LG nanocell TVs 2020

NANOCELL TVs 2020

Ζωντανά χρώματα
ξεδιπλώνονται μπροστά
στα μάτια σου!

CX6

NANO916

55"|65"

NANO866

NANO816

49"|55"|65"

ΖΩΝΤΑΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΕ 4Κ ΑΝΑΛΥΣΗ

4Κ NanoCell Display

Τα ζωντανά χρώματα RGB φέρνουν νέα διάσταση στη ρεαλιστική ποιότητα εικόνας. Τα νανοσωματιδία της τεχνολογίας NanoCell απομακρύνουν τους ασαφείς χρωματισμούς και ενισχύουν την καθαρότητα του φάσματος RGB. Απόλαυσε εμπειρία θέασης υψηλής ευκρίνειας και φωτεινότητας, με αληθινή ανάλυση 4K & τη δύναμη της τεχνολογίας NanoCell.

4Κ NanoCell Display

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΕΑΣΗΣ

Έξυπνος επεξεργαστής α7 3ης γενιάς 4K

Ο ισχυρός, έξυπνος επεξεργαστής α7 4K 3ης γενιάς προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου ενισχύοντας το σήμα από τις αντίστοιχες πηγές. Η τηλεόραση NanoCell βελτιστοποιεί την εμπειρία θέασης εξασφαλίζοντας υψηλό βαθμό καθαρότητας χρωμάτων.

επεξεργαστής α7

ΟΛΗ Η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ

ThinQ AI

Με το LG ThinQ AI, τόσα πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν απλά με τη φωνή σου. Άνοιξε διάλογο και ζήτησε προτάσεις για το τι να δεις μετά, σύμφωνα με το ιστορικό και τις προτιμήσεις σου.

ThinQ AI

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΚΗΝΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ

Full Array Dimming

Η τεχνολογία Full Array Dimming ενισχύει την αντίθεση και το επίπεδο του μαύρου ελέγχοντας ξεχωριστά τον οπίσθιο φωτισμό των LED και βελτιώνει σημαντικά τις λεπτομέρειες, προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία.

Full Array Dimming

Η καθαρότητα των χρωμάτων φέρνει το πεδίο της μάχης μπροστά στα μάτια σου

Η τεχνολογία NanoCell δημιουργεί έναν εικονικό κόσμο καθαρών χρωμάτων που ξεπερνά την πραγματικότητα. Επιπλέον, διάφορες λειτουργίες παιχνιδιών, όπως η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, το πρότυπο HDMI 2.1 και το HGiG σας επιτρέπουν να απολαμβάνεις έναν εικονικό κόσμο με βελτιωμένα γραφικά σε πραγματικό χρόνο.

Το πεδίο της μάχης μπροστά στα μάτια σου
Χαμηλή καθυστέρηση εισόδου
ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
ΕΙΣΟΔΟΥ
Αντέδρασε και σκόπευσε γρηγορότερα

Η NanoCell επιτρέπει στον παίκτη να επιτίθεται στον αντίπαλο χωρίς χρονοτριβές. Συγχρονίζει τις αισθήσεις σου με σκηνές πραγματικού χρόνου σε παιχνίδια καταιγιστικής δράσης, ελαχιστοποιώντας τις καθυστερήσεις.

HDMI 2.1
HDMI 2.1
Το πρότυπο παιχνιδιού της επόμενης γενιάς

Υψηλότερος ρυθμός καρέ, VRR, ALLM, και υποστήριξη eARC. Το HDMI 2.1 είναι ιδανικό για περιεχόμενο με γρήγορη κίνηση και παρέχει υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού.

VRR
VRR
(VARIABLE REFRESH RATE)
Αψεγάδιαστη ροή

Η τηλεόραση LG NanoCell υποστηρίζει τη λειτουργία VRR που την καθιστά την ιδανική επιλογή για το περιβάλλον του παιχνιδιού. Η κονσόλα σου αποκτά καθαρότερη εικόνα και καλύτερη απόκριση, ενώ ελαχιστοποιούνται οι καθυστερήσεις και τα φαινόμενα τρεμοπαίγματος.

HGIG
HGIG ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ HDR
Ρεαλιστικές σκηνές κινηματογραφικής ευκρίνειας

Μπες στον κόσμο του παιχνιδιού με σκηνές που ευχαριστούν τις αισθήσεις σου. Το HGiG παρακολουθεί την απόδοση της τηλεόρασης και την ποιότητα της εικόνας και συντονίζει τα γραφικά HDR, για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού HRD.

