Εικόνα και ήχος επόμενη γενιάς, με γνωστική νοημοσύνη

Ανεβάστε την εικόνα και τον ήχο στο επόμενο επίπεδο με τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR™. Ο επαναστατικός επεξεργαστής της Sony στις τηλεοράσεις BRAVIA XR™ αναπαράγει περιεχόμενο όπως το βλέπουν και το ακούν οι άνθρωποι, για μια απίστευτα ζωντανή εμπειρία. Κατανοεί πώς εστιάζει το ανθρώπινο μάτι, διασταυρώνοντας και αναλύοντας τις εικόνες για ρεαλιστικό βάθος, εξαιρετική αντίθεση και πανέμορφα, ζωντανά χρώματα.

Περισσότερα για BRAVIA XR™

Η πιο ευρεία παλέτα χρωμάτων, φυσική και φωτεινή

Η νέα οθόνη OLED(QD-OLED) προσφέρει την πιο πλούσια χρωματική παλέτα, χάρη στον Cognitive Processor XR™. Ο μοναδικός αυτός επεξεργαστής αναπαράγει τις φυσικές αποχρώσεις και τόνους που είναι όμορφα για το ανθρώπινο μάτι, γεμίζοντας την οθόνη με ζωηρό χρώμα και ρεαλιστική υφή σε κάθε επίπεδο φωτεινότητας.

Απολαύστε ρεαλιστικό βάθος με ατόφια μαύρα και πιο φωτεινά χρώματα

Συνδυάζοντας το XR OLED Contrast Pro με την οθόνη OLED(QD-OLED), αυτή η τηλεόραση παράγει έως και 200% φωτεινότητα χρωμάτων σε σχέση με τις συμβατικές τηλεοράσεις OLED, ζωντανεύοντας τις σκηνές με ατόφια μαύρα και τα πιο φωτεινά χρώματα. Με τη δύναμη του Cognitive Processor XR™, βελτιώνει τις εικόνες με τον ίδιο τρόπο που εστιάζει το μάτι, για να μη χάνετε λεπτομέρειες στο έντονο φως ή στις βαθιές σκιές.

Ηχείο είναι η οθόνη, εικόνα και ήχος σε αρμονία

Το Acoustic Surface Audio+™ χρησιμοποιεί ειδικούς ενεργοποιητές για να μετατρέψει την οθόνη σε πολυκάναλο ηχείο. Θα ακούτε ήχο που αντιστοιχεί ακριβώς στην οθόνη, με εικόνα και ήχο σε απόλυτη αρμονία, για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Απολαύστε τηλεόραση με νέους τρόπους με την BRAVIA CAM

Με την BRAVIA CAM, έχετε πάντα την καλύτερη θέση στο σπίτι. Αναγνωρίζει πότε κάθεστε και βελτιστοποιεί την εικόνα και τον ήχο ανάλογα. Επίσης, έχει έλεγχο κινήσεων χεριών, συνομιλία μέσω βίντεο και πολλές άλλες νέες λειτουργίες.

Απλώς πείτε τι θέλετε να δείτε, με τη φωνητική αναζήτηση

Βρείτε νέα αγαπημένα, πιο γρήγορα, με φωνητική αναζήτηση. Βρείτε ένα πρόγραμμα απλώς εκφωνώντας το ή κάντε φωνητική αναζήτηση, λέγοντας π.χ. "ταινίες δράσης". Ξεκινήστε πατώντας το κουμπί λειτουργίας φωνής στο τηλεχειριστήριο.

Ζήστε την κινηματογραφική εμπειρία σπίτι σας με τις ταινίες στην BRAVIA XR™

Ανακαλύψτε το BRAVIA CORE

Ζήστε την κινηματογραφική εμπειρία σπίτι σας με τις ταινίες στην BRAVIA XR™

Ανακαλύψτε το BRAVIA CORE

Τέλεια για PlayStation®5

Οι λειτουργίες παιχνιδιού

Τέλεια για PlayStation®5

Οι λειτουργίες παιχνιδιού

Εικόνα XR

Φυσικά όμορφη εικόνα, με το πιο ευρύ φάσμα χρωμάτων της Sony

Η νέα Sony OLED (QD-OLED) έχει εκατομμύρια ξεχωριστά, αυτοφωτιζόμενα pixel, για μια νέα εμπειρία προβολής με περισσότερα χρώματα από ποτέ. Σε συνδυασμό με τον Cognitive Processor XR™, ο κορεσμός, η απόχρωση και η φωτεινότητα κάθε χρώματος αναπαράγεται με εξαιρετική λεπτομέρεια, αποκαλύπτοντας ανεπαίσθητες αποχρώσεις και διαφορές που κανονικά μόνο το μάτι βλέπει.

Ποιο φωτεινά χρώματα και ατόφια μαύρα φια ρεαλσιτικό βάθος

Το XR OLED Contrast Pro τροφοδοτεί το πάνελ OLED (QD-OLED), ώστε να απολαμβάνετε πραγματική αντίθεση με τα φωτεινότερα χρώματα. Με αισθητήρα θερμοκρασίας και φύλλο διάχυσης θερμότητας για απαγωγή θερμότητας, αυτή η τηλεόραση OLED χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR™ για να ανιχνεύει τη θερμοκρασία της οθόνης και να ελέγχει με ακρίβεια το φως, παρέχοντας έως και 200% περισσότερη φωτεινότητα χρώματος από τις συμβατικές τηλεοράσεις OLED.

[1] Χαρτογράφηση κατανομής θερμότητας

[2] Φύλλο διάχυσης θερμότητας

Αναπαράγει χαμένες υφές, το περιεχόμενο αναβαθμίζεται σε 4K

Με την αναβάθμιση XR 4K απολαμβάνετε ψυχαγωγία σε ποιότητα κοντά στην 4K, σε κάθε περιεχόμενο ή πηγή. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR™ αντλεί από έναν μεγάλο όγκο δεδομένων και αναδημιουργεί τις χαμένες υφές για ρεαλιστικές εικόνες.