Συσκευές Κουζίνας

Smart Οικιακές Συσκευές

Γνώρισε τις smart οικιακές συσκευές, που θα κάνουν το σπίτι σου να... υπακούει στις εντολές σου! Μαζί τους, θα απολαμβάνεις εύκολη καθημερινότητα με περισσότερη ασφάλεια, εξοικονόμηση, άνεση και ψυχαγωγία.

ΚΑΝΕ SCROLL

Scroll down
Έξυπνες συσκευές

Έξυπνες συσκευές γιατί...

Κάνουν την καθημερινότητά σου εύκολη και παράλληλα βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας. Μπορείς να τις ρυθμίζεις ακόμα και από απόσταση μέσω φωνητικών εντολών ή ειδικής εφαρμογής στο smartphone ή στο tablet σου. Και όχι, δε χρειάζεται να είσαι tech expert! Λίγα απλά βήματα αρκούν, για να τις χειρίζεσαι άνετα και να εξοικονομείς καθημερινά πολύτιμο χρόνο. Άλλωστε, τα πάντα εξελίσσονται... Γιατί το σπίτι σου να "μείνει πίσω";

ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Scroll down
Φωνητικές εντολές
SMART SPEAKERS

Κάνε τα πάντα
με τη φωνή σου

Ρώτησε τους ψηφιακούς βοηθούς σου να σου πουν... τι καιρό έχει έξω. Ζήτησέ τους, μία νόστιμη συνταγή. Πες τους να ενεργοποιήσουν το πλυντήριο ρούχων ή το κλιματιστικό. Να βάλουν να ακούσεις μια χαλαρωτική playlist. Οι ψηφιακοί βοηθοί "ακούν" τις φωνητικές εντολές σου και τις "εκτελούν". Τόσο απλά και "έξυπνα", είναι πάντα δίπλα σου.

ΔΕΣ 4 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΔΩ

Scroll down

ΔΙΑΛΕΞΕ "ΕΞΥΠΝΑ" ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ

Scroll down
Έξυπνες πρίζες
SMART PLUGS

6 τρόποι για να χρησιμοποιήσεις τις έξυπνες πρίζες στο σπίτι σου

Είσαι μόνο... μία πρίζα μακριά από το να κάνεις κάθε συσκευή έξυπνη! Φέρε το "σήμερα" στο σπίτι σου και απόκτησε τον έλεγχο των ηλεκτρικών σου συσκευών από το smartphone ή το smart speaker σου.

Δες όλες τις έξυπνες πρίζες εδώ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Scroll down
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Άστο πάνω μας!

Στο Πλαίσιο μπορείς να επιλέξεις μέσα από μία ευρεία γκάμα από ποιοτικές υπηρεσίες που αφορούν είτε τη σύνδεση, είτε την επίδεση των Smart λειτουργιών της συσκευής που διαθέτεις! Ανακάλυψε την υπηρεσία που ανταποκρίνεται ιδανικά στις ανάγκες σου με ένα κλίκ!