Συναρμολογημένα στη μεγαλύτερη γραμμή παραγωγής των Βαλκανίων με εξαρτήματα των κορυφαίων κατασκευαστών, τα desktop Nemesis προσφέρουν αξεπέραστες επιδόσεις, ενώ τα 3 έτη εγγύησης σε εξασφαλίζουν για ό,τι και αν συμβεί!

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΠΟΥ "ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ"

Βασισμένα σε 9ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core και 3ης γενιάς AMD Ryzen, τα Nemesis εξασφαλίζουν μοναδικές επιδόσεις σε κάθε εργασία, καθώς και βελτιωμένο streaming και gaming! Με κάρτες γραφικών NVIDIA RTX & AMD RX το επαγγελματικό gaming πάει ένα βήμα παραπέρα!

DESIGN

ΜΕ GAMING ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
+ 3 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟ

Ο φουτουριστικός σχεδιασμός των Nemesis ξεχωρίζει για το RGB Infinity Mirror εφέ που αλλάζει χρώμα ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, ενώ η πρόσοψη είναι σαν καθρέφτης με εφέ άπειρου βάθους, βάζοντάς σε gaming mood! Παράλληλα, διαθέτουν μεγάλο «παράθυρο» στο πλάι, που αναδεικνύει κάθε λεπτομέρεια του συστήματός τους!

Turbo-X Nemesis Gaming Monitors με ανάλυση έως QHD, κυρτότητα έως 1500R, ρυθμό ανανέωσης 144HZ και χρόνο απόκρισης 3ms για να απογειώσεις τις επιδόσεις σου!

Ανακάλυψέ τα!

Αναβάθμισε τη gaming εμπειρία σου με RGB φωτισμό, μηχανικά πληκτρολόγια, ποντίκια με υψηλό DPI για άμεση ανταπόκριση και mousepad σε διάφορα μεγέθη για να διαλέξεις!

Ανακάλυψέ τα!

Συνδύασε άνεση και design με καρέκλες με αναπαυτικό κάθισμα, ψηλή πλάτη, μηχανισμό relax και αποσπόμενα μαξιλαράκια και με super γραφεία με μεγάλη επιφάνεια εργασίας και σταθερό σκελετό.

Ανακάλυψέ τα!

Sentio Nemesis Gaming Backpack

Για σένα που θέλεις να παίζεις στο Laptop
και να έχεις μαζί σου όλα τα gaming αξεσουάρ!

Ανακάλυψέ τα!