδιού και φέρνει νέες δυνατότητες, μέσω της εικονικής πραγματικότητας. Streaming και 360° video αποκτούν κορυφαία ποιότητα UHD, χωρίς καμία διακοπή!

Video κλήσεις με στιγμιαία απόκριση & Future Proof συσκευές

Οι μοναδικές δυνατότητες του 5G δεν αφορούν μόνο την εκπαίδευση ή την εργασία, αφορούν και την ψυχαγωγία. Οι απίστευτες ταχύτητες και η προστιθέμενη υπολογιστική ισχύ των συσκευών 5G επαναπροσδιορίζουν τις δυνατότητες των mobile gaming και δημιουργούν μοναδικές προϋποθέσεις, για να απολαμβάνεις online multiplayer/eSports τίτλους όπου κι αν βρίσκεσαι. Ο ελάχιστος χρόνος απόκρισης και το τεράστιο εύρος ζώνης αναβαθμίζουν την εμπειρία παιχνιδιού και φέρνει νέες δυνατότητες, μέσω της εικονικής πραγματικότητας. Streaming και 360° video αποκτούν κορυφαία ποιότητα UHD, χωρίς καμία διακοπή!

Πώς θα βελτιώσει
τη ζωή σου

Βιομηχανία – Παραγωγή

Με τη δικτύωση 5G και την εξαιρετικά χαμηλή λανθάνουσα καθυστέρηση, τα πάντα γίνονται σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει άμεση πρόσβαση στο cloud, απομακρυσμένη διαχείριση και εποπτεία μηχανημάτων, αποτελεσματικότερη διαχείριση εμπορευμάτων (logistics) και μεγαλύτερη ασφάλεια - σαν να βρισκόσουν κανονικά στον εργασιακό σου χώρο. Παράλληλα, όλα ελέγχονται από ένα κεντρικό σημείο, καταργώντας τις υποχρεωτικές μετακινήσεις και τις χαμένες ώρες!

Εκπαίδευση

Το σπίτι, η τάξη, το πάρκο δίπλα από το σπίτι σου, όλα έχουν πλέον τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν σε ένα διαδραστικό χώρο μάθησης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα των συσκευών 5G. Χάρη στις υψηλές ταχύτητες και την αυξημένη χωρητικότητα του δικτύου, πληροφορίες και εφαρμογές εμφανίζονται στην οθόνη σου σε πραγματικό χρόνο, ενώ για πρώτη φορά ο κόσμος της εικονικής - επαυξημένης πραγματικότητας ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σου. Εκπαιδευτικά σεμινάρια, e-classes, ρομποτική, εκπαίδευση από απόσταση, ευκολότερα από ποτέ!

Μετακινήσεις

Χάρη στην αυξημένη χωρητικότητα του δικτύου 5G, οι διασυνδεδεμένες συσκευές επικοινωνούν μεταξύ τους με αστραπιαίες ταχύτητες. Αξιοποιώντας το cloud και τις πλατφόρμες Τεχνητής Νοημοσύνης, είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τους κινδύνους, δημιουργώντας σε πραγματικό χρόνο μία αόρατη «προστατευτική ασπίδα» για τους οδηγούς, τους πεζούς και τους ποδηλάτες. Και με την έλευση των αυτόνομων οχημάτων, η δικτύωση 5G θα φέρει πραγματική επανάσταση στο μοντέλο των μετακινήσεων!

Υγεία

Το δίκτυο 5G θα επηρεάσει την απομακρυσμένη υγειονομική περίθαλψη. Λόγω της ταχύτητας μετάδοσης δεδομένων, αναλυτές του ιατρικού κλάδου εκτιμούν ότι η τεχνολογία 5G θα φέρει επανάσταση στις χειρουργικές επεμβάσεις, καταργώντας τις αποστάσεις για εκατομμύρια ανθρώπους!

Ο κόσμος του 5G, στα χέρια σου!

Για να μπεις στο μαγικό κόσμο του 5G να αξιοποιήσεις τα μοναδικά πλεονεκτήματά του χρειάζεσαι μόνο μία συμβατή συσκευή!

Μέσω αυτής θα απολαμβάνεις ταχύτατες λήψεις δεδομένων, άμεση επαφή με το cloud, ταχύτατο online mobile gaming, εφαρμογές εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, επικοινωνία με τις έξυπνες συσκευές σου και φυσικά, στιγμαία πρόσβαση σε ψυχαγωγικό περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης!

5G & παραγωγικότητα

Το οικοσύστημα του 5G εξελίσσεται με απίστευτους ρυθμούς και σου προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να επεκτείνεις τις δυνατότητες της επιχειρησής σου!

Η απομακρυσμένη εργασία, η επικοινωνία και η αξιολόγηση των ομάδων θα γίνεται αδιάλλειπτα. Τα εταιρικά οχήματα θα ελέγχονται από απόσταση και θα σε ενημερώνουν για τυχόν βλάβες. Βιομηχανικοί, αγροτικοί και τεχνικοί τομείς θα αποκτήσουν τους δικούς τους «άγρυπνους φύλακες» και πολλά άλλα, όλα σε πραγματικό χρόνο.

Και τώρα που έμαθες γιατί...
Διάλεξε τη δικιά σου 5G συσκευή!

Ανακάλυψέ την

Δικτύωση 5G:
Η τεχνολογική επανάσταση που θα
αλλάξει τη ζωή μας!

Ανακάλυψέ τις

Γιατί 5G στο Πλαίσιο;