#1

Βάλε στο καλάθι
σου το προϊόν που
θέλεις να αγοράσεις.

#2

Επίλεξε απογευματινή
παράδοση και την επόμενη
μέρα το απόγευμα θα το έχεις
στην πόρτα σου.

#3

Αν δε θέλεις να παραλάβεις
την επόμενη ακριβώς ημέρα
διάλεξε τη μέρα που σε εξυπηρετεί.

Εξυπηρετούμε καλύτερα εσένα που εργάζεσαι το πρωί

Δε χρειάζεται να πάρεις άδεια ή να «κλείσεις» το Σάββατο σου για να παραλάβεις. Θα έρθουμε εμείς να σε βρούμε… αργότερα!

Εξοικονόμηση χρόνου

Γλίτωσε ώρες και ώρες οδήγησης ή αναμονής! Τώρα έχεις αυτό που θες το επόμενο απόγευμα στο χώρο σου… μόνο από το Πλαίσιο!

Παρακολούθηση παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο

Μπορείς να παρακολουθείς live την πορεία της παραγγελίας σου και να κανονίσεις το πρόγραμμα σου κατάλληλα.

Συχνές ερωτήσεις

Η υπηρεσία «Πλαίσιο απογευματινή παράδοση» είναι διαθέσιμη στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
Η υπηρεσία χρεώνεται €4,90 (υπάρχει επιπλέον χρέωση €3 για παραγγελίες κάτω των €35 ευρώ)
Λόγω αυξημένης επικινδυνότητας και του χαμηλού φωτισμού η υπηρεσία αυτή δεν μπορεί να συνδυαστεί με υπηρεσίες αναβατορίου.
Στην παρούσα φάση δεν μπορείς να επιλέξεις συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να παραλάβεις. Για την εκτιμώμενη ώρα παραλαβής θα ενημερωθείς από εμάς το προηγούμενο βράδυ με SMS.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν αφορά παραδόσεις αυθημερόν. Για παραγγελίες που θα γίνουν έως τις 15:30 η παράδοση προγραμματίζεται για την επόμενη ακριβώς ημέρα.
Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 17:00 έως τις 22:00.
Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας ή να αλλάξετε την ημέρα παράδοσης μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 289 5320 (δεν υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης της ώρας). Tip!: Μπορείτε να επιλέξετε ημερομηνία παράδοσης καθώς και πρωινή ή απογευματινή παραλαβή κατά τη διάρκεια των αγορών σας στο Plaisio.gr.
Θα επιχειρήσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σου την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Αν δεν είσαι σε θέση να παραλάβεις εκ νέου παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μας καλώντας από κινητο στο 210 2895000 ή σταθερό στο 800 11 12345.