Το διάλειμμα γίνεται πιο διασκεδαστικό!

Βρες αυτό
που ψάχνεις

Συχνές ερωτήσεις

- Γιατί στο Πλαίσιο θα βρεις όλα τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά, σε τεράστια ποικιλία για να διαλέξεις και σε ασυναγώνιστες τιμές!
-Σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, γραφική ύλη, school tech και πολλά άλλα που θα σε βοηθήσουν στο μάθημα, στην καθημερινή μελέτη αλλά και στην προετοιμασία σου για τα διαγωνίσματα!
- Σίγουρα ο δάσκαλος / η δασκάλα θα δώσουν μία ολοκληρωμένη λίστα για τη νέα σχολική χρονιά. Όμως, ας κάνουμε την αρχή με τα βασικά, επιλέγοντας μία σχολική τσάντα trolley ή πλάτης, μία στιλάτη & ευρύχωρη κασετίνα και φυσικά, τετράδια για σημειώσεις. Α! Μην ξεχάσεις να προμηθευτείς με ετικέτες και διαφανές, προστατευτικό κάλυμμα για όλα τα βιβλία του!
Φυσικά! Θα βρεις όλα τα αγαπημένα brands και ολοκληρωμένες συλλογές με τσάντες, κασετίνες, τετράδια και πολλά ακόμη σχολικά είδη – ειδικά σχεδιασμένες για εφήβους. Και μάλιστα, σε αποκλειστικά σχέδια!
Κατά την επιλογή της νέας σχολικής τσάντας, θα πρέπει αρχικά να δώσεις βάση στο μέγεθός της, ώστε να είναι κατάλληλη για το σωματότυπο του παιδιού. Επίσης πρόσεξε, ώστε να διαθέτει επαρκείς αποθηκευτικούς χώρους, που θα βοηθήσουν στην καλύτερη οργάνωση των σχολικών του. Τέλος, ιδιαίτερη βάση θα πρέπει να δοθεί στην πλάτη και στους ιμάντες, ώστε να μην επιβαρύνεται η σπονδυλική του στήλη μεταφέροντάς τη καθημερινά. Αν θες να μάθεις αναλυτικά πώς θα διαλέξεις την ιδανική σχολική τσάντα, μπορείς να διαβάσεις τον αντίστοιχο οδηγό αγοράς που ετοίμασε ο Plaisio Expert για τη νέα χρονιά!
Μπορείς να αγοράσεις όλα όσα έχει η σχολική σου λίστα τηλεφωνικά στο 210 2895000, σε ένα από τα 25 φυσικά καταστήματα Πλαίσιο, αλλά και online στο plaisio.gr.
- Φυσικά! Στο Πλαίσιο θα βρεις ντυμένα σχολικά βιβλία σε πακέτα χωρισμένα ανά τάξη. Από το Δημοτικό μέχρι το Λύκειο!
- Στο Πλαίσιο, πέρα από όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη για την τάξη, θα βρεις και μία τεράστια ποικιλία προϊόντων για να διαμορφώσεις το ιδανικό μαθητικό δωμάτιο. Γραφεία, καρέκλες, βιβλιοθήκες και εξοπλισμός γραφείου που θα βοηθήσουν στην καθημερινή μελέτη και στη σωστή προετοιμασία του παιδιού.
- Με το νέο τρόπο πληρωμής «Δια 4», πραγματοποιείς αγορές συνολικής αξίας από 40€ έως 1000€ σε 4 ισόποσες μηνιαίες άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα! Μάθε τα πάντα για το "Δια 4" και ξεκίνα αμέσως τις σχολικές αγορές με άνεση!
- Το Πλαίσιο πάντα σου βρίσκει τη λύση… ακόμα και την τελευταία στιγμή! Διάλεξε όλα τα απαραίτητα σχολικά και με την υπηρεσία Next Day Delivery, θα τα παραλάβεις στην πόρτα σου την επόμενη κιόλας μέρα!