Εκπαιδευτικά & δημιουργικά παιχνίδιαγια μικρούς επιSTEMονες & καλλιτέχνες εν… δράση!

Επειδή κάθε παιδί αναζητά την κλίση του από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, δεν έχουμε παρά να το ακολουθήσουμε στις πρώτες επιστημονικές και δημιουργικές περιπλανήσεις του! Ήρθε η ώρα ο μικρός μας μαθηματικός, καλλιτέχνης, φυσικός και… αστροφυσικός, να ανακαλύψει μαζί μας τις μεγάλες αλήθειες του κόσμου, και μάλιστα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Διάλεξε παιχνίδια ανά ηλικία

 

Διάλεξε παιχνίδια ανά τύπο

 

Στο Πλαίσιο... γίνεται παιχνίδι!


Η εκπαίδευση γίνεται… παιχνίδι

Στο Πλαίσιο θα βρεις παιχνίδια STEM (Science Technology Engineering Mathematics) και άλλα εκπαιδευτικά, έτσι ώστε το παιδί να μαθαίνει… παίζοντας!

Παιχνίδια για κάθε ηλικία

Αμέτρητα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις! Είτε θες ένα παιχνίδι για τον λίγων μηνών ανιψιό σου, είτε για τη δεκάχρονη κόρη σου, θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Παιχνίδια για κάθε κλίση

Κολλημένος με τις κατασκευές ή φανατικός με τα πειράματα; Όποια κι αν είναι η κλίση τους, με το κατάλληλο παιχνίδι θα τα βοηθήσεις να την ξεδιπλώσουν. Γιατί τα παιδιά δεν τα ξέρουν από μικρά... όλα!

Τεράστια ποικιλία

Έχουμε εξασφαλίσει για εσένα και τους αγαπημένους σου πιτσιρικάδες, μια μεγάλη ποικιλία με πάνω από 2.000 παιχνίδια, την οποία διαρκώς ανανεώνουμε και εμπλουτίζουμε. Έτσι, έχεις πάντα κάτι νέο να ανακαλύψεις!