Ζωντανά χρώματα για κινηματογραφική εμπειρία θέασης

Xάρη στα ζωντανά, καθαρά χρώματα της NanoCell και την πλούσια αντίθεση που παρέχει το Nano Black, όλες οι σκηνές που προβάλλονται στην οθόνη σας μοιάζουν απόλυτα ρεαλιστικές. Παράλληλα, η υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου εγγυώνται μια μοναδική, ακόμα πιο ζωντανή εμπειρία. Φέρτε τον κινηματογράφο στο σπίτι σας και απολαύστε απεριόριστη ψυχαγωγία με την NanoCell της LG.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΕΑΣΗΣ
DOLBY VISION IQ & DOLBY ATMOS
DOLBY VISION IQ &
DOLBY ATMOS
Αποδίδει το όραμα του δημιουργού

Παρακολούθησε τις ταινίες όπως τους αξίζει. Με το Dolby Vision IQ, η φωτεινότητα, το χρώμα και η αντίθεση της οθόνης ρυθμίζονται έξυπνα ανάλογα με το είδος της ταινίας και τις συνθήκες φωτισμού. Το Dolby Atmos προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, για μέγιστη ψυχαγωγία.

FILMMAKER MODE
FILMMAKER MODETM
Δες κάθε εικόνα ακριβώς όπως δημιουργήθηκε

Ο επεξεργαστής ρυθμίζει αυτόματα την εικόνα, απενεργοποιώντας την εξομάλυνση της κίνησης για να δημιουργήσει το εφέ εικόνας πλήρους κίνησης. Ζήσε την κάθε προβολή σα να βρίσκεσαι στον κινηματογράφο και απόλαυσε την καλλιτεχνική υφή της κάθε ταινίας.

HDR 10 PRO & HLG PRO
HDR 10 PRO & HLG PRO
Αναβάθμιση βασικών μορφών HDR

Οι τηλεοράσεις NanoCell προσφέρουν βέλτιστη ποιότητα εικόνας HDR προσαρμόζοντας τα υποστηριζόμενα βασικά πρότυπα HLG and HDR 10 για την προβολή HDR. Με αυτό τον τρόπο, σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις την κάθε προβολή σε ρεαλιστική, HD ανάλυση.

Το σινεμά στο σπίτι σου
Το σινεμά στο σπίτι σου

Ανακάλυψε τη μεγάλη γκάμα περιεχομένου στο Apple TV app, το Disney+ και στο Netflix. Δες τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, ζωντανούς αθλητικούς αγώνες και ακόμα περισσότερα, όλα μαζεμένα σε ένα μέρος. Απλά κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσέ τα.

APPLE TV APP
APPLE TV APP
Η αρχική σελίδα του Apple TV+ και πολλά άλλα

Πρωτότυπες εκπομπές και ταινίες από την Apple TV+. Μόνο τα premium κανάλια που θέλεις και χιλιάδες ταινίες για αγορά ή ενοικίαση. Εξατομικευμένα και με την επιμέλεια ειδικών, για να ανακαλύψεις το καλύτερο περιεχόμενο. Και είναι όλα στο Apple TV app.

ΝΙΩΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Με την ακρίβεια της νανοτεχνολογίας, η τηλεόραση NanoCell αποδίδει χρώματα υψηλής ακρίβειας από κάθε γωνία χωρίς παραμόρφωση. Παρακολούθησε τις αγαπημένες σου ομάδες να παίζουν σε μια οθόνη μεγάλων διαστάσεων με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και εξαιρετικά καθαρά χρώματα.

ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
MOTION PRO
MOTION PRO
Παρατήρησε την κάθε κίνηση με λεπτομέρεια

Το θάμπωμα της κίνησης πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος κατά τη μετάδοση ενός αθλητικού παιχνιδιού. Πλέον, χάρη στη λειτουργία Motion, απολαμβάνεις κάθε γρήγορη και ανεπαίσθητη κίνηση του κάθε παίκτη χωρίς θάμπωμα.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Μη χάσεις το... σουτ

Οι αθλητικές ειδοποιήσεις σε ειδοποιούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχήσεις για το αν θα χάσεις τα μεγάλα παιχνίδια από τις αγαπημένες σας ομάδες, ακόμα κι όταν παρακολουθείς άλλο περιεχόμενο.

BLUETOOTH SURROUND
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
BLUETOOTH SURROUND
Έντονος ήχος για ένα δυνατό παιχνίδι

Τηλεόραση NanoCell με μικτό ήχο 2.0 ch για πιο πλούσιο ήχο virtual 4.0. Δημιούργησε ένα εφέ ήχου surround, συνδέοντας δύο ηχεία Bluetooth. Μπες ολοκληρωτικά στον κόσμο του παιχνιδιού σα να ήσουν πραγματικά στο γήπεδο.

ΜΙΑ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΝΟΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ

Με τo μινιμαλιστικής σχεδίασης πλαίσιο Nano Bezel, η τηλεόραση NanoCell μπορεί να ενταχθεί σε οποιαδήποτε διακόσμηση και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης χωρίς διακοπές.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Ανακάλυψε όλες τις NANOCELL και διάλεξε τη δικιά σου...

NANO916

NANO916

55"|65"|86"

NANO866

NANO866

49"|55"|65"

NANO866

NANO816

49"|55"|65"