Η δωροεπιταγή αφορά στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ του παλιού κλιματιστικού.
Η δωροεπιταγή ισχύει έως 31/5/2020 για επόμενη αγορά. Δίνεται ανά προϊόν, παραλαμβάνεται με email που θα δηλωθεί κατά την αγορά, εντός 7 (επτά) ημερών από την παραλαβή της συνολικής παραγγελίας.Είναι άμεσα εξαργυρώσιμη για την επόμενη αγορά, σε όλα τα προϊόντα (εκτός χαρτοπωλείου & σχολικά) είτε στο www.plaisio.gr, είτε σε φυσικό κατάστημα PLAISIO, είτε στο τηλεφωνικό κέντρο.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία μόνο αγορά έως και 30/06/2020, δεν καταμερίζεται σε περισσότερες από μια αγορές/παραγγελίες και αδρανοποιείται αυτόματα σε περίπτωση ακύρωσης της αγοράς με την οποία εκδόθηκε.

*Στη δωρεάν 5ετή επέκταση εγγύησης δε συμμετέχουν τα κλιματιστικά Inventor, τα οποία συνοδεύονται από 10ετή εργοστασιακή εγγύηση.
  1. Η δωρεάν μεταφορά και εγκατάσταση κλιματιστικών είναι χωρίς χρέωση στις πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Χανιά (όρια νομών).
  2. Η δωρεάν επέκταση εγγύησης αφορά σε κλιματιστικά που έχουν εγκατασταθεί από εγκαταστάτες της εταιρείας. H απεγκατάσταση του παλιού κλιματιστικού γίνεται με χρέωση.
Πίσω στον κλιματισμό
Επιστροφή στην κορυφή