Το καλύτερο! Από την αρχή ως το τέλος!

Ανακάλυψε τα κορυφαία XPS Laptops της Dell και ζήσε την καινοτομία στο έπακρο!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Εικόνα που τραβάει τα βλέμματα

Όμορφη από οποιαδήποτε γωνία χάρη στην προστασία κατά των αντανακλάσων και την κορυφαία φωτεινότητα! Παράλληλα, απολαμβάνεις μεγαλύτερη εικόνα χάρη στο πλαίσιο InfinityEdge & βλέπεις κάθε λεπτομέρεια σε 4Κ UHD ανάλυση!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Το εικονικό γίνεται πραγματικό

Οι προηγμένες τεχνολογίες CinemaColor, CinemaStream και CinemaSound εμφανίζουν τις εικόνες το ίδιο ζωντανές με την πραγματικότητα και προσφέρουν καθαρό ήχο επαγγελματικής ποιότητας!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Συνδέσου. Επικοινώνησε. Δημιούργησε.

Με λειτουργία Windows Hello και δαχτυλικό αποτύπωμα ξεκλειδώνει με ένα σου βλέμμα ή άγγιγμα! Παράλληλα, χάρη στα ενσωματωμένα speakers και τις προηγμένες τεχνολογίες σε ακούει ακόμα κι αν βρίσκεσαι μέτρα μακριά!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
DELL Mobile Connect App

Συνδέσου με ασφάλεια με το iOS ή Android smartphone σου, έλεγξε όλες τις ειδοποιήσεις & SMS και μετέφερε φωτογραφίες και βίντεο απευθείας στο laptop, γρήγορα και εύκολα!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Περισσότερη ισχύ σε μικρότερο μέγεθος

Με τους νέους πανίσχυρους επεξεργαστές της Intel 8ης γενιάς & τη θερμική μόνωση GORE™, απολαμβάνεις αυξημένη απόδοση και χαμηλές θερμοκρασίες σε ό,τι κι αν κάνεις, από τις απλές εργασίες γραφείου μέχρι και το πιο απαιτητικό game!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Κατασκευή από κορυφαία υλικά

Από αλουμίνιο μεγάλης ισχύος και στιλπνότητας και στήριγμα παλάμης από ανθρακονήματα για μέγιστη αντοχή και ελάχιστο βάρος. Επίσης, έρχονται με Corning Gorilla Glass 4 για δύο φορές μεγαλύτερη ανθεκτικότητα συγκριτικά με ό,τι ήξερες μέχρι τώρα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