Espresso
Ο espresso παρασκευάζεται διαπερνώντας υπό πίεση μικρή ποσότητα σχεδόν βρασμένου νερού και ατμού (86 έως 95 ° C) μέσα από λεπτά αλεσμένο και συμπιεσμένο καφέ. Το Espresso αποτελεί τη βάση για πολλά άλλα ροφήματα καφέ.

Espresso Lungo
Μονός espresso, αλλά με περισσότερη εκχύλιση ζεστού νερού δηλ. άνω των 40ml (μονός espresso) άνω των 70ml (διπλός espresso).

Espresso Ristretto
Μονός espresso, 18-20ml, με μικρότερη δοσολογία νερού (~30ml) και πιο γρήγορη εκχύλιση καφέ (18-20’’) για πιο έντονη και πλούσια γεύση, με λιγότερη καφείνη.

Cappuccino
Διπλός espresso σε μεγαλύτερο φλιτζάνι, με αφρόγαλα. Η παραλλαγή Cappuccino Latte είναι μονή δόση espresso, με περισσότερο ζεστό γάλα σε γυάλινο ποτήρι.

Freddo Espresso
Διπλή δόση espresso, 60ml ανακατεμένα ελαφρά με 2 παγάκια.

Freddo Cappuccinno
Διπλή δόση espresso, 600ml ανακατεμένα ελαφρά με 2 παγάκια και απλά προσθέτεις κρύο αφρόγαλα.

Latte Μacchiato
Μονή δόση espresso σε μεγάλο ποτήρι & ζεστό γάλα. Βάλε ζεστό γάλα, μία κουταλιά αφρόγαλα και μετά, εκχύλισε αργά τον espressο, ώστε να σχηματισθεί ο χρωματισμός 3 επιπέδων.

Mocha
Διπλή δόση espresso σε μεγάλο φλιτζάνι, με 40ml ζεστή σοκολάτα και 20ml ζεστό αφρόγαλα.

Espresso Affogato
Σε γυάλινο ποτήρι βάζεις μία μπάλα παγωτό βανίλια και μία μονή ή διπλή δόση espresso. Δοκίμασε και παγωτό καραμέλα για έξτρα απόλαυση.