Όποια κι αν είναι η ηλικία και τα ενδιαφέροντα σου, εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε brands και είδη παιχνιδιών, όπως επιτραπέζια ενηλίκων, STEM, LEGO, πατίνια και πολλά ακόμα! Όλοι έχουμε μια παιχνιδιάρικη πλευρά! Ανακάλυψε τη δική σου!


Ώρα για παιχνίδι

Family time

Παίξε μαζί τους

Το νέο κίνημα στο παιχνίδι!

 

TOP ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ για να διαλέξεις


Puzzles - 3D Puzzles

Playmobil

Fisher Price

NERF

Play-Doh

LEGO

Φιγούρες

Κούκλες

Επιτραπέζια

Ξύλινα

Αυτοκίνητα–Πίστες

Τηλεκατευθυνόμενα

Karaoke

Λούτρινα

TOP Επιλογές
 

Διάλεξε ανά ηλικία

Διάλεξε ανά BRAND


Στο Πλαίσιο... γίνεται παιχνίδι!


Η τεχνολογία μπήκε στο παιχνίδι και ό,τι είναι τεχνολογία είναι… ΠΛΑΙΣΙΟ!Το ΠΛΑΙΣΙΟ, εδώ και 5 δεκαετίες, είναι παρόν, όπου γεννιέται η νέα τεχνολογία. Ο πολλά υποσχόμενος φουτουριστικός τομέας των STEM παιχνιδιών (Science Technology Engineering Mathematics) ανατέλλει. Και επειδή η πρωτοπορία, όπως και η τεχνολογία είναι στο DNA μας, εμείς τα έχουμε πρώτοι!

Παιχνίδια έξω από τη συσκευασία: δες, πιάσε, πειραματίσου… δίχως όρια! Σε κάθε κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ, θα βρεις ειδικά διαμορφωμένα σημεία -τα experience points- όπου τα παιχνίδια θα βρίσκονται εκτός της συσκευασίας για να μπορείς να τσεκάρεις από κοντά πώς είναι πραγματικά πριν τα αγοράσεις. Έχεις τη δυνατότητα να δεις τι σου ταιριάζει και να κάνεις τη σωστή επιλογή για σένα!

Oι specialists του Πλαισίου… φυσάνε! Εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι στο παιχνίδι, οι specialists μας είναι έτοιμοι να σε πληροφορήσουν για κάθε κατηγορία παιχνιδιού, να σου λύσουν οποιαδήποτε απορία έχεις και διαθέτουν τις γνώσεις και την εμπειρία για να σε καθοδηγήσουν να επιλέξεις το παιχνίδι που ταιριάζει με τις προτιμήσεις σου

Workshops για να μην μείνεις ποτέ… εκτός παιχνιδιού! Διοργανώνουμε events και workshops με στόχο την εκπαίδευση και εξοικείωση των παιδιών με τα φουτουριστικά παιχνίδια STEM. Τα εργαστήρια μας (Codify, Little Bits) διοργανώνονται με στόχο να διδάξουν στα παιδιά νέους τρόπους για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον, τη φαντασία, τα αντανακλαστικά τους, μαθαίνοντας στην πράξη τις βασικές αρχές των επιστημών με διασκεδαστικό τρόπο.