#1 Εύκολη, οικονομική & οικολογική μετακίνηση!

Διανύουν έως και 100 χιλιόμετρα* άνετα & ξεκούραστα. Με την υποστήριξη του ηλεκτροκινητήρα ανηφόρες, μεγάλες αποστάσεις και δυνατός άνεμος ή ζέστη δεν είναι πλέον εμπόδια. Δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, δεν απαιτεί άδεια οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας, δεν υπόκειται σε τέλη κυκλοφορίας και δεν απαιτεί υποχρεωτική ασφάλιση. Τέλος, ξεχνάς το πρόβλημα του parking μια και καλή.

*Η απόσταση των 100km καλύπτεται με την συνδυαστική χρήση πεταλιών και ηλεκτροκινητήρα.

#2 Γυμνάσου ξεκούραστα!

Αν και ηλεκτρικό δεν παύει να είναι ποδήλατο. Ξεκίνα λοιπόν τη βόλτα σου στο βουνό κάνε τις ορθοπεταλίες σου και μόλις κουραστείς , ανοίγεις τον ηλεκτροκινητήρα και γυρνάς στο σπίτι ξεκούραστα. Άρα συνδυάζεις άσκηση και εύκολη μετακίνηση σε ένα όχημα . Ακόμα να διαλέξεις?

#3 Το τέλειο όχημα για την πόλη!

Καλύπτει άνετα αποστάσεις μέχρι 40 χλμ αλλά και μεγαλύτερες με την συνδυαστική χρήση πεταλιών και ηλεκτροκινητήρα. Κινείται πιο ευέλικτα από το αυτοκίνητο ή τα ΜΜΜ. Η μέση ταχύτητα κίνησης μέσα στην πόλη φτάνει τα 23 χλμ./ώρα, πολύ μεγαλύτερη σε σύγκριση με αυτή των ΜΜΜ που κινούνται με μέση ταχύτητα 11 χλμ./ώρα.

#4 Άνετο parking, εύκολη μεταφορά!

Είναι πιο ελαφριά από τα μηχανάκια ή τις μοτοσυκλέτες άρα και πιο βολικά κατά την μεταφορά και την αποθήκευσή τους. Μπαίνουν άνετα στο Μετρό, στο τελευταίο βαγόνι και μόλις φτάσεις στη δουλειά δεν έχεις το άγχος του parking! TIP, Διάλεξε ποδήλατο που διπλώνει, το παρκάρεις και δίπλα στο γραφείο σου!

ΕΠΩΦΕΛΗΣΟΥ με 40% ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

Τώρα που είδες το ΓΙΑΤΙ δες και το ΠΩΣ θα αποκτήσεις το δικό σου e-bike 40% πιο φτηνά!

ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ …με ποιο θα πας και ποιο θα αφήσεις!

4 TOP CHOICES

E-bike