Γιατί να πάρεις ημερολόγιο;

Παραγωγικότητα

Θέσε νέους στόχους, κατάστρωσε σχέδια επίτευξης & αξιολόγησε την πρόοδο σου! Η αποδοτικότητα σου ανεβαίνει, χωρίς να βγαίνεις ποτέ εκτός προγράμματος!

Οργάνωση

Σημείωσε ένα τικ στα done και βάλε σε σειρά προτεραιότητας όλες τις υποθέσεις που εκκρεμούν! Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητα σου, για να γλυτώνεις χρόνο και να ολοκληρώνεις όλες σου τις δουλειές on time!

Συγκέντρωση ιδεών

Ακόμα κι αν αφιερώνεις ώρες κάνοντας brainstorming, η έμπνευση θα έρχεται πάντα εκεί που δεν το περιμένεις! Πάρε λοιπόν μολύβι και γράψε όποια ιδέα σου… κατέβει, για να την αξιοποιήσεις την κατάλληλη στιγμή!

Ραντεβού & Εκκρεμότητες

Επαγγελματική συνάντηση, ραντεβού για το ετήσιο check up ή reunion παλιών συμμαθητών; To ημερολόγιο σου είναι εδώ για να σου θυμίζει ακόμα και… όσα θέλεις να ξεχάσεις!

Πώς να διαλέξεις το κατάλληλο;

Θες να το έχεις στο… τσεπάκι σου ή να το «κλείσεις» στο συρτάρι του γραφείου; Βρες το ιδανικό ημερολόγιο στις διαστάσεις που σου ταιριάζουν, για να έχεις κάποιον να σου υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σου, κάθε φορά που σε… προδίδει η μνήμη σου!

Για την τσάντα μου

Για το γραφείο μου

Τι χρειάζεται να βλέπεις κάθε φορά που το χρησιμοποιείς;

Ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία… η διάταξη των σελίδων κάθε τύπου ημερολογίου εξυπηρετεί τις διαφορετικές σου ανάγκες. Αν δεν είσαι σίγουρος για το τι να διαλέξεις, διάβασε παρακάτω και λύσε όλες σου τις απορίες.

#
Ημερήσια Ημερολόγια

Τα ημερήσια ημερολόγια είναι ιδανικά για εσένα που επικεντρώνεσαι στις λεπτομέρειες. Σου επιτρέπουν να προγραμματίζεις την κάθε μέρα ξεχωριστά και να καταγράφεις τα meetings, τις εργασίες και όλο το πρόγραμμα της ημέρας.

από 2,39€

#
Εβδομαδιαία Ημερολόγια

Η εβδομάδα σου σε 2 σελίδες! Είναι ιδανικά για εσένα που θες να βλέπεις την εβδομάδα σου με μία ματιά, έτσι ώστε να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το πρόγραμμά σου!

από 1,79€

#
Μηνιαίο Πλάνο

Το μηνιαίο πλάνο είναι κατάλληλο για εσένα που θες να σχεδιάσεις το πρόγραμμά σου από νωρίς. Ιδανικό για να βλέπεις όλα τα μηνιαία deadlines θα εξασφαλίσει τον αποτελεσματικό προγραμματισμό όλου του μήνα.

2,79€

Δείξε μου τον «τύπο» σου, να σου πω «ποιο» είσαι!

Είσαι κλασικός, funky ή vintage τύπος; Εδώ θα βρεις ημερολόγια με patterns, πολύχρωμα, με αστεία quotes και κλασικά business, για να οργανώνεσαι με στιλ

Fun Ημερολόγια

Business Ημερολόγια

Δες εδώ όλα τα Ημερολόγια
2019 - 2020

Ανακάλυψέ τα