Πες το με ένα..., δύο..., τρία... δώρα!
Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και μαζί τους η ευκαιρία να περάσεις περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σου! Δείξ ’τους πόσο τους σκέφτεσαι με σούπερ Χριστουγεννιάτικα δώρα, που θα βρεις αποκλειστικά στο Πλαίσιο! Χάρισε σε αυτούς που αγαπάς το πιο λαμπερό χαμόγελο!

Δώρα χωρίς περιορισμούς!
Τι 20, τι 50, τι 100, τι 200; Όποιο και αν είναι το budget σου για την αγορά δώρων, στο Πλαίσιο θα βρεις τεράστια γκάμα επιλογών σε κάθε οικονομική κατηγορία. Κάνε την πιο όμορφη κίνηση γι’ αυτούς που αγαπάς!

Ένα δώρο για όλους!
Η κολλητή σου λατρεύει τη μαγειρική, ο αδερφός σου είναι Gadget maniac ενώ η μαμά σου δε μπορεί να ζήσει χωρίς καφέ; Μην πας μακριά! Στο Πλαίσιο θα βρεις ένα δώρο για όλους τους αγαπημένους σου, όποια και αν είναι τα ενδιαφέροντα τους!

Κάθε πάρτυ έχει τα δώρα του!
Οι γιορτές έφτασαν και όπως πάντα συνοδεύονται με λαμπερά ρεβεγιόν, secret santa events, πάρτυ και πολλή- πολλή λάμψη! Για να τα απολαύσεις όλα και... να μη πελαγώσεις, μπες στο Plaisio.gr και βρες δώρα για κάθε περίσταση!

Η αγάπη είναι χειροποίητη!
Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε την ανατροπή και χάρισε σε όλους δώρα made by you! Αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου και ξεδίπλωσε το ταλέντο σου με DIY κατασκευές που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Γίνε για λίγο ένα ξωτικό του Αη Βασίλη, μπες σε X mas mood και μοίρασε χαρά στους αγαπημένους σου ανθρώπους!

Χριστουγεννιάτικα
DIY Στολίδια

Χριστουγεννιάτικα
DIY Δώρα

Χριστουγεννιάτικα
DIY Διακοσμητικά

Ξέρεις τι δώρο θες; Διάλεξε το ανα κατηγορία !Ένα δώρο, πολλές επιλογές!
Τι δώρο να πάρεις στη μαμά, στη φίλη, στον παππού; Αν θες να τους ικανοποιήσεις όλους αλλά δεν ξέρεις πως, εμείς έχουμε τη λύση…