Φωτα camera and
action

5+1 TIPS

Τι χρειάζεσαι για να γίνεις ο επόμενος κορυφαίος Έλληνας Streamer;

Δώσε έμφαση στο χώρο!

Η πρώτη εικόνα παίζει ρόλο και το ξέρεις! Ενσωμάτωσε στο χώρο σου στοιχεία που παραπέμπουν στο αντικείμενο του streaming! Κλέψε τις εντυπώσεις σε Facebook, YouTube, Twitch, Twitter και Vimeo Live, δημιουργώντας το δικό σου studio! Δώσ’ του «χαρακτήρα» και άσε τους θεατές να μπουν στο… θέμα από την πρώτη ματιά!

«Λάμψε» κάτω από τα κατάλληλα φώτα!

Μην αφήνεις τον κακό φωτισμό να σε «αδικεί»! Ένας γνήσιος anchorman πρέπει να προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια! O προσεκτικά επιλεγμένος φωτισμός θα δώσει επαγγελματική όψη σε κάθε streaming, σκιαγραφώντας με λεπτομέρεια τις αντιδράσεις και το ύφος σου!

Υψηλή ανάλυση για ακόμα περισσότερα views!

Για streaming με ιδιαίτερες απαιτήσεις εξοπλίσου με web cam που προσφέρει υψηλή ποιότητα εικόνας, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς. Είσαι έτοιμος να ανεβάσεις τα subscribes στο κανάλι σου;

«Οχυρώσου» από τους θορύβους!

Καθαρός ήχος, χωρίς εξωτερικές παρεμβολές! Οι επαγγελματίες streamers ποντάρουν και επενδύουν στον κατάλληλο εξοπλισμό, επιλέγοντας ένα μικρόφωνο ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες τους. Διάλεξε κι εσύ αυτό που σου ταιριάζει και stream like a pro!

Απογείωσε τα!

Τι βρίσκεται ανάμεσα σε εσένα και το τέλειο streaming; Μα φυσικά το σωστό encoder που θα αναδείξει τα streams σου, θα εξαλείψει την καθυστέρηση και θα διατηρήσει την ποιότητα στα ύψη!

Όλα σε ένα!

Ενσωμάτωσε όλα τα αγαπημένα σου εργαλεία σε μια κονσόλα Stream Deck και απόκτησε τον απόλυτο έλεγχο! Προσάρμοσε τον ήχο, άλλαξε σκηνές και πολλά άλλα, με μια κίνηση! Για να μη σε αποσπά τίποτα από το Live stream σου!

Τι χρειάζεσαι για να γίνεις
ο επόμενος κορυφαίος
Έλληνας Streamer;

Γιατί Streaming Devices
από το Πλαίσιο;

Τεράστια γκάμα σε Gaming εξοπλισμό από τα κορυφαία Brand.

Μεγάλη διαθεσιμότητα & αποκλειστικότητες που θα βρεις ΜΟΝΟ εδώ.

Δυνατότητα δοκιμής σε ένα κατάστημα Πλαίσιο.

Δωρεάν τηλεφωνική - τεχνική υποστήριξη.

Παράδοσης σε 24 ώρες από το Plaisio.gr