Ανακάλυψε τις κρυμμένες λεπτομέρειες και την έντονη αντίθεση

Το αποκορύφωμα του εξαιρετικού ελέγχου φωτισμού

Quantum Matrix Technology Pro

Κάνε το σπίτι σου να μοιάζει με έναν υπέροχα φωτισμένο χώρο συναυλίας ή θεατρικής παράστασης.
Η Quantum Matrix Technology Pro προσφέρει μαζική μείωση του picture-blooming με ακριβή απόδοση στα έντονα μαύρα χρώματα και ενίσχυση της λεπτομέρειας του φωτισμού χάρη στα πρωτοποριακά μικροσκοπικά Quantum Mini LED.

Quantum Matrix Technology Pro

Εντυπωσιακή εικόνα 8K ενισχυμένη με AI (Artificial Inelligence)

Neo Quantum Processor 8K

Νιώσε σα να είσαι εκεί πανηγυρίζοντας στις κερκίδες με τα πιο προηγμένα οπτικά στοιχεία.
Ο Neo Quantum Processor Pro 8K διαθέτει προηγμένη τεχνολογία 8K AI Upscaling που αξιοποιεί δεδομένα που παράγονται από 16 νευρωνικά δίκτυα για να παράγουν μια ανάλυση επιπέδου 8K ανεξάρτητα από την ποιότητα εικόνας της πηγής.

* Η εμπειρία προβολής ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τους τύπους περιεχομένου και μορφής. Το Upscaling μπορεί να μην ισχύει για σύνδεση PC και Game Mode.

Ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις χρώματος

100% Όγκος Χρώματος με τεχνολογία Quantum Dot

Ξεκίνα να ταξιδεύεις από το σπίτι με τη Samsung Neo QLED και δες τον κόσμο με όλα τα ατελείωτα χρώματά του.
Η Samsung Neo QLED χρησιμοποιεί νανοσωματίδια της τεχνολογίας Quantum Dot που σας επιτρέπουν να δείτε Όγκο Χρώματος 100% σε όλα όσα παρακολουθείτε, ακόμη και στις πιο φωτεινές σκηνές.

* Ο όγκος χρώματος 100% έχει μετρηθεί στο Movie Mode και χρωματικό πρ΄ώτυπο ψηφιακού σινεμά DCI-P3, έχουν πιστοποίηση VDE.

Quantum Dot Quantum Dot

Καμία λεπτομέρεια δεν χάνεται όποια και αν είναι η φωτεινότητα

Quantum HDR 64x

Ανακάλυψε ένα βαθύ επίπεδο λεπτομέρειας στην αγαπημένη σου ταινία.
Είναι δύσκολο να εκτιμήσεις όλα τα στοιχεία της εικόνας, ειδικά σε σκηνές που περιέχουν φωτεινές και σκοτεινές περιοχές. Η τεχνολογία Quantum HDR 64x παρέχει ανώτερη απόδοση μαύρων και φωτεινών χρωμάτων, έτσι ώστε να βλέπεις την κάθε λεπτομέρεια, όπως πρέπει.

* Το εύρος φωτεινότητας του Quantum HDR βασίζεται σε εσωτερικά πρότυπα δοκιμών και υπόκειται σε αλλαγή ανάλογα με τις συνθήκες προβολής ή τις προδιαγραφές.

Samsung Neo QLED Quantum HDR 64x