Νέα τηλεόραση, νέα εμπειρία!

Με ξεχωριστό design που προσδίδει την αίσθηση πολυτέλειας και τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες βελτίωσης εικόνας μετατρέπει κάθε θέαση σε μια ξεχωριστή εμπειρία!

Μαγική εικόνα με ανάλυση 4K

Οι Inno τηλεοράσεις έχουν σχεδιαστεί για όλους εκείνους που απαιτούν από την τηλεόρασή τους κορυφαία απόδοση σε κάθε τους θέαση. Το νέο E-led panel είναι φωτεινό και ιδιαίτερα λεπτό, ενώ έρχεται με ανάλυση 4Κ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

για εικόνα απίστευτου ρεαλισμούΣκοπός της τεχνολογίας HDR – και ειδικότερα του HDR10 – είναι να δώσει μια μεγαλύτερη αίσθηση ρεαλισμού στην εικόνα που απεικονίζεται στην οθόνη μέσα από μία διευρυμένη παλέτα χρωμάτων. Μία εμπειρία που μπορείς πλέον να απολαύσεις με τις νέες INNO τηλεοράσεις.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

Όταν το design αναδεικνύει το χώρο σου…

Smart εμπειρία με Inno IQ

Η Inno γίνεται το κέντρο της διασκέδασης στο σπίτι με τις smart δυνατότητες της. Τώρα η ψυχαγωγία σου είναι κάτι που δεν συνδέεται μόνο με το laptop, το tablet ή το smartphone μιας και μπορείς να σερφάρεις στο διαδίκτυο, να δεις video στο YouTube, να κάνεις tweets, αλλά και να παρακολουθήσεις αγαπημένες σειρές και ταινίες online. Με τις smart λειτουργίες της Inno έχεις μια τηλεόραση με... IQ.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ

Clear Motion Picture

Εικόνα που «τρέχει» με 2200

Οι νέες Inno προσφέρουν ομαλή, φυσική κίνηση σε κάθε προβολή. Μέσω της τεχνολογίας Clear Motion Picture, η τηλεοπτική εμπειρία περνά σε άλλο επίπεδο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ

4K Netflix

«Ozark», «La casa de papel», «Stranger Things»… Δημιούργησε τον προσωπικό σου λογαριασμό στο Netflix.com/gr και κάνει log in από την Inno τηλεόρασή σου, για να απολαύσεις τη μαγεία του Netflix σε 4K ανάλυση!

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ

Ο κόσμος στο “πιάτο” σου!

Είσαι international; Βλέπεις το βρετανικό δελτίο ειδήσεων και χορεύεις με Κορεάτικα video-clips; Τώρα, έχεις όλα τα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια, συνδέοντας την κατάλληλη κεραία στον ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ

Διάλεξε τη δική σου