Οι καινοτομίες ήχου αναπροσδιορίζονται

Οι καινοτομίες ήχου αναπροσδιορίζονται

Δυναμικός ήχος που παρακολουθεί τη δράση από κάθε γωνία

Δυναμικός ήχος
Object Tracking Sound Pro (OTS Pro)

Με την τεχνολογία OTS Pro, ο τρισδιάστατος ήχος πλαισιώνει την εικόνα ακολουθώντας κάθε κίνηση όπου και εάν αυτή συμβαίνει στην οθόνη. Άκουσε κάθε ηχητική λεπτομέρεια από όλα τα σημεία της τηλεόρασης.

Τηλεόραση και Ηχομπάρα συνεργάζονται για το βέλτιστο αποτέλεσμα

Sound
Q-Symphony

Το Q-symphony εξελίσσει τον ήδη εντυπωσιακό ήχο της Neo QLED.
Ο ήχος από τη Samsung Neo QLED εναρμονίζεται καθώς το Q-Symphony τον συγχρονίζει με το soundbar για μια εντυπωσιακά ενορχηστρωμένη εμπειρία ήχου surround.

* Το Q-Symphony είναι διαθέσιμο μόνο με συμβατό soundbar. Ελέγξτε για συμβατότητα Q-Symphony σε προδιαγραφές προϊόντων soundbar.

Αυτόματη βελτίωση ήχου για να ταιριάζει στον χώρο σας

Αυτόματη βελτίωση
SpaceFit Sound

Τώρα μπορείς να απολαύσεις εντυπωσιακό ήχο ανεξάρτητα από το πού και πώς τοποθετείς την τηλεόρασή σου.
Η τεχνολογία ήχου SpaceFit αναλύει το περιβάλλον δωματίου και στη συνέχεια βαθμονομεί αυτόματα τον ήχο της τηλεόρασης στις βέλτιστες ρυθμίσεις του. Απλά ενεργοποίησε την τηλεόραση και άφησε τον ήχο SpaceFit να κάνει τα υπόλοιπα.

Άκουσε καθαρά κάθε λέξη χωρίς περισπασμούς.

Clear sound
Active Voice Amplifier (AVA)

Το Active Voice Amplifier διαθέτει ανάλυση θορύβου περιβάλλοντος και βελτιστοποίηση καθαρότητας φωνής. Όταν θόρυβοι στο περιβάλλον του δωματίου δεν σου επιτρέπουν να ακούς τι λέγεται στην τηλεόραση, το AVA ενισχύει την ένταση των μεσαίων συχνοτήτων παράγοντας σαφή και εύκολα ακουστό διάλογο.