Θες να τα κάνεις κι εσύ αυτά;

«ΕΞΥΠΝΕΣ» ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ... ΣΩΘΕΙΣ!


TOP 7 BRANDS ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η έκπτωση αφορά μόνο… αυθεντικούς gamers!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και πάρε έκπτωση 30% σε Logitech περιφερειακά που θα «οχυρώσουν» το PC σου, για να μη χάνεις καμιά μάχη!
*Υποχρεωτικά πεδία
… ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ HOT TECH NEWS, TOP ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ & SUPER EVENTS, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ!
Η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers AEBE συλλέγει και επεξεργάζεται τα ανωτέρω στοιχεία αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται ανωτέρω για τους οποίους έχετε συναινέσει. Η επεξεργασία η οποία γίνεται είναι η απολύτως αναγκαία και γίνεται αποκλειστικά από τους αρμόδιους κατά περίπτωση υπαλλήλους της εταιρείας. Η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιεί για τους σκοπούς της επεξεργασίες και άλλα πρόσωπα τα οποία όμως δεσμεύονται να προβαίνουν μόνο στην επεξεργασία η οποία εκάστοτε τους ζητείται σύμφωνα με το παρόν και τον νόμο. Τα δεδομένα σας μπορεί να στέλνονται σε άλλες χώρες εντός ή εκτός της ΕΕ για τους σκοπούς επεξεργασίας για τους οποίους έχετε συναινέσει. Οι εκτελούντες επεξεργασία εντός της ΕΕ δεσμεύονται από τον Κανονισμό 2016/679/ΕΚ (Κανονισμός) και την σύμβασή τους μαζί μας από τα οποία εξασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων και η επεξεργασία τους σύμφωνα με την συναίνεση που δίνετε. Εκτός ΕΕ η εταιρεία μας ακολουθεί τις διατάξεις του Κανονισμού που αφορούν αποστολή δεδομένων εκτός ΕΕ ώαι να εξασφαλίζεται ότι η επεξεργασία γίνεται σύμφωνα με τον νόμο και την συναίνεση σας. Η εταιρεία έχει λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο ώστε τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή και η πρόσβαση σε αυτά περιορισμένη σύμφωνα με τον νόμο. Τα δεδομένα σας θα τηρούμε για χρονικό διάστημα 10 ετών εκτός και αν ο νόμος διαφορετικά προβλέπει. Έχετε την δυνατότητα να επικοινωνείτε όποτε επιθυμείτε με την εταιρεία ώστε να ενημερωνόσαστε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, να ζητάτε την τροποποίηση τους, ή την διακοπή της χρήσης τους ή την διαγραφή τους συνολικά ή μερικά ή την φορητότητα αυτών όπως ο νόμος ορίζει. Παρακαλούμε για την επικοινωνία σας να απευθύνεστε στο τηλ. 210 2895950, ή το e-mail dpo@plaisio.gr ή στα καταστήματα μας. Έχετε το δικαίωμα σε περίπτωση κατά την οποία θεωρείτε ότι η επεξεργασία που γίνεται δεν είναι σύμφωνη με τα ανωτέρω να αναζητείτε την προστασία της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων.

NETFLIX
& YOUTUBE

Θες να βλέπεις τις αγαπημένες σου
σειρές χωρίς κολλήματα;

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

ΒΓΕΣ
ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΗΣ

Lag τέλος!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

ΟΛΑ
ΣΤΟ CLOUD

Θα έχεις τα αρχεία σου, πάντα και από παντού, προσβάσιμα!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ
APP-ΟΣΤΑΣΗ

Θα έχεις το Spotify ένα ΚΛΙΚ μακριά σου

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

1

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ

Η καλύτερη επιλογή είναι μια ελαφρώς ανυψωμένη θέση, όπως πάνω σε ένα ντουλάπι ή ένα τραπέζι. Αυτό και μόνο μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη διαφορά στo downloading. Αν το router διαθέτει εξωτερικές κεραίες, δοκίμασε να τις τοποθετήσεις υπό διαφορετικές γωνίες μέχρι να βρεις το σημείο που να αποδίδει καλύτερα.

2

Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ

Οι περισσότεροι δεν δίνουμε μεγάλη σημασία στο πού έχουμε το router. Αρκεί να είναι κοντά στην πρίζα του τηλεφώνου, και ιδανικά να μην πολύ-φαίνεται. Όμως, όσο πιο μακριά είναι ο υπολογιστής, το κινητό ή το tablet τόσο λιγότερη είναι η ισχύς του WiFi. Με απλά λόγια, όταν διπλασιάζεται η απόσταση από το router, η ισχύς του σήματος μειώνεται στο 1/4.

Ισχύς=1Απόσταση2

3

«ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕ» ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ

Ένα μεταλλικό έπιπλο - πχ μια αρχειοθήκη - θα μπλοκάρει εντελώς το σήμα του Wi-Fi. Το ίδιο θα κάνει και ένας καθρέφτης στον τοίχο, λόγω της μεταλλικής του επίστρωσης. Τέτοιου είδους εμπόδια μπορούν να δημιουργήσουν νεκρά σημεία σε ολόκληρο το σπίτι. Δηλαδή στο μισό δωμάτιο το δίκτυο μπορεί να λειτουργεί κανονικά, και στο άλλο μισό να έχουμε μικρά ή και μεγάλα προβλήματα με το Wi-Fi.

4

ΕΧΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ

Αν τελικά αντικαταστήσεις το παλιό σου modem-router, καλό είναι να γνωρίζεις ότι το νέο μοντέλο πρέπει να υποστηρίζει το πρότυπο Wi-Fi ac. Το νέο πρότυπο είναι ουσιαστικά ταχύτερο από το Wi-Fi n αγγίζοντας την ζώνη των 5 GHz. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να γνωρίζεις τον τύπο της τηλεφωνικής σου γραμμής (ADSL/VDSL) & αν η τηλεφωνία σου παρέχεται μέσω VOIP ή όχι.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΝΑ BRAND

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΖΗΤΑΣ

ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