#1

Κρυστάλλινη οθόνη IPS

Mε την εντυπωσιακή οθόνη των 14,1” και ανάλυση Full HD στα 1.920 x 1.080 pixels, η προβολή σε σειρές, ταινίες επιστημονικής φαντασίας και games είναι πάντα Full High Definition και περισσότερο λεπτομερής από ποτέ. Επιπλέον το panel είναι τύπου IPS κάτι που σημαίνει θέαση χωρίς καμία παραμόρφωση σε χρώματα και φωτεινότητα από κάθε γωνία.

Ανακάλυψέ τo

#2

Λεπτό, ελαφρύ και ανθεκτικό

Το Flynote X αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία και φέρνει τα πλεονεκτήματα του χαμηλού βάρους, του μικρού όγκου και της ανθεκτικής κατασκευής σε όλους. Με πάχος μόλις 13 χιλιοστά, βάρος μόλις 1,3 κιλά και κατασκευή από αλουμίνιο απολαμβάνεις ένα σύστημα που σε ακολουθεί παντού.

Ανακάλυψέ τo

#3

Για να μη μένεις στο σκοτάδι…

Είτε βρίσκεσαι σε χώρο που δεν έχει δυνατό φως, όπως ένα αεροπλάνο, είτε είναι αργά το βράδυ και πρέπει να παραδώσεις το project της δουλειάς μέχρι το πρωί, μην ανησυχείς. Με το ειδικά φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, μπορείς να βλέπεις τι κάνεις κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού και να συνεχίζεις να δουλεύεις κανονικά, ακόμα κι αν γίνει απότομη διακοπή ρεύματος!

Ανακάλυψέ τo

#4

Έτοιμο για το μέλλον

Το Flynote X έρχεται έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες σου και στο μέλλον. Ενσωματώνει θύρα M.2 με την οποία απλά κουμπώνοντας ένα αποθηκευτικό μέσο M.2 SSD επεκτείνεις τόσο τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο, όσο όμως απογειώνεις και τις επιδόσεις του συστήματος με υψηλότερες ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης.

Ανακάλυψέ τo