Το νέο κίνημα στο παιχνίδι είναι γεγονός!

Το εκπαιδευτικό κίνημα παιχνιδιών S.T.E.M κάνει τα παιδιά να φεύγουν μπροστά και να αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους, τη φαντασία τους και την αναλυτική τους σκέψη. Έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν τα δικά τους ρομπότ, να κατασκευάζουν οχήματα που κινούνται με την ενέργεια του αέρα

του ήλιου και του νερού, να δημιουργούν απίστευτες κατασκευές καθώς επίσης και να φτιάχνουν τα δικά τους ηλεκτρονικά κυκλώματα. Τώρα, τα παιδιά μεταμορφώνονται σε μικρούς επιστήμονες, μηχανικούς ρομποτικής, χημικούς αρωμάτων και το κάνουν επειδή το θέλουν και τους διασκεδάζει.

Επιστήμη
(Science)

Ενθαρρύνει τα παιδιά να στοχάζονται και να περιεργάζονται τον κόσμο γύρω τους. Η περιέργεια είναι η κινητήριος δύναμη της δημιουργίας. Το παιδί σου θα ανακαλύψει τον επιστήμονα που κρύβεται μέσα του.

Τεχνολογία
(Technology)

Ενισχύει την κριτική σκέψη και τον διαφορετικό τρόπο επίλυσης προβλημάτων. Οξύνει την παρατηρητικότητα, προωθεί την ανάπτυξη της τεχνολογικής γνώσης και την ενίσχυση της σχολικής επίδοσης.

Μηχανική
(Engineering)

Εφευρέσεις, σχέδια και κατασκευές ... για να υλοποιηθούν χρειάζονται τεχνική & γνώσεις. Η διαδικασία αυτού του δημιουργικού «χτισίματος» ονομάζεται μηχανική. Εάν μπορείς να το φανταστείς, τότε μπορείς και να το φτιάξεις!

Μαθηματικά
(Mathematics)

Η δημιουργική εμπλοκή στην ανακάλυψη της λύσης είναι ο καλύτερος τρόπος απορρόφησης της γνώσης. Τα μαθηματικά πλέον δεν έχουν λόγο να είναι το «χειρότερο σου μάθημα» αφού βρίσκουν εφαρμογή & πράξη σε πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας.

Δες εδώ όλα τα STEM

Στο Πλαίσιο γίνεται παιχνίδι

Η τεχνολογία μπήκε στο παιχνίδι και ό, τι είναι τεχνολογία είναι... ΠΛΑΙΣΙΟ!

Ο πολλά υποσχόμενος φουτουριστικός τομέας των STEM παιχνιδιών (Science Technology Engineering Mathematics) ανατέλλει. Και επειδή η πρωτοπορία, όπως και η τεχνολογία είναι στο DNA μας, εμείς τα έχουμε πρώτοι!

Παιχνίδια έξω από τη συσκευασία: δες, πιάσε, πειραματίσου...

Σε κάθε κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ, θα βρεις ειδικά διαμορφωμένα σημεία - τα experience points - όπου τα παιχνίδια θα βρίσκονται εκτός της συσκευασίας για να μπορείς να τσεκάρεις από κοντά πώς είναι πραγματικά πριν τα αγοράσεις.

Oι specialists του Πλαισίου... φυσάνε!

Εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι στο παιχνίδι, οι specialists μας είναι έτοιμοι να σε πληροφορήσουν για κάθε κατηγορία παιχνιδιού και να σου λύσουν οποιαδήποτε απορία έχεις!

Workshops για να μην μείνεις ποτέ... εκτός παιχνιδιού!

Τα εργαστήρια μας διοργανώνονται με στόχο να διδάξουν στα παιδιά νέους τρόπους για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον, τη φαντασία, τα αντανακλαστικά τους, μαθαίνοντας στην πράξη τις βασικές αρχές των επιστημών με διασκεδαστικό τρόπο.

Robotics

Σήμερα γίνε μηχανικός ρομποτικής! Μπορείς να φτιάξεις το δικά σου ρομπότ και να το προγραμματίσεις από τον υπολογιστή σου και απο τη smart συσκευή σου. Να κατασκευάσεις οχήματα που κινούνται με αέρα, νερό και ήλιο και να δημιουργήσεις το δικό σου μηχανοκίνητο ρομπότ.

Δες εδώ

Engineering

Σήμερα γίνε εφευρέτης μηχανικός! Ποτέ δεν είναι... νωρίς για να αρχίσεις να ασχολείσαι με αυτό που ονειρεύεσαι. Γίνε κατασκευαστής, μηχανικός, αρχιτέκτονας ή φυσικός, φτιάχνοντας κομμάτι-κομμάτι εντυπωσιακές κατασκευές και οχήματα, για να παίζεις και ταυτόχρονα να μαθαίνεις.

Δες εδώ

Laboratory

Σήμερα γίνε χημικός! Μην αναρωτιέσαι τι θα χρειαστείς για να μπεις στο προσωπικό σου εργαστήριο και να ξεκινήσεις τη δουλειά. Φόρα τη στολή σου, πειραματίσου, παίξε με τις χημικές ενώσεις και φτιάξε δικά σου αρώματα, κεριά, spa και ότι άλλο χωράει η φαντασία σου.

Δες εδώ

Electronics

Σήμερα γίνε μάγος! Κάνε φανταστικά κόλπα από ηλεκτρονικά κυκλώματα και μαγνητικούς συνδέσμους. Πάρε στα χέρια σου τα πολύχρωμα αξεσουάρ και τα μικρά ηλεκτρονικά κομμάτια, σύνδεσέ τα μεταξύ τους και φτιάξε εντυπωσιακούς μηχανισμούς από το μηδέν!

Δες εδώ

Δες και τα υπόλοιπα παιχνίδια μας

Lego - Playmobil

Αποτελούν τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες, οι οποίες συντροφεύουν κάθε στιγμή του ελεύθερου σου χρόνου, όπου μάχες στήνονται, βολές εκτοξεύονται και πλοία κουρσεύονται.

Δες εδώ
Hobby - δημιουργικό παιχνίδι

Βρήκαμε δημιουργικούς τρόπους για να εμπνευστείς, να ακονίσεις τις δεξιότητές σου & να φτιάξεις τη διάθεσή σου. Χαλάρωσε κάνοντας κάτι ευχάριστο & δημιουργικό!

Δες εδώ
Εκπαιδευτικά

Εκπαίδευσε το μυαλό του παιδιού σου, διεύρυνε τους γνωστικούς και γλωσσικούς του ορίζοντες για να αρχίσει να μαθαίνει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Δες εδώ
Επιτραπέζια

Τα καλύτερα βράδια είναι εκείνα που τα περνάς με φίλους ή την οικογένεια γύρω από ένα τραπέζι. Παιχνίδια χωρίς ηλικία και σύνορα! Enjoy!

Δες εδώ
Drones & πατίνια

Γίνε ένας πιλότος ξηράς, ένας σκηνοθέτης που ..φυσάει , βρίσκοντας στο Πλαίσιο το δικό σου drone! Aκόμη, δες το πιο «ψαρωτικό» τρόπο μετακίνησης, πάνω σε 2 ρόδες και χωρίς βενζίνης.

Δες εδώ