Τι είναι το Wi-Fi Mesh System;

Το σύστημα Wi-Fi Mesh αποτελείται από έναν κεντρικό πομπό, ο οποίος επικοινωνεί με μικρότερους «δορυφόρους» και όλες μαζί δημιουργούν ένα ισχυρότερο ενιαίο «πλέγμα», προσφέροντας ένα σταθερό, αδιάλλειπτο σήμα Wi-Fi σε κάθε χώρο του σπιτιού ή του γραφείου.

Ξεχνάς τις καθυστερήσεις

Καθώς μετακινείσαι από δωμάτιο σε δωμάτιο, το σύστημα αντιλαμβάνεται αυτόματα τη μετακίνησή σου στο χώρο και επανασυνδέει τη συσκευή σου με τον πλησιέστερο και πιο ισχυρό σε σήμα δορυφόρο, βάζοντας τέλος στις «νεκρές ζώνες»! Επίσης, εάν θέλεις να μεγαλώσεις την εμβέλεια του δικτύου σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις έναν ακόμα «δορυφόρο»!

Streaming, online gaming, social media, Internet of Things;

Πόσες φορές παρακολούθησες ένα βίντεο στο Youtube, stream-αρες ή έπαιξες το αγαπημένο σου παιχνίδι online και μετά από λίγο άρχισαν τα ενοχλητικά «κολλήματα»; Τώρα, με το Mesh System η ταχύτητα καταμερίζεται ανάλογα με την συσκευή που είσαι συνδεδεμένος στο δίκτυο και θα απολαμβάνεις γρήγορες ταχύτητες σε ό,τι κι αν κάνεις και μάλιστα σε μεγαλύτερες αποστάσεις!

Διαχειρίσου το εύκολα από app-όσταση

Κατέβασε εύκολα και γρήγορα την εφαρμογή του κάθε κατασκευαστή στη smart συσκευή σου και έλεγξε τα πάντα από εκεί! Βρες τα νεκρά σημεία, δες ποια συσκευή είναι συνδεδεμένη, φτιάξε ξεχωριστό δίκτυο για του επισκέπτες και άλλα πολλά! Τώρα έχεις τον έλεγχο στα χέρια σου!

Πήγαινε πίσω