Η Black Friday ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ:


ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ
ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ;

 Συμπλήρωσε το email σου παρακάτω   
*Υποχρεωτικά πεδία
… ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ HOT TECH NEWS, TOP ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ & SUPER EVENTS, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ!
Η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers AEBE συλλέγει και επεξεργάζεται τα ανωτέρω στοιχεία αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται ανωτέρω για τους οποίους έχετε συναινέσει. Η επεξεργασία η οποία γίνεται είναι η απολύτως αναγκαία και γίνεται αποκλειστικά από τους αρμόδιους κατά περίπτωση υπαλλήλους της εταιρείας. Η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιεί για τους σκοπούς της επεξεργασίες και άλλα πρόσωπα τα οποία όμως δεσμεύονται να προβαίνουν μόνο στην επεξεργασία η οποία εκάστοτε τους ζητείται σύμφωνα με το παρόν και τον νόμο. Τα δεδομένα σας μπορεί να στέλνονται σε άλλες χώρες εντός ή εκτός της ΕΕ για τους σκοπούς επεξεργασίας για τους οποίους έχετε συναινέσει. Οι εκτελούντες επεξεργασία εντός της ΕΕ δεσμεύονται από τον Κανονισμό 2016/679/ΕΚ (Κανονισμός) και την σύμβασή τους μαζί μας από τα οποία εξασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων και η επεξεργασία τους σύμφωνα με την συναίνεση που δίνετε. Εκτός ΕΕ η εταιρεία μας ακολουθεί τις διατάξεις του Κανονισμού που αφορούν αποστολή δεδομένων εκτός ΕΕ ώαι να εξασφαλίζεται ότι η επεξεργασία γίνεται σύμφωνα με τον νόμο και την συναίνεση σας. Η εταιρεία έχει λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο ώστε τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή και η πρόσβαση σε αυτά περιορισμένη σύμφωνα με τον νόμο. Τα δεδομένα σας θα τηρούμε για χρονικό διάστημα 10 ετών εκτός και αν ο νόμος διαφορετικά προβλέπει. Έχετε την δυνατότητα να επικοινωνείτε όποτε επιθυμείτε με την εταιρεία ώστε να ενημερωνόσαστε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, να ζητάτε την τροποποίηση τους, ή την διακοπή της χρήσης τους ή την διαγραφή τους συνολικά ή μερικά ή την φορητότητα αυτών όπως ο νόμος ορίζει. Παρακαλούμε για την επικοινωνία σας να απευθύνεστε στο τηλ. 210 2895950, ή το e-mail dpo@plaisio.gr ή στα καταστήματα μας. Έχετε το δικαίωμα σε περίπτωση κατά την οποία θεωρείτε ότι η επεξεργασία που γίνεται δεν είναι σύμφωνη με τα ανωτέρω να αναζητείτε την προστασία της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων.

Προνόμια για λίγους

Δες τι κέρδισαν αυτοί που μπήκαν πέρυσι στην black list...

Ενημερώθηκαν 4 ώρες νωρίτερα για όλες τις Black Magic Prices!

Πήραν τα «πρωτεία» και στην παραγγελία και στην παραλαβή!

Δεν μπήκαν σε καμιά ουρά! Πήραν αυτό που ήθελαν, κουνώντας απλά το… δαχτυλάκι τους στην οθόνη

Δεν συνάντησαν ελλείψεις και καθυστερήσεις! Όλα ήταν in stock

Δε χρειάστηκε να βιαστούν! Έκαναν διαδικτυακά την έρευνα τους και σύγκριναν τιμές!

Εξυπηρετούνταν άμεσα από το τηλεφωνικό κέντρο, χωρίς αναμονή!

Black Friday: Συχνές ερωτήσεις

Λύσε όλες σου τις απαντήσεις και μάθε και μερικά… μυστικά!

Η Black Friday πέφτει φέτος στις 25 Νοεμβρίου 2022. Είναι πάντα η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου.

Η Black Friday είναι μία ολόκληρη ημέρα μεγάλων προσφορών. Αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσεις με σημαντική έκπτωση όλα όσα έχεις βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Μιλάμε για τιμές… χάσιμο!

