Εξοικονομήστε έως 70% σε μελάνι ή έως 50% σε γραφίτη

Με την υπηρεσία HP Instant Ink δεν θα ξεμείνετε ποτέ από μελάνι ή γραφίτη ενώ θα μειώσετε τα έξοδά σας! Εύκολη και ευέλικτη παράδοση στο χώρο σας. Ανακύκλωση χωρίς ταλαιπωρία.Από 0,99€ το μήνα!

Τι είναι το HP Instant Ink;

Δεν ξεμένετε ποτέ

Εύκολη αντικατάσταση δοχείων μελάνης ή γραφίτη με παράδοση όταν τα χρειαστείτε

Μειώστε τα έξοδά σας

Με το HP Instant Ink μειώνετε τα έξοδά σας έως 70% σε μελάνι και έως 50% σε γραφίτη. Από 0,99€ το μήνα.

Υπηρεσία χωρίς έγνοιες

Ηρεμία και σιγουριά με ένα ευέλικτο πλάνο που μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς χρέωση.

Ανακύκλωση με υπευθυνότητα

Βοηθήστε μας να επαναχρησιμοποιήσουμε το ανακυκλωμένο πλαστικό στους εκτυπωτές με την υπηρεσία ανακύκλωσης που περιλαμβάνεται.

Πώς λειτουργεί το HP Instant Ink;

Επιλέξτε ένα πλάνο εκτύπωσης – Εκτυπώστε λίγο ή πολύ – υπάρχει ένα κατάλληλο πλάνο για όλους. Η συνδρομή σας περιλαμβάνει μελάνι ή γραφίτη, παράδοση χωρίς ταλαιπωρία και προπληρωμένη ανακύκλωση.

Πλάνα μελάνης

10 σελίδες/μήνα

0,99 €

50 σελίδες/μήνα

3,99 €

Συνιστάται για οικιακή χρήση

100 σελίδες/μήνα

5,99 €

300 σελίδες/μήνα

11,99 €

Συνιστάται για μικρές επιχειρήσεις

700 σελίδες/μήνα

24,99 €

15 σελίδες/μήνα

0,99 €

50 σελίδες/μήνα

2,99 €

Συνιστάται για οικιακή χρήση

100 σελίδες/μήνα

4,99 €

300 σελίδες/μήνα

11,99 €

Συνιστάται για μικρές επιχειρήσεις

700 σελίδες/μήνα

24,99 €

Πλάνα γραφίτη

50 σελίδες/μήνα

1,99 €

100 σελίδες/μήνα

3,99 €

Συνιστάται για οικιακή χρήση

400 σελίδες/μήνα

13,99 €

800 σελίδες/μήνα

19,99 €

Συνιστάται για μικρές επιχειρήσεις

1500 σελίδες/μήνα

25,99 €

50 σελίδες/μήνα

1,99 €

100 σελίδες/μήνα

3,99 €

Συνιστάται για οικιακή χρήση

400 σελίδες/μήνα

13,99 €

800 σελίδες/μήνα

19,99 €

Συνιστάται για μικρές επιχειρήσεις

1500 σελίδες/μήνα

25,99 €

Παράδοση μελάνης ή γραφίτη χωρίς επιπλέον κόστος

Όταν τα επίπεδα μελάνης ή γραφίτη είναι χαμηλά, αποστέλλεται αυτόματα ένα νέο δοχείο. Τα δοχεία αποστέλλονται προτού τα χρειαστείτε, ώστε να μην ξεμένετε ποτέ.

Απολαύστε απόλυτη ευελιξία

Μπορείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το πλάνο σας ανά πάσα στιγμή. Οι μη χρησιμοποιημένες σελίδες μεταφέρονται αυτόματα στον επόμενο μήνα.

Συχνές ερωτήσεις

  • Αφού εγγραφείτε, θα λάβετε ένα κιτ υποδοχής στην πόρτα σας. Το δοχείο μελάνης ή γραφίτη που λαμβάνετε είναι ειδικό και λειτουργεί μόνο με την υπηρεσία HP Instant Ink. Η επόμενη αποστολή μελάνης ή γραφίτη θα πραγματοποιηθεί μόνο όταν τα επίπεδα μελάνης ή γραφίτη είναι χαμηλά και όχι σε μηνιαία βάση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, διότι λαμβάνουμε ειδοποίηση από τον εκτυπωτή σας για την αυτόματη αποστολή σετ δοχείων. Επιστρέψτε απλά τα παλιά δοχεία με την προπληρωμένη υπηρεσία ανακύκλωσης.
  • Το καλύτερο πλάνο είναι αυτό που ταιριάζει στη χρήση σας. Αν δεν ξέρετε πόσες σελίδες εκτυπώνετε, μην ανησυχείτε: μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε το πλάνο σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς επιπλέον κόστος. Ο πίνακας εργαλείων της εφαρμογής HP Smart σας βοηθά να παρακολουθείτε τον αριθμό σελίδων που έχετε εκτυπώσει μέσα σε ένα μήνα.
  • Κατασκευάζουμε μεγαλύτερα δοχεία με μικρότερη συσκευασία, τα αποστέλλουμε προτού χρειαστείτε μελάνη ή γραφίτη και τέλος τα ανακυκλώνουμε. Η HP μεταβιβάζει αυτή την εξοικονόμηση σε εσάς και το περιβάλλον. Αν χρησιμοποιείτε μελάνη, εκτυπώστε έγχρωμα, μιας που το κόστος είναι ίδιο με αυτό των μονόχρωμων εκτυπώσεων.
  • Μην ανησυχείτε. Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε το πλάνο σας ανά πάσα στιγμή. Επίσης, δεν ισχύει ετήσια χρέωση. Αν εκτυπώσετε λιγότερο έναν μήνα, οι μη χρησιμοποιημένες σελίδες μεταφέρονται. Αν εκτυπώσετε περισσότερο, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον σελίδες.
  • Αν έχετε ήδη έναν συμβατό εκτυπωτή HP, κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε την υπηρεσία HP Instant Ink δωρεάν. Αν χρειάζεστε καινούριο εκτυπωτή, επισκεφθείτε το κατάστημα για να αγοράσετε έναν συμβατό εκτυπωτή.
  • Αν δεν χρησιμοποιήσετε όλες τις σελίδες που σας αναλογούν σε έναν μήνα, οι μη χρησιμοποιημένες σελίδες θα διατηρηθούν στον λογαριασμό σας ως μεταφερόμενες σελίδες. Όσον αφορά τα πλάνα μελάνης, μπορείτε να μεταφέρετε έως τρεις φορές τον αριθμό σελίδων του μηνιαίου πλάνου σας (150 σελίδες αν είστε εγγεγραμμένοι στο πλάνο 50 σελίδων), ενώ για τα προγράμματα γραφίτη, μπορείτε να μεταφέρετε έως δύο φορές τον αριθμό σελίδων του πλάνου σας (100 σελίδες αν είστε εγγεγραμμένοι στο πλάνο 50 σελίδων).
  • Προς το παρόν, μόνο επιλεγμένα νέα μοντέλα εκτυπωτών HP είναι συμβατά με την υπηρεσία HP Instant Ink. Αν ο HP εκτυπωτής σας είναι παλαιότερος, δεν είναι συμβατός με την υπηρεσία HP Instant Ink.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Επιλέξτε ένα πλάνο ή αγοράστε έναν συμβατό εκτυπωτή.