ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ
Ευκαιρία

EA Fifa 16 PS4

  • Είδος παιχνιδιού:Sports
  • Κονσόλα:Playstation 4
Κωδικός Πλαίσιο: 2348004
ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Για τα προϊόντα «Black Friday» αντιστοιχούν δύο (2) τεμάχια ανά πελάτη.
ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΙΜΗ SITE
ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο online, αλλά μπορείς να το βρείς σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα.
Το θέλεις αύριο, /; Παράγγειλέ το μέσα σε . Ισχύει για παράδοση προϊόντων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα.
1 έτος εγγύηση αντιπροσωπείας
800 11 12345 δωρεάν τηλεφωνική γραμμή
9 τρόποι πληρωμής
PayPal Visa Masterpass Mastercard Maestro American Express Diners Club International Αντικαταβολή Τραπεζικό έμβασμα
ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟ ΜΕ ...
 • Playstation Plus Cards - Συνδρομή 90 ημερών
Σύνολο 25 € 25 €
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Fifa 16
Fifa 16
Η ιστορία...
Το FIFA 16 καινοτομεί σε όλο το γήπεδο και σου φέρνει ένα ισορροπημένο, αυθεντικό και συναρπαστικό παιχνίδι που σου επιτρέπει να παίξεις με τον τρόπο που θέλεις έχοντας ακόμα πιο έντονο το στοιχείο του συναγωνισμού.

Περιλαμβάνει νέους τρόπους παιχνιδιού! Το FIFA 16 φέρνει νέα χαρακτηριστικά παιχνιδιού όπως τα Confidence in Defending (Εμπιστοσύνη στην Άμυνα), Control in Midfield (Έλεγχος στο κέντρο του Γηπέδου) και σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τις δικές σου Moments of Magic (Στιγμές Μαγείας).

Νέοι παίκτες, αλλά και έμπειροι παίκτες που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους θα έχουν τη δυνατότητα να Συναγωνιστούν σε Μεγαλύτερο Επίπεδο (Compete at a Higher Level) με το νέο FIFA Trainer. Καινοτομίες σε όλο το Γήπεδο. Νέοι τρόποι παιχνιδιού. Συναγωνίσου σε Μεγαλύτερο Επίπεδο. Παίξε όμορφα στο FIFA 16.
Fifa 16 - Video
Fifa 16 - Screenshots
 • Image1
 • Image2
Fifa 16 - Features
INNOVATION ACROSS THE ENTIRE PITCH (ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ) Confidence in Defending (Εμπιστοσύνη στην Άμυνα)


- Αμυντική Ευκινησία (Defensive Agility)
Μια λίστα από 25 αλλαγές στις αμυντικές κινήσεις δημιουργεί νέους, πιο ευκίνητους αμυντικούς που καλύπτουν τους αντίπαλους επιθετικούς. Οι αμυντικοί μπορούν να κάνουν ομαλές, συνεχόμενες κινήσεις καθώς αλλάζουν κατεύθυνση με πλάγια βήματα και πλησιάζουν τον αντίπαλο, κάνοντας τις αντιπαραθέσεις 1-προς-1 πιο ισορροπημένες. Οι μεγαλύτερες ταχύτητες και η μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων επιτρέπουν στους αμυντικούς να παραμείνουν με τον αντίπαλο τους για ακόμα περισσότερο.

- Άμυνα ως μονάδα (Defend as a Unit)
Βασίσου στους συμπαίκτες σου για να καλύψουν τα κενά καθώς αντιμετωπίζεις έναν επιθετικό. Νέα Τ.Ν. άμυνας δίνει στους παίκτες σου καλύτερη αντίληψη των σημείων-κλειδί του γηπέδου σε σχέση με τη μπάλα και τον αντίπαλο τους. Οι συμπαίκτες σου θα κινηθούν για να καλύψουν πολύπλοκες επιθέσεις και να σταματήσουν επιθετικές κινήσεις από διάφορες γωνίες και πλευρές του γηπέδου.

- Νέες τακτικές τάκλιν (New Tackling Fundamentals)
Νέες συμπεριφορές τάκλιν σου δίνουν νέες επιλογές για μπεις στη μέση και να πάρεις τον έλεγχο της μπάλας. Ένα νέο σύστημα τάκλιν με ολίσθηση σου επιτρέπει να βγεις από το τάκλιν και να περάσεις στη θέση σου. Υπάρχει πλέον μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές τάκλιν όπως η Προσποίηση Τάκλιν, Εναέρια Τάκλιν και Τάκλιν με όλο το σώμα.

Control in Midfield (Έλεγχος στο Κέντρο του γηπέδου)

- Έξυπνο κόψιμο ανάπτυξης επίθεσης (Interception Intelligence)
Έλεγξε το κέντρο του γηπέδου με τη νέα μορφή νοημοσύνης που σου επιτρέπει να αμυνθείς και να μπλοκάρεις πιθανά περάσματα για πάσες για μια πιο αυθεντική εμπειρία παιχνιδιού στο μέσο του γηπέδου. Επανασχεδιασμένη ειδικά για το FIFA 16, η νοημοσύνη αυτή μπορεί να τροποποιηθεί μέσα από το μενού Player Instructions για να μπορείς να ελέγξεις πόσο επιθετικοί θα γίνουν οι παίκτες σου στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν τη μπάλα. Έχεις τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού στο κέντρο του γηπέδου.

