2020 The Frame
TV when it’s on,
ART when it’s off.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Φέρε την έμπνευση στο σπίτι. Ο χώρος σου αξίζει περισσότερα από απλά μια τηλεόραση. Αξίζει μια τηλεόραση που είναι πάντα όμορφη, είτε είναι ενεργοποιημένη είτε απενεργοποιημένη, που αντικατοπτρίζει ποιος είσαι και τι αγαπάς, που αλλάζει κάθε φορά που αλλάζει η διάθεσή σου και προσφέρει την πλούσια εικόνα της QLED. Ο χώρος σου αξίζει την The Frame.
The Frame
ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ
Σχεδιασμένη για να μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής.
Η The Frame έχει κορνίζες που είναι ακριβώς ότι θα βρεις στον τοίχο μίας γκαλερί τέχνης. Καλαίσθητες, κομψές και όμορφες.
Ανακάλυψέ τις
Περισσότερα από 1.200 έργα τέχνης
Είναι μία τηλεόραση που θέλεις να παρακολουθείς ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένη. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν η The Frame είναι απενεργοποιημένη ενώ βρίσκεται σε Art Mode, εκθέτει κομψά την προσωπική σου συλλογή έργων τέχνης με τρόπο που ταιριάζει με το στυλ σου και βελτιώνει το χώρο σου
Ανακάλυψέ τις
Τεχνολογία QLED
Όγκος χρώματος 100% με τεχνολογία Quantum Dot. Απόλαυσε διάσημα έργα, όπως εμφανίζονται σε μια γκαλερί. Δες ταινίες να ζωντανεύουν σε κάθε σκηνή με όγκο χρώματος 100%, που αγγίζει την πραγματικότητα και έντονη αντίθεση του Dual LED. Όποια και εάν είναι η γωνία, απολαμβάνεις απίστευτη λεπτομέρεια και υφή.
Ανακάλυψέ τις
Απλά πάτησε για κατοπτρισμό
Τα βίντεο, η μουσική και οι φωτογραφίες που αγαπάς; Μπορούν όλα να ζωντανέψουν στη The Frame με ένα μόνο πάτημα. Επίλεξε το smartphone σου στη The Frame για έναν ομαλό και εύκολο κατοπτρισμό. Είναι, τώρα, ακόμα απλούστερο να δεις τα αγαπημένα σου στη μεγαλύτερη οθόνη.
Ανακάλυψέ τις
Διαφορετικά μεγέθη για διαφορετικές εμπνεύσεις
Η τέχνη παίρνει μία εντελώς νέα μορφή όταν έχει μεγαλύτερες ή μικρότερες διαστάσεις, οπότε η The Frame προσφέρεται σε διάφορα μεγέθη.
43”
The Frame
QE43LS01TAUXXH
Ανακάλυψέ την
50”
The Frame
QE43LS01TAUXXH
Ανακάλυψέ την
55”
The Frame
QE43LS01TAUXXH
Ανακάλυψέ την
65”
The Frame
QE49LS01TAUXXH
Ανακάλυψέ την
75”
The Frame
QE55LS01TAUXXH
Ανακάλυψέ την