01

Πρώτη φορά παίζεις με όλες σου τις αισθήσεις

Οι τηλεοράσεις LG OLED διαθέτουν αυτόνομα αυτο-φωτιζόμενα pixels που εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα εικόνας και ταχύτερους χρόνους απόκρισης. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει λιγότερη θόλωση εικόνας όταν χρησιμοποιείτε συνδεδεμένες κονσόλες παιχνιδιών και συσκευές. Ετοιμαστείτε για μία απίστευτα απρόσκοπτη καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού στις τηλεοράσεις LG OLED.

Ένας κορυφαίος influencer στο χώρο των παιχνιδιών έπαθε σοκ!

Στους κορυφαίους 10 YouTuber στον κόσμο

Linus Tech Tips

"Απλά φανταστική! Η τηλεόρασή μου για παιχνίδια με συμβατότητα G-sync"

Η πρώτη στον κόσμο τηλεόραση με συμβατότητα G-SYNC

LG OLED με την ακρίβεια και τον έλεγχο των αυτο-φωτιζόμενων pixels, αξιοποιούν πλήρως τη συμβατότητα του G-SYNC.

Η νέα συνεργασία ανάμεσα στην LG και την NVIDIA εξασφαλίζει μικρούς χρόνους απόκρισης στα παιχνίδια και εξασφαλίζει ότι ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης ταιριάζει με τις διακυμάνσεις καρέ του παιχνιδιού, ακόμα και σε υψηλή ανάλυση. Με αυτή τη μέθοδο αποφεύγεται η διαίρεση της οθόνης και το τρεμόπαιγμα.

Το VP/GM-GeForce και G-SYNC OEM@ NVIDIA

Kaustubh Sanghani

Το G-SYNC φέρνει ομαλή αίσθηση και εξαιρετική απόκριση στο παιχνίδι. Η LG OLED έχει την καλύτερη ποιότητα εικόνας που υπάρχει.

ΤΑ ΑΥΤΟ-ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ PiXELS ανταποκρίνονται με την ταχύτητα του φωτός


Σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις LED με οπίσθιο φωτισμό, οι τηλεοράσεις OLED της LG διαθέτουν αυτό-φωτιζόμενα pixels που πάνε την εμπειρία θέασης σε άλλο επίπεδο. Ο επεξεργαστής α9 παρέχει γρήγορο χρόνο απόκρισης* και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου. Το gaming αποκτά καθαρότερη εικόνα και καλύτερη απόκριση, ενώ ελαχιστοποιούνται οι καθυστερήσεις και τα φαινόμενα τρεμοπαίγματος.

Oμαλή κίνηση παιχνιδιού στην υψηλότερη ανάλυση

Ένας υψηλότερος ρυθμός καρέ, VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Auto Low Latency Mode) και eARC (Enhanced Audio Return Channel) που πληρούν τις προδιαγραφές HDMI 2.1. Αυτές οι τελευταίες δυνατότητες επιτρέπουν γρήγορο περιεχόμενο σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά, συγχρονισμένα γραφικά. Είναι μια πιο ζωντανή εμπειρία παιχνιδιού. Οι τηλεοράσεις LG OLED 8K ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις δοκιμές στο Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Δοκιμών HDMI σύμφωνα με τις προδιαγραφές δοκιμής συμμόρφωσης HDMI (2.1d) *.

*4K@230Hz, eARC (Ενισχυμένο κανάλι επιστροφής ήχου), VRR (Μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης), ALLM (Λειτουργία αυτόματου χαμηλού λανθάνοντα χρόνου) με HDMI 2.1
*Προδιαγραφές δοκιμής: 2.1d (με HDCP, FRL 12G(8K60), CEC, ARC, eARC, 6G, HBR, 4K)

02

Τα SELF-LIT pixel δίνουν νέο βάθος στον κόσμο του παιχνιδιού

Τα αυτό-φωτιζόμενα pixel δημιουργούν το τέλειο μαύρο επιτρέποντας στις τηλεοράσεις OLED TV να αξιοποιήσουν πλήρως τη λειτουργία HDR για παιχνίδια — από τις πιο σκούρες έως τις φωτεινότερες εικόνες, χωρίς απώλεια χρώματος. Η ισχύς του κάθε pixel αποκαλύπτει όλες τις κρυφές λεπτομέρειες, συμβουλές και την πλήρη δράση.

