Λεπτομέρεια στο
φως και το σκοτάδι

Κορυφαία Χαρακτηριστικά

Ανακαλυψε πραγματικά αυθεντικές εικόνες

Δες πώς οι πανίσχυρες τεχνολογίες επεξεργασίας και ποιότητας εικόνας συνδυάζονται στην τηλεόραση 4K HDR για εξαιρετικά ρεαλιστική ψυχαγωγία.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Πιο ισχυρή, πιο αποδοτική, πιο όμορφη

Ο επεξεργαστής 4K HDR Processor X1™ Extreme της Sony εξασφαλίζει ισχυρή επεξεργασία εικόνας σε πραγματικό χρόνο για εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες. Οι εικόνες αναβαθμίζονται σχεδόν σε πραγματική ποιότητα 4K HDR.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Οι λεπτομέρειες αποκαλύπτονται με απαράμιλλη αντίθεση

Απόλαυσε πανέμορφες νυχτερινές λήψεις, γεμάτες εκθαμβωτικά φώτα και βαθύτερο μαύρο. Με έως και έξι φορές μεγαλύτερη αντίθεση σε σύγκριση με τις συμβατικές τηλεοράσεις LED, αυτή η τηλεόραση 4K της Sony με X-tended Dynamic Range™ PRO εξασφαλίζει ότι οι σκοτεινές σκηνές είναι πιο σκοτεινές και οι φωτεινές σκηνές ακόμα πιο φωτεινές.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Πανέμορφη ευκρίνεια σε κάθε κίνηση

Η τεχνολογία X-Motion Clarity™ της Sony αποδίδει τη γρήγορη δράση με ευκρίνεια και ομαλότητα. Οι κινούμενες εικόνες ελέγχονται με ακρίβεια για ελαχιστοποίηση της θόλωσης. Ακόμα και στις σκηνές υψηλής ταχύτητας, οι εικόνες παραμένουν καθαρές, χωρίς απώλεια φωτεινότητας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ
Σχεδιασμένη για να κρατάει την προσοχή σου στην εικόνα
Επόμενο
Προηγούμενο

Μια συναρπαστική εμπειρία προβολής με ποιότητα 4K HDR

Η τεχνολογία High Dynamic Range βελτιώνει το δυναμικό εύρος προσφέροντας εικόνες που δεν πιστεύουν τα μάτια σου. Τονίζει τις περιοχές με σκούρες σκιές και έντονο το φως του ήλιου, ενώ σου παρουσιάζει τα πλέον ακριβή χρώματα. Έτσι βλέπεις λεπτομέρειες που δεν θα έβλεπες κάτω από άλλες συνθήκες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Μεταμόρφωσε την εμπειρία προβολής με Dolby Vision™

Δώσε ζωή σε κάθε σκηνή με εντυπωσιακά φωτεινά σημεία, βαθύτερα μαύρα και ολοζώντανα χρώματα. Το Dolby Vision είναι μια λύση HDR που δημιουργεί μια εντυπωσιακή, καθηλωτική εμπειρία κινηματογράφου στο σπίτι σας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ
Πες όχι στα καλώδια

Κρύψε καλά τα καλώδια στη βάση και κράτησε τα στη θέση τους με το παρεχόμενο στήριγμα καλωδίων.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ
Ανακάλυψε νέους κόσμους με την ταχύτητα της ομιλίας σου

ΚΒρες το περιεχόμενο ψυχαγωγίας που ονειρεύεσαι απλώς προφέροντας δυνατά τις επιθυμίες σου. Χάρη στον προηγμένο φωνητικό έλεγχο της Android TV™ της Sony, απολαμβάνεις ταινίες και εκπομπές από εφαρμογές ή μεταδίδεις περιεχόμενο στη στιγμή.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Απελευθέρωσε την ψυχαγωγία σου

Οι αγαπημένες σου εφαρμογές, στην TV σου. Βρες όλα όσα θες: τις τελευταίες διαδικτυακές ταινίες, παιχνίδια, μουσική και τηλεόραση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

 • Netflix

  Ταινίες, ντοκιμαντέρ και πρωτότυπες σειρές.

 • Youtube™

  Ανακάλυψε βίντεο, κανάλια και δημιουργούς περιεχομένου.

 • Ταινίες/TV Google Play™

  Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες στην οθόνη σου.

 • Sony Select

  Ανακάλυψε επιλεγμένες εφαρμογές της Sony.