- Πάσες με συγκεκριμένο στόχο (Passing With Purpose)
Το FIFA 16 φέρνει την επανάσταση στις πάσες. Εκτέλεσε γρήγορες διεισδυτικές πάσες και στόχευσε με ακρίβεια τους συμπαίκτες σου. Χρησιμοποίησε τη νέα συστοιχία κουμπιών για να περάσεις τις πάσες άμεσα στους συμπαίκτες σου ακόμα και σε περιορισμένο χώρο, και απόκτησε ακόμα περισσότερες επιλογές επίθεσης. Οι πάσες με συγκεκριμένο στόχο αντισταθμίσουν τη νοημοσύνη για έξυπνο κόψιμο ανάπτυξης επίθεσης και δημιουργούν μια πιο αληθινή εμπειρία ποδοσφαίρου με ρίσκα/ευκαιρίες ενώ πασάρεις τη μπάλα.

Moments of Magic (Στιγμές Μαγείας)

- Τρίπλες χωρίς επαφή (No Touch Dribbling)
Ο Lionel Messi χρησιμοποιήθηκε ως πρότυπο για τη δημιουργία ενός νέου συστήματος ελέγχου της τρίπλας που σου επιτρέπει να αποφασίσεις πως και πότε θα ακουμπήσεις τη μπάλα. Μπορείς να αφήσεις τη μπάλα να κινηθεί για να κερδίσεις χρόνο, να κάνεις προσποίηση και να περάσεις από την άμυνα του αντιπάλου ακριβώς όπως κάνει ο Messi στα καλύτερα του. Κέρδισε χρόνο για τους συμπαίκτες σου κάνοντας Τρίπλες χωρίς επαφή, για να μπορέσουν να προωθηθούν στο κενό χώρο, να ελέγξεις το ρυθμό του παιχνιδιού, να μπερδέψεις έναν αμυντικό και να δημιουργήσεις! Στιγμές Μαγείας.

- Προωθημένες μπαλιές (Dynamic Crossing)
Οι προωθημένες πάσες στο FIFA 16 αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ο εκτελεστής και ο αποδέκτης της πάσας πλησιάζουν την μπάλα. Οι εκτελεστές πλησιάζουν τη μπάλα με ρεαλιστικές κινήσεις, ενώ οι αποδέκτες θα οδηγηθούν από την τροχιά της μπάλας για να την πλησιάσουν καλύτερα και να χρησιμοποιήσουν την κίνηση τους για την αποδοχή. Το νέο σύστημα στόχευσης σου επιτρέπει να χειριστείς καλύτερα τη μπάλα και θα βάλει τους αμυντικούς σε δύσκολη θέση καθώς περισσότερες μπαλιές θα περνάνε την αμυντική γραμμή.

- Τελείωμα ακριβείας (Clinical Finishing)
Οι παίκτες σου έχουν καλύτερη κατανόηση για το που να στείλουν τη μπάλα για ένα θεαματικό τελείωμα. Θα δεις περισσότερες κατευθυνόμενες πάσες και ρεαλιστικές τροχιές μπάλας. Οι δυναμικές ταχύτητες και οι τροχιές κατεύθυνσης θα κάνουν τα γκολ ακόμα πιο συναρπαστικά.

COMPETE AT A HIGHER LEVEL (ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ)

- Προπονητής FIFA (FIFA Trainer)
Είτε είσαι έμπειρος παίκτης, είτε αρχάριος, το FIFA Trainer θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τις δυνατότητες σου. Μάθε ενώ παίζεις με το προαιρετικό HUD που σου δίνει επιλογές παιχνιδιού ανάλογα με τη θέση σου στο γήπεδο και το επίπεδο του προπονητή που διάλεξες (αυτόματο ή χειροκίνητο). Οι βασικές οδηγίες θα ε βοηθήσουν να ξεκινήσεις, ενώ οι 'ψαγμένες' συμβουλές θα βελτιώσουν το παιχνίδι των πιο έμπειρων παικτών. Είναι σαν να έχεις έναν έμπειρο προπονητή στο πλευρό σου.
- Παιχνίδια Ικανοτήτων: Βασικό επίπεδο (Skill Games: Basic Level)
Ένα νέο επίπεδο με παιχνίδια ικανοτήτων σχεδιασμένο ειδικά για παίκτες που παίζουν το EA SPORTS FIFA για πρώτη φορά.

NEW WAYS TO PLAY (ΝΕΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ)

- Εθνικές ομάδες γυναικών (Women’s National Teams).
Για πρώτη φορά στην ιστορία του EA SPORTS FIFA θα μπορείς να παίξεις με τις 12 καλύτερες εθνικές ομάδες γυναικών σε διάφορες καταστάσεις παιχνιδιού σε online και offline. Χρησιμοποιήθηκαν ειδικά γραφικά και μοντέλα παικτών για γυναίκες, αλλά τεχνολογία motion capture σε παίκτριες της εθνικής ομάδας της Αμερικής για καλύτερη απεικόνιση της κίνησης. Οι γυναικείες ομάδες είναι διαθέσιμες στο Kick Off, ένα Offline Τουρνουά και τα Online Friendly Matches.

Αριθμός Online Παικτών: 1-22
Αριθμός Offline Παικτών: 1-4 (PS4), 1-4 (Xbox One), 1-4 (PC)
Προτεινόμενες ρυθμίσεις για PC: Intel i5-2550K @ 3.4 Ghz – 8GB Ram – Radeon HD 6870

*Απαιτείται σύνδεση στο ιντερνετ και λογαριασμός Origin.
Πρέπει να είσαι άνω των 13 ετών για να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό.
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • Γενικά Χαρακτηριστικά
  • Είδος παιχνιδιούSports
  • ΚονσόλαPlaystation 4
  • PEGI Rating3+
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
Δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη
Δωρεάν παράδοση σε χιλιάδες προϊόντα
Δωρεάν παράδοση σε χιλιάδες προϊόντα
Δωρεάν παραλαβή από κατάστημα
Δωρεάν παραλαβή από κατάστημα

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα
ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ
ΔΕΣ ΕΔΩ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ
ΔΕΣ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