Απόκτησέ τις
*Προσομοίωση εικόνων οθόνης

Παιχνίδι HDR όπως ακριβώς είχε κατά νου ο δημιουργός

Σε συνδυασμό με τη λειτουργία HgiG, δημιουργείται το τέλειο μαύρο με από τα αυτό-φωτιζόμενα pixels, που προσφέρουν την τέλεια εφαρμογή για παιχνίδι HDR. Το HDR Gaming Interest Group αποτελείται από βασικούς παίκτες στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών που αναπτύσσουν πρότυπα για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιών HDR, όπως ακριβώς είχε κατά νου ο δημιουργός.

*Το HGiG είναι μια εθελοντική ομάδα εταιρειών από τις βιομηχανίες παιχνιδιών και τηλεοράσεων, οι οποίες δημιουργούν και θέτουν στη διάθεσή του κοινού οδηγίες, για να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού του καταναλωτή στο HDR.

03

Η νέα LG OLED TV 48 ιντσών το ιδιωτικό σας καταφύγιο

Η νέα OLED 48 ιντσών είναι η μικρότερη και ταυτόχρονα η πιο ισχυρή τηλεόραση που έχουμε φτιάξει ποτέ. Η ποιότητα εικόνας OLED σε πιο μικρή τηλεόραση δημιουργεί ακόμα πιο ευκρινή εικόνα. Υποστηρίζει επίσης αναλύσεις ορόσημο για το παιχνίδι που περιλαμβάνονται σε άλλες τηλεοράσεις LG OLED.

Best of CES 2020

"Θα μπορούσε να είναι η οθόνη των ονείρων για τους απαιτητικούς παίκτες"

\
Best TVs of CES 2020

"Η CX I είναι ευκρινής, έγχρωμη και δυνατή."

Best TVs of CES 2020

"Η καλύτερη οθόνη για gaming στην αγορά"

04

Τα SELF-LIT PiXELS σου επιτρέπουν να παίξεις με άνεση

Οι τηλεοράσεις LG OLED ξεπερνάνε τα πρότυπα μπλε φωτός του κλάδου, τρεμοπαίγματος και υψηλής ποιότητας. Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα με λιγότερο μπλε φως για ευκολότερη θέαση.

* Η σήμανση UL Verified Mark έχει πιστοποιηθεί στα μοντέλα LG OLED 65RX, 77ZX, 65WX, 77/65/55 GX, 77/65/55 CX, 77/65/55 BX.
*Τα μοντέλα LG OLED 65RX, 77ZX, 65WX, 77/65/55 GX, 77/65/55 CX, 77/65/55 BX έχουν λάβει πιστοποίηση Eye Comfort από την TUV Rheinland.

05

Η εξέλιξη στον ήχο με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης

Νιώστε όλη τη δράση χάρη στα τέλεια ισορροπημένα ηχητικά εφέ από τον επεξεργαστή a9 AI 3ης γενιάς. Η Ακουστική μικρορρύθμιση AI χρησιμοποιεί χωρική αναγνώριση για να κατανοήσει τον χώρο σας και να εντοπίσει τη θέση σας, και αποδίδει όλες τις αποχρώσεις του ήχου.

06

Τέρμα οι διακοπές στο μαραθώνιο του παιχνιδιού

Η προετοιμασία για το παιχνίδι είναι το παν. Θα υπάρξουν στιγμές που δεν μπορείτε να διακόψετε το παιχνίδι ή να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Για αυτές τις στιγμές χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο intelligent LG ThinQ και τον φωνητικό έλεγχο ανοικτής ακρόασης για να έχετε το πλεονέκτημα στο παιχνίδι.

Απόκτησέ τις

*Η διαθεσιμότητα της φωνητικής λειτουργίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το προϊόν ή τη χώρα.
*HΟ έλεγχος ανοικτής ακρόασης υποστηρίζεται στα μοντέλα LG OLED RX, ZX, WX, GX.

07

Με ΤΑ ΑΥΤΟ-ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ PiXELS το παιχνίδι έχει καλύτερη απόκριση

Εξοπλίσου κατάλληλα, πριν πάρεις θέση μάχης!