Η Black Friday έχει τις ρίζες της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Είναι η ανεπίσημη ονομασία της ημέρας που ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών, γνωστή ως Thanksgiving. Η τελευταία γιορτάζεται την τέταρτη Πέμπτη κάθε Νοέμβρη. Σηματοδοτεί από το 1952 την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης εμπορικής σεζόν.

Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές ιστορίες σχετικά με την προέλευσή της. Μια από τις επικρατέστερες, τη θέλει να είχε ταυτιστεί με την ημέρα των εκπτώσεων και να ξεκίνησε στη Φιλαδέλφεια. Ο χαρακτηρισμός black, λέγεται ότι της δόθηκε από τον όρο «μαύρα» με τον οποίο χαρακτηριζόταν η κερδοφορία σε αντίθεση με τον όρο red (κόκκινα) τον οποίο χρησιμοποιούσαν για τη ζημία.

Φέτος στο Πλαίσιο θα βρεις δυνατά deals στις πιο hot κατηγορίες. Hot προσφορές σε smartphones, smartwatches και τηλεοράσεις. Τρομερές εκπτώσεις σε desktops, laptops. Το μόνο που έχεις να κάνεις να διαλέξεις αυτό που θέλεις.

Στο Black Friday συμμετέχουν όλα τα 24 καταστήματα Πλαίσιο. Αν δεν θες να… «τρέχεις», τότε θα βρεις όλα τα Black Friday offers online στο plaisio.gr.

  Επειδή, πέρα από τα πιο HOT deals, το Πλαίσιο σου προσφέρει TOP υπηρεσίες.
 • - Παράδοση την επόμενη μέρα
 • - Πληρώνεις με δόσεις χωρίς κάρτα με το πρόγραμμα Μήνα-Μήνα
 • - Live Tracking της παραγγελίας σου. Για να ξέρεις ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται.
  Επειδή, πέρα από τα πιο HOT deals, το Πλαίσιο σου προσφέρει TOP υπηρεσίες.
 • Η Black Friday 2021 ήταν στις 26 Νοεμβρίου 2021.
 • Η Black Friday 2020 ήταν στις 27 Νοεμβρίου 2020.
 • Η Black Friday 2019 ήταν στις 29 Νοεμβρίου 2019.
 • Η Black Friday 2018 ήταν στις 23 Νοεμβρίου 2018.
 • Η Black Friday 2017 ήταν στις 24 Νοεμβρίου 2017.
  Επειδή, πέρα από τα πιο HOT deals, το Πλαίσιο σου προσφέρει TOP υπηρεσίες.
 • - Παράδοση την επόμενη μέρα
 • - Πληρώνεις με δόσεις χωρίς κάρτα με το πρόγραμμα Μήνα-Μήνα
 • - Live Tracking της παραγγελίας σου. Για να ξέρεις ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται.

Η Black Friday πραγματοποιείται μόνο την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου. Φέτος, πέφτει στις 25 Νοεμβρίου του 2022. Ωστόσο, συνηθίζεται οι προσφορές να ξεκινούν ακόμα και μια βδομάδα πριν. Ενώ συνεχίζουν και το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί της Black Friday. Η περίοδος των προσφορών ολοκληρώνεται συνήθως τη πρώτη Δευτέρα με το Cyber Monday!

ΝΑΙ! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα και μάθε ΠΡΩΤΟΣ όλα τα Black Friday deals του Πλαισίου.

  Επειδή, πέρα από τα πιο HOT deals, το Πλαίσιο σου προσφέρει TOP υπηρεσίες.
 • 1) Προετοίμασε τη wish list σου στο plaisio.gr. Βάλε όλα τα προϊόντα που θες και μάθε άμεσα τις Black Friday τιμές τους.
 • 2) Κάνε μια... βόλτα από το πλησιέστερο κατάστημα Πλαίσιο για να ξέρεις που θα βρεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή.
 • 3) Λάβε θέση από νωρίς! Σπάσε το κουμπί της ανανέωσης στις 00:01 για να δεις πρώτος τις τιμές…χάσιμο!

Χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τη Μαύρη Μέρα;
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ... γιατί έχουμε:

ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΙΣΙΟ
KAI ΑΥΤΟ TO BLACK FRIDAY;