ΝΕΕΣ
Samsung logo
QLED 8K TVs 2020

Hero image QLED 8K

BΥΘΙΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 8K!

Οι νέες Samsung QLED 8K τηλεοράσεις σε ταξιδεύουν σε έναν ρεαλιστικό κόσμο, σαν να είσαι και εσύ μέρος της κάθε σκηνής! Βίωσε κάθε σκηνή με την παραμικρή λεπτομέρεια & ακρίβεια που θα νομίζεις ότι είναι αληθινή. Είναι μια νέα διάσταση ποιότητας εικόνας, με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση.

Samsung QLED 8K

ΔΕΣ ΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ

arrow
Resolution
TRUE 8K RESOLUTION
Μια νέα πραγματικότητα ξεδιπλώνεται με ανάλυση 8K.

Δώσε ζωή σε κάθε καρέ με 4 φορές υψηλότερη ανάλυση από την 4K UHD και 16 φορές υψηλότερη από την FHD. Απόλαυσε πλούσια χρώματα, ρεαλιστικές υφές και περισσότερο βάθος, όπου κι αν κάθεσαι! Μια νέα πραγματικότητα ξεδιπλώνεται με ανάλυση 8Κ.

Quantum Processor
QUANTUM PROCESSOR 8K
Η καρδιά που δίνει ζωή στην εικόνα.

Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης οι νέες QLED 8K μετατρέπουν κάθε περιεχόμενο χαμηλής ανάλυσης σε ποιότητα 8K. Παράλληλα, βελτιστοποιούν τον ήχο, ενώ προσαρμόζονται στο επίπεδο φωτεινότητας του δωματίου σου.

8K AI Upscaling
8K AI Upscaling

Χάρη στα «νευρωνικά» δίκτυα, που υπάρχουν αποκλειστικά στις νέες QLED 8K, τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης & την τεχνολογία «μηχανικής εκμάθησης», αναβαθμίζουν το περιεχόμενό σου προσφέροντας βελτιωμένες λεπτομέρειες. Παρακολούθησε περιεχόμενο του σήμερα, με την ανάλυση του αύριο.

Adaptive Picture
Adaptive Picture

Καταπληκτική νοημοσύνη ενσωματωμένη σε κάθε σκηνή ανιχνεύει το φως του περιβάλλοντος, αντιλαμβάνεται και προσαρμόζει τη φωτεινότητα και τον ήχο της εικόνας, στις συνθήκες του δωματίου σου.

QUANTUM HDR 4000 POWERED BY HDR10+
Δες έναν νέο κόσμο με προηγμένο HDR.
DHR

Με την ανάλυση 8K, η τεχνολογία HDR γίνεται ακόμη καλύτερη! Η Samsung QLED 8K Q950TS φανερώνει όλες τις κρυμμένες λεπτομέρειες, στις πιο σκοτεινές αλλά και στις πιο φωτεινές σκηνές. Παρακολούθησε περιεχόμενο HDR στα 4.000 nits και πάνω, ακριβώς όπως το οραματίστηκαν οι σκηνοθέτες.

DIRECT FULL ARRAY
Η ακρίβεια φέρνει την τελειότητα.
Direct full array

Απόλαυσε εικόνα χωρίς αντανακλάσεις, με ζωηρές χρωματικές αντιθέσεις, χάρη στον προηγμένο οπίσθιο φωτισμό LED ο οποίος προσαρμόζεται έξυπνα ώστε να παρέχει πλούσιο μαύρο χρώμα και φωτεινά λευκά σε κάθε σκηνή.

ULRA VIEWING ANGLE
Τέλεια εικόνα από κάθε πλευρά.
Ultra viewing angle

Έρχονται σχεδιασμένες για να μειώνουν την αντανάκλαση και να ενισχύουν το χρώμα, παρέχοντας ζωντανή εικόνα, ανεξάρτητα από το πού κάθεσαι.

INFINITY SCREEN
Δες τίποτα άλλο, παρά την εικόνα!
Infinity screen
*Ο Infinity σχεδιασμός αφορά τις QLED 950T Series.

Ο νέος εξαιρετικά λεπτός & εντυπωσιακός σχεδιασμός των νέων 8K QLED έρχεται να αναβαθμίσει την εμπειρία θέασής σου και να σε βυθίσει σε νέα επίπεδα ρεαλισμού.

OBJECT TRACKING SOUND+ (OTS+)
Δυναμικός Ήχος που «κινείται» με την δράση
Object tracking sound

Απόλαυσε μια ζωντανή εμπειρία ήχου surround που ακολουθεί την κίνηση σε κάθε σκηνή. 6 ηχεία και 2 subwoofer δημιουργούν τρισδιάστατο ήχο, που σε βάζει στην καρδιά της

Addaptive sound
ADAPTIVE SOUND +
AND ACTIVE VOICE AMPLIFIER (AVA)
Βελτιωμένος ήχος που προσαρμόζεται στις ανάγκες σου

Ο έξυπνος επεξεργαστής των νέων QLED 8K αντιλαμβάνεται τον θόρυβο στο χώρο σου και αυξάνει την ένταση των διαλόγων αυτόματα, χαρίζοντάς σου τον καλύτερο εικαστική εμπειρία. Είτε πρόκειται για σκηνές δράσης, είτε για έναν διάλογο στην ταινία που παρακολουθείς, θα τα ακούς όλα τέλεια σαν να βρίσκεσαι πραγματικά εκεί.

Yellow ellipse

Η Smart TV ΠΙΟ «έξυπνη» από ποτέ!

Powered by TIZEN
Bixby, Google και Alexa σε κάθε QLED 8K.

Αλληλοεπέδρασε & έλεγξε τις ρυθμίσεις της TV σου με τον αγαπημένο σου Voice Assistant.

* O Google Assistant & η Amazon Alexa δεν υποστηρίζονται προς το παρόν στη χώρα μας.

Bixby, Google και Alexa σε κάθε QLED 8K.
Το Smart Home όπως πρέπει να είναι.

Με το SmartThings ενσωματωμένο στις νέες QLED μπορείς να ελέγχεις το έξυπνο σπίτι σου μέσω της TV σου. Από τον έλεγχο του φωτισμού, του πλυντηρίου των ρούχων σου ή της ρομποτικής σου σκούπας, το Smart living γίνεται απλό!

Smart Home
Τηλεόραση & Κινητό, όλα στη μεγάλη οθόνη.

Χάρη στη νέα λειτουργία Multi View των QLED 8K, παρακολουθείς την αγαπημένη σου εκπομπή και παράλληλα παρακολουθείς τα social media από το κινητό σου, στη μεγάλη οθόνη.

Τηλεόραση και κινητό
Smart Hub & One Remote Control

Tο Smart Hub φέρνει το αγαπημένο σου περιεχόμενο σε ένα μέρος, ενώ το μοναδικό και κομψό τηλεχειριστήριο είναι αρκετό για να έχεις τον έλεγχο όλων των συνδεδεμένων συσκευών σου.

Smart Hub and One Remote Control
AMBIENT MODE +
Φέρνει το παρασκήνιο σε πρώτο πλάνο

Δώσε στο σαλόνι σου μια πινελιά χρώματος με ένα διαδραστικό φόντο, που εναρμονίζεται απόλυτα με το περιβάλλον. Ανακαλύψτε την όμορφη αρμονία της τηλεόρασης και του εσωτερικού σχεδιασμού με τις νέες QLED.

Ambient Mode Ambient Mode
ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΕΑ

8K SAMSUNG QLED TV