LG OLED TVs 2020

LG OLED TVs 2020

Φέρε το μέλλον
στο σαλόνι σου!

CX6

CX6

55"|65"|77"

GX6

GX6

55"|65"|75"

ΔΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

Οθόνη OLED με αυτοφωτιζόμενα pixel

Η τηλεόραση LG OLED είναι μοναδική χάρη στα περισσότερα από 100 εκατομμύρια αυτό-φωτιζόμενα υπο-pixel* που δημιουργούν την τηλεόραση της επόμενης γενιάς. Απόλαυσε το πιο βαθύ μαύρο, τα πλουσιότερα χρώματα και την πιο ρεαλιστική ποιότητα εικόνας.

Οθόνη OLED
*Υπολογισμός βάσει πολλαπλασιαστικής ανάλυσης 8K (7.680 × 4.320) και τεσσάρων υπο-pixel.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Έξυπνος επεξεργαστής α9 3ης γενιάς

Χρησιμοποιώντας αλγορίθμους βαθιάς μάθησης, ο επεξεργαστής α9 3ης γενιάς AI αναλύει το περιεχόμενο της οθόνης και το μετατρέπει σε μια πιο εντυπωσιακή εμπειρία. Όλες οι ρυθμίσεις είναι αυτόματες, βελτιωμένες να αποδίδουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου με σκοπό η κάθε προβολή να είναι μοναδική.

επεξεργαστής α9

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ThinQ AI

Μετάτρεψε την τηλεόρασή σου σε ένα κέντρο ψυχαγωγίας χάρη στο έξυπνο ThinQ AI. Το LG ThinQ αντιλαμβάνεται τις απλές εντολές και σας δίνει την ευκαιρία να ελέγχετε το οικιακό Internet of Things οικοσύστημα με αναγνώριση της ανθρώπινης φωνής, χωρίς τηλεχειριστήριο. Επίσης, με τους ενσωματωμένους βοηθούς Google Assistant και Amazon Alexa, η τηλεόραση LG OLED κάνει τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη.

ThinQ AI

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

NVIDIA G-SYNC

Ο τέλειος φωτισμός ολοκληρώνει το ιδανικό περιβάλλον παιχνιδιού. Η νέα LG OLED ανεβάζει την εμπειρία του παιχνιδιού σε άλλο επίπεδο.

NVIDIA G-SYNC
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ G-SYNC
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ
G-SYNC
Παίξτε κάθε παιχνίδι με υψηλότερα Standard.

Ως η πρώτη τηλεόραση της αγοράς που υποστηρίζει NVIDIA G-SYNC, η LG OLED είναι η απόλυτη επιλογή για παιχνίδια. Όλα τα βιντεοπαιχνίδια θα έχουν πιο καθαρή και ομαλή εικόνα, καλύτερη απόκριση, χωρίς διακυμάνσεις στη φωνή, χωρίς καθυστερήσεις και φαινόμενα τρεμοπαίγματος.

HDMI 2.1
HDMI 2.1+
Απολαυστική εμπειρία

Υψηλότερος ρυθμός καρέ, VRR, ALLM, και eARC με υποστήριξη HDMI 2.1. Αυτές οι λειτουργίες είναι ιδανικές για περιεχόμενο με γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού.

* 4K στα 120 Hz, eARC (Enhanced Audio Return Channel), VRR (Variable Refresh Rate) και ALLM (Auto Low Latency Mode) με HDMI 2.1

ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ
ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
ΕΙΣΟΔΟΥ & ΓΡΗΓΟΡΟΣ
ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ
Μη μένεις πίσω...

Διεκδικήστε τη νίκη σου με την τηλεόραση LG OLED. Με χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και γρήγορο χρόνο απόκρισης 1 ms, ετοιμάσου για ένα δυνατό παιχνίδι χωρίς θόλωμα και με πλήρη διαύγεια. Μπες αληθινά στο παιχνίδι και απόλαυσε την πλοκή με γρήγορη κίνηση.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ HGIG
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ HGIG
Τα πιο καθηλωτικά παιχνίδια HDR

Το HGiG παρέχει τα ιδανικά ως προς τα τηλεοπτικά πρότυπα και επίπεδα απόδοσης γραφικά. Με την LG OLED, μπορείς να παίξεις πολλά παιχνίδια και να είσαι σίγουρος ότι η τηλεόραση θα «τρέξει» το κάθε παιχνίδι με κάθε λεπτομέρεια!

