Δες το βίντεο & Ανακάλυψέ την

Είναι έτοιμη να καλύψει κάθε σου ανάγκη για ψυχαγωγία!

Εξοπλισμένες με το Android 9.0 λειτουργικό σου παρέχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνεις μουσική, ταινίες και αγαπημένες σειρές, εφαρμογές και παιχνίδια, καθώς και πρόσβαση στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες περιεχομένου, με ένα κλικ! Συνδέσου σε έναν κόσμο περιεχομένου και ψυχαγωγίας από το σπίτι σου τη στιγμή που το θέλεις, όπως εσύ θέλεις!

Απόκτησέ την

Η Smart TV που «ακούει» τις επιθυμίες σου!

Θέλεις να πραγματοποιήσεις μία αναζήτηση στο διαδίκτυο, να δεις τα δημοφιλέστερα μουσικά βίντεο στο YouTube ή να μάθεις την πρόγνωση του αυριανού καιρού; Το μόνο που χρειάζεται είναι μία ερώτηση στον Google Assistant, πιέζοντας το ειδικό πλήκτρο και χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο (στο τηλεχειριστήριο) μικρόφωνο της Turbo-X Android TV σου! Βάλε τέλος μια για πάντα στην πληκτρολόγηση κειμένου!

Απόκτησέ την
Κάνε κλικ & δες τι κάνει:
PLAN
YOUR DAY
Ετοιμάζεσαι για βόλτα και
αναρωτιέσαι αν χρειάζεσαι
ομπρέλα;
Κάνε την ερώτησή σου και
θα σου απαντήσει!
PLAY
CONTENT
Δες την αγαπημένη σου
σειρά στο Netflix,
μόνο με την φωνή σου!
DISCOVER
CONTENT
Ψάχνεις τις δημοφιλέστερες
action ταινίες που προβλήθηκαν το 2016;
Με μια ερώτηση, εμφανίζονται όλες
μπροστά στα μάτια σου.
GET
ANSWERS
Μάθε ανά πάσα στιγμή όποια
πληροφορία χρειάζεσαι από
την αγαπημένη σου σειρά!

Η ψυχαγωγία στα «μέτρα» σου!

Με τις νέες Turbo-X Android TVs το αγαπημένο σου περιεχόμενο βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος! Απόλαυσε απευθείας στην μεγάλη οθόνη όλες τις αγαπημένες εφαρμογές του κινητού σου, αμέτρητα παιχνίδια από το Google Play Store και όχι μόνο!

Απόκτησέ την

Tο περιεχόμενό σου στη μεγάλη οθόνη!

Οι νέες Turbo-X Android TVs ενσωματώνουν λειτουργία Google Cast (Chromecast built-in), η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να αναπαράγεις ταινίες, μουσική και άλλα αρχεία πολυμέσων από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή στην τηλεόρασή σου! Βεβαιώσου μόνο ότι όλες οι συσκευές βρίσκονται συνδεδεμένες στο ίδιο τοπικό δίκτυο!

Μάθε πώς να συνδέσεις τη συσκευή σου εδώ
Turbo-X Android TVs

Με ξεχωριστό design που προσδίδει την αίσθηση πολυτέλειας και τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες βελτίωσης εικόνας μετατρέπει κάθε θέαση σε μια ξεχωριστή εμπειρία!