*Η χορήγηση της πίστωσης προϋποθέτει την έγκριση του αιτήματος από τη συνεργαζόμενη Τράπεζα.

Έχεις μπει σε ένα κατάστημα Πλαίσιο και έχεις τσεκάρει αυτά που θέλεις αλλά… δυσκολεύεσαι να τα αποκτήσεις; Πες αντίο στο «window shopping» και ΚΑΝΕ ΔΙΚO ΣΟΥ αυτό που θες χωρίς μετρητά...

Πώς;

Με το πρόγραμμα
«ΜΗΝΑ - ΜΗΝΑ» του Πλαισίου!

Δες BHMA – BHMA
πώς δουλεύει το ΜΗΝΑ – ΜΗΝΑ

ΒΗΜΑ 1

Έρχεσαι σε ένα από τα 24 καταστήματα Πλάισιο

ΒΗΜΑ 2

Επιλέγεις όποιο προϊόν ή προϊόντα θέλεις με (συνολική) αξία άνω των 200€

ΒΗΜΑ 3

Πηγαίνεις στο ταμείο με την ταυτότητα & το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό σου

ΒΗΜΑ 4

Σε είκοσι λεπτά ξέρεις εάν η Τράπεζα εγκρίνει το αίτημα για χρηματοδότηση.

ΒΗΜΑ 5

Παραλαμβάνεις την απόδειξη αγοράς και τα απαραίτητα έγγραφα

ΒΗΜΑ 6

Παίρνεις το προϊόν στα χέρια σου

Διάλεξε ανά κατηγορία*


Smartphone
Laptop
TV
Desktop
Photo
Sound
Gaming Console
PC Upgrade
Κουζίνες
Ψυγειοκαταψύκτες
Πλυντήρια
Κλιματιστικό
Σκούπες
Συστήματα σιδερώματος
Αφυγραντήρες
*Οι κατηγορίες είναι ενδεικτικές. Το πρόγραμμα ΜΗΝΑ - ΜΗΝΑ ισχύει για όλα τα προϊόντα άνω των 200€ ή για αγορές συνολικής αξίας άνω των 200€

Διάβασε εδώ τις λεπτομέρειες

• Η χρηματοδότηση χορηγείται από συνεργαζόμενο πιστωτικό ίδρυμα
• Το πιστωτικό ίδρυμα εγκρίνει τη χρηματοδότηση μετά από αξιολόγηση της αίτησης με βάση την εκάστοτε ισχύουσα πιστωτική πολιτική και εφόσον πληρούνται τα πιστωτικά κριτήρια.
• Το επιτόκιο χορηγήσεων είναι σταθερό, 9,9% (συμπεριλαμβανομένης της εισφοράς του Ν. 128/75, σήμερα 0,60%) και παραμένει αμετάβλητο για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης.
• Το Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης (Σ.Ε.Π.Π.Ε.) ανέρχεται σε ποσοστό 12,19%. Το προαναφερόμενο ποσοστό του Σ.Ε.Π.Π.Ε. ισχύει για χρηματοδότηση €1.000 και καταβολή 36 μηνιαίων δόσεων.
• Με την πρώτη δόση της χρηματοδότησης, εισπράττεται εφάπαξ ποσό διαχειριστικών και λειτουργικών εξόδων, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των €24 για χρηματοδότηση έως και €1.000 και στο ποσό των €36 για χρηματοδότηση άνω των €1.000.
• Η χορηγούμενη χρηματοδότηση μπορεί να καλύπτει έως και το 100% της συνολικής δαπάνης αγοράς των αγαθών. Ελάχιστο ποσό χορηγουμένης χρηματοδότησης €200 και μέγιστο €15.000.
• Η διάρκεια αποπληρωμής της χρηματοδότησης διαμορφώνεται από 6 έως 36 μήνες.
• Δεν ισχύει για επαγγελματικές αγορές (τιμολόγια).
• Ισχύει για υπηρεσίες επέκτασης εγγύησης, μεταφοράς, εγκατάστασης ή συντήρησης αγαθών που αποτελούν το αντικείμενο της χρηματοδότησης ή για άλλες παρεπόμενες της αγοράς των αγαθών υπηρεσίες. Δεν ισχύει για υπηρεσίες εκτός των προαναφερόμενων.
• Η χρηματοδότηση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά δωροκαρτών και προπληρωμένων καρτών (POSA).
• Η αξιολόγηση της αίτησης γίνεται σε είκοσι λεπτά. Για αιτήσεις χορήγησης άνω των €1.000, οι οποίες γίνονται μετά τις 19:30 ή σε μη εργάσιμες ημέρες, η αξιολόγηση ολοκληρώνεται από το πιστωτικό ίδρυμα την επόμενη εργάσιμη ημέρα.