Ξεκλείδωσε τα
χρώματα του κόσμου

Κορυφαία Χαρακτηριστικά

Κάν’ το πραγματικότητα
με ρεαλιστικές εικόνες και ήχο

Δες πώς αναδεικνύονται οι εικόνες 4K με ζωντανές αποχρώσεις και εξαιρετικές λεπτομέρειες με την πιο πρόσφατη τεχνολογία ήχου μέσα από την εικόνα Sound-from-Picture Reality™, για συναρπαστική εμπειρία 4K!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Απόλυτος ρεαλισμός

Με ασύγκριτη ισχύ επεξεργασίας, ο Picture Processor X1™ Ultimate εντοπίζει εκατοντάδες αντικείμενα στην οθόνη και ενισχύει έξυπνα τη φωτεινότητα, τη λεπτομέρεια και το χρώμα, έτσι ώστε ό,τι παρακολουθείς να είναι ευκρινές, φωτεινό και απίστευτα ρεαλιστικό.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Μεγάλη οθόνη, δυναμική εμπειρία

Αυτή η 4K HDR τηλεόραση της Sony έχει σχεδιαστεί για θεαματικές προβολές. Οι καθηλωτικές εικόνες σάς βάζουν στην καρδιά της δράσης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Full LED Backlight

Τώρα μπορείς να απολαμβάνεις σε κάθε ταινία εντυπωσιακή εικόνα στις σκοτεινές και φωτεινές περιοχές. Ο οπίσθιος φωτισμός Full LED (Direct) επιτυγχάνει μεγαλύτερη αντίθεση και εξαιρετική ποιότητα εικόνας χάρη στις απόλυτα ελεγχόμενες συστάδες LED, παρέχοντας αντίθεση 5 φορές μεγαλύτερη συγκριτικά με μια συμβατική τηλεόραση τεχνολογίας LED.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Ολοζώντανες αποχρώσεις
από οποιαδήποτε γωνία προβολής

Δες ζωηρά, ρεαλιστικά χρώματα, ακόμη και από το πλάι, σε αυτήν την ευρυγώνια τηλεόραση. Με την τεχνολογία X-Wide Angle, μπορείς να βλέπεις τις σκιές και τις αποχρώσεις της οθόνης TRILUMINOS™ από οποιαδήποτε γωνία.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Πανέμορφη ευκρίνεια σε κάθε κίνηση

Η τεχνολογία X-Motion Clarity™ της Sony αποδίδει τη γρήγορη δράση με ευκρίνεια και ομαλότητα. Οι κινούμενες εικόνες ελέγχονται με ακρίβεια για ελαχιστοποίηση της θόλωσης. Ακόμα και στις σκηνές υψηλής ταχύτητας, οι εικόνες παραμένουν καθαρές, χωρίς απώλεια φωτεινότητας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Sound-from-Picture Reality™

Το σύστημα Acoustic Multi-Audio™ προσθέτει δύο τουίτερ τοποθέτησης ήχου στο πίσω μέρος της τηλεόρασης στα ηχεία ανάκλασης μπάσων, ώστε ο ήχος να προέρχεται μέσα από την εικόνα, χάρη στην τεχνολογία Sound-from-Picture Reality™. Όταν η δράση είναι πλήρως συντονισμένη με τον ήχο, βυθίζεσαι ακόμα περισσότερο στο θέαμα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Σχεδιασμένη για να κρατάει
την προσοχή σου στην εικόνα
Επόμενο
Προηγούμενο

Μια συναρπαστική εμπειρία προβολής
με ποιότητα 4K HDR

Η τεχνολογία High Dynamic Range βελτιώνει το δυναμικό εύρος προσφέροντας εικόνες που δεν πιστεύουν τα μάτια σου. Τονίζει τις περιοχές με σκούρες σκιές και έντονο το φως του ήλιου, ενώ σου παρουσιάζει τα πλέον ακριβή χρώματα. Έτσι βλέπεις λεπτομέρειες που δεν θα έβλεπες κάτω από άλλες συνθήκες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Βαθμονομημένη λειτουργία Netflix
με TOP ποιότητα

Η λειτουργία αναπτύχθηκε ειδικά για το περιεχόμενο παραγωγής Netflix και για αναπαραγωγή της εικόνας στην τηλεόραση σε αυθεντική ποιότητα στούντιο. Με τη Βαθμονομημένη λειτουργία Netflix, το όραμα και ο σκοπός του δημιουργού διατηρούνται απόλυτα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ
Πες όχι στα καλώδια

Κρύψε καλά τα καλώδια στη βάση και κράτησε τα στη θέση τους με το παρεχόμενο στήριγμα καλωδίων.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ
Ανακάλυψε νέους κόσμους με την ταχύτητα της ομιλίας σου

ΚΒρες το περιεχόμενο ψυχαγωγίας που ονειρεύεσαι απλώς προφέροντας δυνατά τις επιθυμίες σου. Χάρη στον προηγμένο φωνητικό έλεγχο της Android TV™ της Sony, απολαμβάνεις ταινίες και εκπομπές από εφαρμογές ή μεταδίδεις περιεχόμενο στη στιγμή.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ
Εύκολος χειρισμός με έξυπνο τηλεχειριστήριο

Σύνδεσε αποκωδικοποιητές και άλλες συσκευές μέσω HDMI στην τηλεόραση και ελέγξτε τα με το έξυπνο τηλεχειριστήριο. Πιο λεπτή, στρογγυλεμένη σχεδίαση με ενσωματωμένο μικρόφωνο φωνητικού ελέγχου και βελτιωμένη διάταξη κουμπιών για εύκολη χρήση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Απελευθέρωσε την ψυχαγωγία σου

Οι αγαπημένες σου εφαρμογές, στην TV σου. Βρες όλα όσα θες: τις τελευταίες διαδικτυακές ταινίες, παιχνίδια, μουσική και τηλεόραση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

 • Netflix

  Ταινίες, ντοκιμαντέρ και πρωτότυπες σειρές.

 • Youtube™

  Ανακάλυψε βίντεο, κανάλια και δημιουργούς περιεχομένου.

 • Ταινίες/TV Google Play™

  Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες στην οθόνη σου.

 • Sony Select

  Ανακάλυψε επιλεγμένες εφαρμογές της Sony.