EYE COMFORT
ΟΘΟΝΗ
EYE COMFORT
Δες περισσότερα με τη λειτουργία Easy Viewing

Παρακολούθησε ταινίες με τις ώρες με λιγότερο μπλε φως για πιο άνετη θέαση. Οι τηλεοράσεις LG OLED υπερβαίνουν τα πρότυπα που αφορούν το μπλε φως, το φαινόμενο τρεμοπαίγματος και την εικόνα υψηλής ποιότητας.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΕΑΣΗΣ

Ο τέλειος φωτισμός των νέων OLED τηλεοράσεων μετατρέπει το σπίτι στην καλύτερη κινηματογραφική αίθουσα.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΕΑΣΗΣ
DOLBY VISION IQ & DOLBY ATMOS
DOLBY VISION IQ &
DOLBY ATMOS
Επαγγελματική απόδοση εικόνας και ήχου

Παρακολούθησε τις ταινίες όπως τους αξίζει! Το Dolby Vision IQ, η φωτεινότητα, το χρώμα και η αντίθεση της οθόνης ρυθμίζονται έξυπνα ανάλογα με το είδος της ταινίας και τις συνθήκες φωτισμού. Το Dolby Atmos προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, για μέγιστη ψυχαγωγία.

FILMMAKER MODE
FILMMAKER MODETM
Σαν να βρίσκεσαι στον κινηματογράφο

Ο επεξεργαστής ρυθμίζει αυτόματα την εικόνα, απενεργοποιώντας την εξομάλυνση της κίνησης για να δημιουργήσει το εφέ εικόνας πλήρους κίνησης. Απόλαυσε την προβολή κάθε περιεχομένου σε ποιότητα κινηματογράφου και την καλλιτεχνική υφή σε κάθε ταινία.

Όλη η ψυχαγωγία σας σε ένα μέρος
Όλη η ψυχαγωγία σας σε ένα μέρος

Ανακάλυψε τη μεγάλη γκάμα περιεχομένου στο Apple TV app, το Disney+ και στο Netflix. Δες τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, ζωντανούς αθλητικούς αγώνες και ακόμα περισσότερα, όλα μαζεμένα σε ένα μέρος. Απλά κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσέ τα.

APPLE TV APP
APPLE TV APP
Η αρχική σελίδα του TV+ και πολλά άλλα

Πρωτότυπες εκπομπές και ταινίες από την Apple TV+. Μόνο τα premium κανάλια που θέλεις και χιλιάδες ταινίες για αγορά ή ενοικίαση. Εξατομικευμένα και με την επιμέλεια ειδικών, για να ανακαλύψεις το καλύτερο περιεχόμενο. Και είναι όλα στο Apple TV app.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ο τέλειος φωτισμός των νέων OLED τηλεοράσεων ζωντανεύει τη δράση ακόμα και στα πιο γρήγορα αθλήματα!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ
ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Διατήρησε τον έλεγχο των παιχνιδιών

Οι αθλητικές ειδοποιήσεις σε ειδοποιούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχήσεις για το αν θα χάσεις τα μεγάλα παιχνίδια από τις αγαπημένες σας ομάδες, ακόμα κι όταν παρακολουθείς άλλο περιεχόμενο.

OLED MOTION PRO
OLED MOTION PRO
Παρακολούθησε την κάθε κίνηση με λεπτομέρεια

Το θάμπωμα της κίνησης πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος κατά τη μετάδοση ενός αθλητικού παιχνιδιού. Πλέον, χάρη στη λειτουργία OLED Motion, απολαμβάνεις κάθε γρήγορη και ανεπαίσθητη κίνηση του κάθε παίκτη χωρίς θάμπωμα.

BLUETOOTH SURROUND
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
BLUETOOTH SURROUND
Έντονος ήχος για ένα δυνατό παιχνίδι

Σύνδεσε οποιαδήποτε δύο ηχεία Bluetooth για να δημιουργήσεις εφέ ήχου surround. Μπες μέσα στο παιχνίδι και ζήσ’ το.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Gallery Design

Μπορείς να τοποθετήσεις την LG OLED TV στον τοίχο όπως ένα έργο τέχνης, και να δώσεις στο χώρο σου μια νότα κομψότητας. Σε απόλυτη αρμονία με τον τοίχο, αυτή η τηλεόραση προσφέρει την ίδια απολαυστική θέαση από οποιαδήποτε γωνία.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Ανακάλυψε όλες τις OLED και διάλεξε τη δικιά σου...

CX6

CX6

48"|55"|65"|77"

GX6

GX6

55"|65"|75"