Αφέσου στα ζωηρά
χρώματα της ζωής

Κορυφαία Χαρακτηριστικά

Αναβάθμισε τις εικόνες
και τον ήχο σε ρεαλιστικό επίπεδο

Δες πόσο πιο εντυπωσιακές μπορούν να είναι οι ταινίες και οι εκπομπές όταν συνδυάζεται η ισχύς του επεξεργαστή 4K HDR Processor X1™ με την τεχνολογία Acoustic Multi-Audio™.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Sound-from-Picture Reality™

Το σύστημα Acoustic Multi-Audio™ προσθέτει δύο τουίτερ τοποθέτησης ήχου στο πίσω μέρος της τηλεόρασης στα ηχεία ανάκλασης μπάσων, ώστε ο ήχος να προέρχεται μέσα από την εικόνα χάρη στην τεχνολογία Sound-from-Picture Reality™. Χάρη στην ευθυγράμμιση ακριβείας δράσης και ήχου, η εμπειρία προβολής γίνεται ακόμα πιο καθηλωτική.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Ένα τσιπ, εκπληκτικός ρεαλισμός

Με Object-based HDR remaster, ο επεξεργαστής 4K HDR Processor X1™ της Sony αναπαράγει βελτιωμένο βάθος, υφές και φυσικά χρώματα. Θα δείτε καθαρά χρώματα σε υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας για εξαιρετικά ρεαλιστικές εικόνες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Σχεδιασμένη για να κρατάει
την προσοχή σου στην εικόνα
Επόμενο
Προηγούμενο

Ανακάλυψε ξανά κάθε
λεπτομέρεια με ποιότητα 4K

Με το 4K X-Reality™ PRO, οι εικόνες αναβαθμίζονται σχεδόν σε πραγματική ποιότητα 4K για μοναδική ευκρίνεια. Η εικόνα ενισχύεται και βελτιστοποιείται σε πραγματικό χρόνο, αποκαλύπτοντας επιπλέον λεπτομέρειες στα βιβλία και στην αρχιτεκτονική της βιβλιοθήκης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Η λαμπρότητα της ζωής
αποκαλύπτεται με περισσότερα χρώματα

Δες ζωηρά & ρεαλιστικά χρώματα. Η οθόνη TRILUMINOS™ χαρτογραφεί χρώματα από μια μεγαλύτερη παλέτα, αναπαράγοντας πιστά κάθε χρώμα και απόχρωση του φάσματος.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Παρακολούθησε Netflix σε 4K HDR

Η τεχνολογία High Dynamic Range βελτιώνει το δυναμικό εύρος προσφέροντας εικόνες που δεν πιστεύουν τα μάτια σου. Τονίζει τις περιοχές με σκούρες σκιές και έντονο το φως του ήλιου, ενώ σου παρουσιάζει τα πλέον ακριβή χρώματα. Έτσι βλέπεις λεπτομέρειες που δεν θα έβλεπες κάτω από άλλες συνθήκες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ
Πες όχι στα καλώδια

Κρύψε καλά τα καλώδια στη βάση και κράτησε τα στη θέση τους με το παρεχόμενο στήριγμα καλωδίων.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ
Ανακάλυψε νέους κόσμους με την ταχύτητα της ομιλίας σου

ΚΒρες το περιεχόμενο ψυχαγωγίας που ονειρεύεσαι απλώς προφέροντας δυνατά τις επιθυμίες σου. Χάρη στον προηγμένο φωνητικό έλεγχο της Android TV™ της Sony, απολαμβάνεις ταινίες και εκπομπές από εφαρμογές ή μεταδίδεις περιεχόμενο στη στιγμή.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ
Εύκολος χειρισμός με έξυπνο τηλεχειριστήριο

Σύνδεσε αποκωδικοποιητές και άλλες συσκευές μέσω HDMI στην τηλεόραση και ελέγξτε τα με το έξυπνο τηλεχειριστήριο. Πιο λεπτή, στρογγυλεμένη σχεδίαση με ενσωματωμένο μικρόφωνο φωνητικού ελέγχου και βελτιωμένη διάταξη κουμπιών για εύκολη χρήση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Απελευθέρωσε την ψυχαγωγία σου

Οι αγαπημένες σου εφαρμογές, στην TV σου. Βρες όλα όσα θες: τις τελευταίες διαδικτυακές ταινίες, παιχνίδια, μουσική και τηλεόραση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

 • Netflix

  Ταινίες, ντοκιμαντέρ και πρωτότυπες σειρές.

 • Youtube™

  Ανακάλυψε βίντεο, κανάλια και δημιουργούς περιεχομένου.

 • Ταινίες/TV Google Play™

  Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες στην οθόνη σου.

 • Sony Select

  Ανακάλυψε επιλεγμένες εφαρμογές της Sony.