Πράσινη μετακίνηση!

Μετακινήσου μειώνοντας τους ρύπους & βάλε το “χεράκι” σου για μια πιο καθαρή ατμόσφαιρα. Μπορείς να διανύσεις 80km με μια μόνο φόρτιση και χωρίς να επιβαρύνεις το περιβάλλον μέσω της εκπομπής CO2

Ξέχνα το συνωστισμό στα ΜΜΜ!

Θέλεις να αποφύγεις την χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, αλλά ο χρόνος σε πιέζει; Roll-άρε την κίνηση & φτάσε στο άψε σβήσε στο ραντεβού σου γρήγορα & εύκολα είτε επιλέξεις ηλεκτρικό ποδήλατο, είτε scooter!

Τέλος το άγχος για parking!

Πες αντίο στο χαμένο χρόνο & εκνευρισμό που σου προκαλούσε η εύρεση parking! Τώρα θα έχεις περισσότερο χρόνο να απολαύσεις την βόλτα σου ή την παρέα σου, εντυπωσιάζοντας σε κάθε άφιξή σου! Είναι πιο ελαφριά από τα μηχανάκια άρα και πιο βολικά κατά την μεταφορά ή την αποθήκευσή τους.

Ανακάλυψε όλες τις λύσεις & βρες αυτό που σου ταιριάζει!

ΕΠΩΦΕΛΗΣΟΥ με 40% ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ*

Τώρα που είδες το ΓΙΑΤΙ δες και το ΠΩΣ θα αποκτήσεις το δικό σου e-bike 40% πιο φτηνά!

Ό,τι τύπος και αν είσαι η ηλεκτρική

μετακίνηση σου ταιριάζει!

Cool Τύπος

Σκάσε μύτη στα ραντεβού σου με “άλλο” αέρα & ανακάλυψε τοποθεσίες και μέρη της περιοχής σου που δεν θα επισκεπτόσουν με τα συμβατικά μέσα.

Business Τύπος

Για εσένα που είσαι busy όλη μέρα και χρειάζεται να “πετάγεσαι” από το ένα σημείο στο άλλο, κόψε δρόμο, γλίτωσε χρόνο και θα είσαι on time σε όλες τις υποχρεώσεις.

Παιδί

Η πιο fun δραστηριότητα που θα προστεθεί στην καθημερινότητα, ενώ παράλληλα θα συμβάλει στην φυσική δραστηριότητά τους! Πάντα με ασφάλεια.

Ανακάλυψε όλες τις λύσεις
από 119€