Miele μαγειρική εμπειρία

Μαγειρική εμπειρία

Διαισθητική τεχνολογία, ευελιξία, μίνιμαλ σχεδιασμός και χρώματα.
Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των οικιακών συσκευών της Miele. Νιώσε τη μαγεία!

ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Scroll down
Μαγείρεμα

Μαγείρεμα

Απόλαυσε ένα νέο επίπεδο άνεσης στην κουζίνα σου. Διάλεξε ανάλογα με τις ανάγκες σου και το χώρο σου.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΦΟΥΡΝΩΝ

Scroll down
Moisture Plus
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ MIELE

Moisture Plus

Ο εύκολος τρόπος για άριστα αποτελέσματα: με την προσθήκη υγρασίας το κρέας γίνεται μαλακό και ζουμερό στο εσωτερικό και τραγανό στο εξωτερικό, και το ψωμί γίνεται αφράτο και ροδίζει. Για μεγαλύτερη ευκολία, μπορείς να προγραμματίσεις τις ριπές ατμού. Το Klima Plus χρησιμοποιείται επίσης σε διάφορα αυτόματα προγράμματα.

Αυτόματα προγράμματα

Αυτόματα προγράμματα

Επιτυχημένο μαγείρεμα, κάθε φορά: με τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα προγράμματα μπορείς να παρασκευάσεις πολλά διαφορετικά πιάτα αυτόματα. Είτε ψήνεις ένα κέικ είτε κοτόπουλο, δεν χρειάζεται να επιλέξεις τον τρόπο λειτουργίας, τη θερμοκρασία ή τη διάρκεια. Ο βαθμός ψησίματος –για το κρέας, για παράδειγμα– ρυθμίζεται αυτόνομα.

TasteControl
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ MIELE

TasteControl

Σταματάει το μαγείρεμα για τέλεια αποτελέσματα: ο θάλαμος φούρνου κρυώνει εντελώς μετά τη διαδικασία μαγειρέματος για να σταματήσει το επιπλέον μαγείρεμα του φαγητού στον φούρνο. Εναλλακτικά, ο φούρνος διατηρεί το φαγητό σε θερμοκρασία σερβιρίσματος ανοίγοντας και κλείνοντας τη μηχανική πόρτα. Έτσι το φαγητό σου μαγειρεύεται στους ιδανικούς βαθμούς και όχι περισσότερο – ακόμα και όταν δεν είσαι εκεί για να το βγάλεις αμέσως από τον φούρνο.

Miele@home

Miele@home

Με το πρωτοποριακό σύστημα Miele@home, μπορείς να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητες των συσκευών σου Miele. Όλες οι έξυπνες οικιακές συσκευές δικτυώνονται εύκολα και με ασφάλεια. Η λειτουργία είναι απλή – με την εφαρμογή Miele, με τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου ή με ενσωμάτωση σε υπάρχουσες λύσεις Smart Home. Οι συσκευές συνδέονται μέσω οικιακού Wi-Fi και του Miele Cloud.

Συσκευές Ψύξης

Συσκευές Ψύξης

Ευκολία, καινοτομία, συντήρηση, σχεδιασμός: Τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις για αξιόπιστες λύσεις σε ψύξη και κατάψυξη.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ

Scroll down
MasterCool - MasterFresh

MasterCool – MasterFresh

Τα συρτάρια MasterCool προσφέρουν το ιδανικό κλίμα για τα τρόφιμα. Χάρη στην πρωτότυπη λειτουργία MasterFresh, η θερμοκρασία συντήρησης είναι ιδιαίτερα χαμηλή, ώστε οι βιταμίνες και τα μέταλλα να διατηρούνται για μεγάλο διάστημα. Τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα έως τρεις φορές περισσότερο.

PerfectFresh Pro

PerfectFresh Pro

Τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για πενταπλάσιο χρονικό διάστημα. Στην αυτόματα ελεγχόμενη θερμοκρασία μεταξύ 0°C και +3°C, κρέας, ψάρια και πολλά γαλακτοκομικά μένουν φρέσκα για έως και τρεις φορές περισσότερο. Τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα έως και πέντε φορές περισσότερο – χάρη στη βέλτιστη ρύθμιση της υγρασίας στον θάλαμο.

Άριστη προσαρμογή
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ MIELE

Άριστη προσαρμογή στην εσωτερική πόρτα

Τα ράφια στο εσωτερικό της πόρτας του ψυγείου Miele προσαρμόζονται εύκολα για να ταιριάζουν με τις ανάγκες σου – είτε αποθηκεύεις ψηλά μπουκάλια ή μικρά βάζα. Όλα είναι στη σωστή θέση.

Μπροστινό πλαίσιο CleanSteel

Μπροστινό πλαίσιο CleanSteel

Το μπροστινό πλαίσιο CleanSteel του ψυγείου Miele διατηρεί ένα ιδανικό επίπεδο εσωτερικής ψύξης και διασφαλίζει ότι αυτή κατανέμεται ομοιόμορφα. Δεν υπάρχουν ορατά σημάδια υδρατμών ή πάγου.

Καφετιέρες

Καφετιέρες

Τέλεια απόλαυση χάρη στις αποκλειστικές τεχνολογίες της Miele. Απόκτησε την τέλεια αρμονία με τον τέλειο καφέ.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΦΕ

Scroll down
CoffeeSelect
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ MIELE

CoffeeSelect*

Ελευθερία επιλογών: το πατενταρισμένο σύστημα CoffeeSelect παρέχει μέγιστη απόλαυση και καφέ υψηλής ποιότητας. Έχει τρία ξεχωριστά δοχεία για διαφορετικούς τύπους κόκκων – ώστε κάθε ποικιλία καφέ να παρασκευάζεται με τον σωστό τύπο.

CupSensor
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ MIELE

CupSensor

Διευκολύνει ακόμα περισσότερο τον καθαρισμό της καφετιέρας Miele. Ο αισθητήρας αναγνωρίζει το ύψος του φλυτζανιού και προσαρμόζει τη θέση του συστήματος εκροής ανάλογα, σε ύψος μεταξύ 8 και 16 cm. Η ιδανική απόσταση αποτρέπει το πιτσίλισμα και εξασφαλίζει την άριστη θερμοκρασία του καφέ και το καλύτερο δυνατό καϊμάκι. Αφού προστεθεί το γάλα, το σύστημα εκροής μετακινείται 1 cm επάνω για να μη λερωθεί.

Εύκολος καθαρισμός

Εύκολος καθαρισμός

Ο χειρισμός της συσκευής δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερος: με την οθόνη αφής μπορείς να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καφέ μόνο με ένα πάτημα.

AutoDescale
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ MIELE

AutoDescale1

Δεν χρειάζεται να κοπιάσεις για να κάνεις αφαλάτωση, η συσκευή σου θα το κάνει μόνη της από μια φύσιγγα στο πίσω μέρος της συσκευής. Κάθε μέρα, σε ώρα που επιλέγεις εσύ. Έτσι δεν σχηματίζονται εξαρχής επίμονα άλατα. Η φύσιγγα διαρκεί περίπου ένα χρόνο και αντικαθίσταται εύκολα.